Autor Tema: Napuštena vozila Pripjata  (Posjeta: 6492 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline odiness

• Senior member
  • Spol: Muški
"Sreća nije odredište, nego putovanje." - Ben Sweetland

Offline ax-ja

• Veteran member
Odg: Napuštena vozila Pripjata
« Odgovori #1 : 12 Prosinca, 2015, 21:59:30 »
bila je i reportaza o fukushimi,ja mislim da je cak netko tu stavio.
kakvi su tek auti tamo,stoje i vrijeme ih pomalo grize.
Bogataš u tuči nastoji sačuvati lice, a siromah kaput.

Offline krntija

« Odgovori #2 : 12 Prosinca, 2015, 22:05:25 »
 :lol: A jesu ih oljustili!! I sad ti djelovi i dalje zrace kod raznoraznih kolekcionara ili u svakodnevnim vozilima i ozracuju putnike!! ;D
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #3 : 12 Prosinca, 2015, 22:57:26 »
Grunuo na moj rođendan ali godinu kasnije!
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #4 : 12 Prosinca, 2015, 23:45:51 »
Grunuo na moj rođendan ali godinu kasnije!
Znači Pripjat je bio manja nesreća  :pleasantry:
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline crna ovca

« Odgovori #5 : 13 Prosinca, 2015, 00:32:49 »
meni to čudno djeluje iako nisam teoretičar zavjera  :read:

30 godina stajanja na otvorenom + ruski lim = malo hrđe ???  :shok:
pogotovo plava lada koja je do pola u vodi  :blush2:

pa šta radijacija ubija i hrđu?

Offline gvija

« Odgovori #6 : 13 Prosinca, 2015, 19:13:25 »
poplava, pogle satelitski tanjur na hižici i uredno dvorište
neprilagodjen

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #7 : 13 Prosinca, 2015, 19:28:10 »
Kazu da je tam vrijeme stalo.
Zato trava ne raste.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #8 : 13 Prosinca, 2015, 20:01:53 »
Raste,raste,ali samo mutanti.

Offline Žein

« Odgovori #9 : 14 Prosinca, 2015, 08:10:13 »
Cvijece svijetli,pticice laju i tak to
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline Doktor

« Odgovori #10 : 15 Prosinca, 2015, 17:40:41 »
Raste,raste,ali samo mutanti.

