Autor Tema: Ami 8  (Posjeta: 2755 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline taxi80

opel kadett d

Offline deda

• Antique Member
Odg: Ami 8
« Odgovori #1 : 17 Prosinca, 2015, 20:58:54 »
Fala bogu da sam staroga odgovoril da ne ide produžiti vozačku i da smo prodali Jugeca.Jeboga repa,ima 88 godina i on bi još vozil auto.
« Zadnja izmjena: 18 Prosinca, 2015, 07:54:26 deda »

Offline romyo

« Odgovori #2 : 17 Prosinca, 2015, 22:45:16 »
Aufff, šteta ovoga Amija.... Jako dobar primjerak.
Tamo iz onih sela nakon Moščenićke Drage.
Bitno da je stari samo lakše ozljeđen, kvragu i lim.

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #3 : 18 Prosinca, 2015, 08:27:54 »
Šteta Amija :( al su me svejedno nasmijali komentari ispod članka.
Doma također imam jednog citroenaša od 85 godina i ne da se od volana. Opasnost za sebe i druge!
Mada mi nije baš jasno kakav se to nogostup tamo treba uređivati jer isti ni ne postoji, a još manje kužim kak je deda uspio to izvest...

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #4 : 18 Prosinca, 2015, 08:30:11 »
Punom brzinom sa Amijem u bager i lakše ozlijeđen? Ili je puna brzina 20 km/h ili je bager gumen ili Ami ima 5 NCAP zvjezdica ili je deda supermen.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #5 : 18 Prosinca, 2015, 08:32:44 »
Ajmo malo ovako...  :read: Daaa, daaaa...  ;D Frikonja opet kenjucka izjutra.  :P
O.K. - desila se nesreća, glavno da je deda O.K. Ami - jebeš lim, kako se kaže. mada... Nije baš ni Ami bio u tip top stanju. Ia njega je bio uvijek plavi dim, a i vozio je po cesti ''treso'' kako bi rekli Dalmatinci, odnosno ''na šrek'' kako bi rekli kajkavci, odnosno ''K'o ker sa vašara'' kako bi rekli braća Srbi. Bosanci bi pak rekli ''Ko kuja iz dudova''.  :))
Idemo dalje...  :read:
Dedek je u godinama i tu nema zbora. Refleksi, ovo ono... Uzmimo i tu činjenicu. Aaaaaaaaaaliiiiiiiiiiii... Gle sad ovo.  :cofee:  :cofee:
Pitanje za milijun kuna glasi...
''Tko je, s čim je, i na osnovu čega regulirao promet i da li je privremena prometna regulacija bila po svim propisima izvedena?''
Što ovo, konkretno u praksi znači...  :cofee:
Zakon o sigurnosti na cestama, kao i mnogi drugi zakoni i pravilnici koji propisuju kako se i na koji način  obilježava i provodi privremena regulacija u prometu TOČNO nalaže TKO, KAKO i na KOJI NAČIN smije regulirati (privremeno) promet.
Drugim riječima... Sve ove firme Koje po cesti kopaju, prekopavaju, onaniraju  :anal: mater sa svim milim vaginama materinama po cesti bi trebali imati ili službenu osobu koja bi bila zadužena za izradu elaborata privremene regulacije prometa ili bi trebali zatražiti izradu istog od strane nekog stručnjaka, ako takvu osobu nemaju.
Drugim riječima...
NEEEEEEMAAAAAAAAAAA TI TKO na cesti mahati raznoraznim krpama, rukama, prslucima, rukavicama i ostalim vaginama materinama po cesti dok ti voziš, jer, eto - ''mi tu nešto radimo pa aj' ti malo stan' deder  :stop: jebote čuk sljepi jel' nevidiš ti bager bogte  :anal: ludi čoravi, tko ti vozačku dade?''
Svaka vagina mila matera od radova na cesti koja za posljedicu ima BILO KAKVO ometanje prometa, kao i sigurnost istog se MORA propisno označiti. Znakovima, i to NEEEEEE ono - dva neka bezveze podbočena tri Metra iza kamiona na cesti, već je TOČNO propisano KOJI se znak, KOJIM REDOSLIJEDOM, na KOJOJ UDALJENOSTI, na KOJOJ VRSTI prometnice stavlja.
Drugim riječima... Nije ista privremena regulacija u gradskom prometu i prometu naseljenim mjestom, magistralnom cestom, cestom rezerviranom za promet motornim vozilima i autocestom.
Drugim riječima... Neću reći ''nijedno'' ali - maaaaaahom su sve ove pizd.. Pardon, vaginalije na cesti NEPROPISNO označene, a osobe Koje reguliraju promet ili NEMAJU adekvatnu opremu, ili NISU EDUCIRANI (a pod ''educirani'' ne mislim na ''znači, Hamo, ti stojiš tu, a Đemo tamo... Pripaz'te malo dok avta idu... Propuštajte to naizmjen'čno, nemojte da se kakva gužva stvori.'' ) za obavljanje takvog posla.
Drugim riječima... Manimo sada fokus sa ''nonić za volanom'' i ''deda, ostavi se volana''. Interesantno je kako se kod nas svakakve pizda... Pardon, vaginalije toleriraju po prometnicama.
Informacije radi, evo samo mali ''hint''  :blink:  na jednu ''sitnicu'' koja se u gotovo 95% slučajeva ne poštuje. Brzina vožnje se ne smije reducirati za više od 20km/h u ''jednom šutu''. Znači - ako imaš cestu van naseljenog mjesta, na kojoj je dozvoljena brzina kretanja 90km/h NE SMIJE se samo napdeknuti znak ''40'' i ona tabla ''Radovi na cesti'' jer time provociraš potencijalni nalet vozila iza sebe koji se ''đika po cesti normalno'' i taj lik NE VIDI znak zu cestu radi kojeg vozilo ispred njega može ''nagaziti na kočnicu'' da naglo uspori na 40 km/h. Daaaa, daaaaaa znaaaaaaam, znam da će sada netko reći ''Ali ovaj iza se nema šta nasaditi na ovog naprijed ako vozi na propisnoj udaljenosti i ne drk... Pardon, onanira po mobitelu, radiju ili bleji okolo k'o som''.
U svakom slučaju... Nije ovo samo ''deda za volanom''...  :thank_you2:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #6 : 18 Prosinca, 2015, 08:43:13 »
Trebali su 500 m prije mahat žutom a 250 m prije crvenom zastavom  :dance4:
I zakej sad Deda nebi smio vozit Alfu ili dekroviranog Amija?
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Ante V8