Biljke mesožderke  ;D

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #11 : 15 Prosinca, 2015, 18:53:07 »
Ak nemaš 1000 gajgera nemreju te našnjofat.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #12 : 16 Prosinca, 2015, 15:35:55 »
Kao ''abejajac'' mogu samo reći jedno - ma što god mislite i ma kolikogod mislite da mislite kako znate, razumijete i shvaćate posljedice nakon nuklearne katastrofe, mogu vam samo reći da ne znate ništa.  :dntknw:
Da sad ovo ne bi bilo ''gle kako nas je popljuvao''  :)) - reći ću vam samo da ni ja, kao netko sa ABKO (za generacije poslije Stipe Šuvara reći ćemo da to znači AtomskoBiološkoKemijskaObrana) obukom  - ne znam ništa. Da se sad ''opravdam pred svekolikim pukom''  ;D mogu samo reći ''Njaaaa njaaaaa  :P nije ni čudo da ja ne znam ništa kad ni moji nadređeni koji su me učili o tome - ne znaju ništa...''  :scratch_one-s_head:
Ovo ''ne znaju ništa'' ne shvatite kao ''Cancer man sa cigaretom, zataškavanje itd...'' i ostale spike X-Filesa i ostalih teorija zavjere...
''Ne znaju ništa'' je čak i njihova, a ''oni'' su stručnjaci koji ''o tome znaju sve'' službena izjava o tome kako ''ne znamo ništa'' postaje sve vjerodostojnija i pošteno priznata činjenica da ''faking, stari moj, pojma nemamo što ćemo s tim i što će s time biti na kraju.''
Drugim riječima...
Tamo je ''vrijeme stalo''. Doslovce. I ''sve'', ma što got to bilo je prepušteno ne ''vremenu'' nego ''vrmenu nakon nuklearne katastrofe''.
Postojale su razne procjene sa više ili manje optimističnim ili pesimističnim scenarijima što će biti. Pokazalo se da niti jedan scenario nije bio ni blizu ovoga što se dešava. A što je najbolje - niti se zna što se dešava.
Jedno od iznenađenja je upravo spika sa ''ma to će šuma pojesti, prekriti trava, sve kad istruli, sagnjili, novi sloj humusa...'' - pa kita.  :no: Niti se išta raspada, niti išta gnjili. Debla koja nezaštićena stoje na kiši godinama su začuđujuće ''zdrava'' (ako se to može tako reći...  :scratch_one-s_head: ) što se tiče truleži. Čak štoviše... Ono što je najčudnije - nisu ''suha i kao normalna osušena drva'', nego su ''čudna'' odnosno izvješća stručnjaka kažu ''dosad još nismo vidjeli da je drvo/drvena građa u takvom stanju/obliku''.
Lišće - ne truli... Ne stvara se humus... Ništa ''nije normalno'' kako su previdjeli, a zemlja je doslovce ''mrtva''. Bez ''trunke života''. Razlog ovome je, kako su zaključili - nepostojanje bakterija, spori, gljivica i ''svega onog što je bilo prije'' i što znamo ''do sada''. Nakon ovakvog sranja - dešavaju se nepredviđena sranja o kojima nitko ništa ne zna. Doslovce kao što sada ''čačkamo i otkrivamo Svemir i njegove tajne'' - tako se i sada sa svakim novim informacijama dolazi do zaključka ''Gle, jebote  :dntknw: - opet neko novo sranje Koje nismo predvidjeli''.
Također je čudno da po novim mjerenjima količina radioaktivnog zračenja ne da se smanjuje, nego čak i raste i pojavljuju se sve neki ''gle jebote pas koji kurac'' čudni izotopi koji po teoretskom vremenu poluraspada ni ne bi trebali biti prisutni ili ih pak ni ne bi trebalo uopće biti.
Novi naraštaji životinja pak - nisu ozračeni niti su mutanti sa ribljim škrgama, a prilikom parenja sa neozračenim jedinkama daju sasvim normalne potomke, koji pak - ne mogu preživjeti u ozračenom i kontaminiranom području ili - rađaju nove sterilne jedinke.
Uglavnom... Dešava se sranje za Koje nitko nije predvidio da će se desiti plus, da stvar bude gora, to se sranje razvija po nekim posve ''ma koji klinac, gle ovo'' neočekivanim i nepredviđenim scenarijima.
Uglavnom... Kao zaključak neki... Atomskobiloški rat ili kakva druga nuklearna katastrofa je jedno žešće sranje.  :scratch_one-s_head: 
« Zadnja izmjena: 16 Prosinca, 2015, 15:38:55 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #13 : 16 Prosinca, 2015, 15:42:34 »
Mene su učili da u slučaju nuklearnog napada legnem i pokrijem glavu rukama, a sad ti tu neke ništa živo. Trebalo bi istražit utjecaj radijacije kao antikorozivnog sredstva pa tretirat krame s njim  ;D
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #14 : 16 Prosinca, 2015, 15:52:09 »
Točno tako... S tim da se ne trebaš smesti sa tim velikim bljeskom na horizontu, nego svjesno potražiti bilo kakav zaklon kao što je drvo, panj, zidić, humak ili bilo što što ti pruža zaklon od direktnog utjecaja zračenja, a ako baš baš baaaaaaaaš faking nemaš ništa odnosno ako se zatekneš u Vojvodini i to baš u doba kad ni lubenica nema na polju, tada moraš leći potrbuške i to glavom okrenutom u suprotnom smjeru od tog, tamo nekog, bljeska.. Navodno je poprilično vidljiv - nije kao parking Automat da ga moraš tražiti gdje je. I da, kad legneš potrbuške - trebao bi i noge skupiti i rist (gornji dio stopala) priljubiti što više uz tlo da budeš aerodinamičniji da ti pete ne štrče u zraku jer bi ti udarni val mogao, nedaj Bože, mogao iščašiti gležanj, a i sam vrh pete bi ti mogao biti ozračen.
Pošto udarni val 50 Megatonske bombe čupa temelje kuća i mostova na udaljenosti od 50km - ipak treba pripaziti na ove sitnice tipa ''pete dolje, glava na tlo, potraži panj...''  ako želiš preživjeti.  :read:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?