« Odgovori #7 : 18 Prosinca, 2015, 09:23:59 »
Ovakvih "kamikaza" ima ko u priči,dobro je deda prošao,ali zato komentari ispod članka su zakon.  :good:,iskreno i šteta auta.Da se Ami napraviti. :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #8 : 18 Prosinca, 2015, 10:47:32 »
Ne jebajte ga,Ami je tak mekan,tj konstruiran prije 54 godine,da kad sa njim nekam zvizneš,sve amortizira uadarac,a ak je malo žešće,puca šasija,auto klekne,motor pada sa getribom pod auto.Kakve pet zvjezdica,ovi su to zmislili dok oni koji zmislili te zvijezdice su se još starcima u jajcima mučkali.
Deda je imal vrašku sreću kaj je vozil Amia,jer bi u drugom autu bez 55 zračnih jastuka poginul,a to da on nije za vozit,nije,nisu ni refleksi tolko presudni,nek dok on skuži gdje se nalazi ode sve p.m.
Nije bitam bager ni propisno ili nepropisno reguliranje prometa,a kaj da mu je neki klinac sa biciklom skrenul na sred ceste,gdje bi onda bila negova reakcija na nepredvidive situacije na cesti?

Offline bubuleja

« Odgovori #9 : 18 Prosinca, 2015, 10:57:44 »
Adio mare

Offline romyo

« Odgovori #10 : 18 Prosinca, 2015, 11:00:46 »
Uh, di su mu našli ovu Benetton zelenu... Grozno.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #11 : 18 Prosinca, 2015, 11:04:22 »
Ja, kao Ghandi po horoskopu, a u podznaku Majka Tereza  ;D uvijek kažem ''Ne generalizirati...''.  :no:
Osobno poznajem mnoge ''starčeke'' koji još dan danas voze k'o gromovi (ne, nije aluzija na ''svako malo kresnu u drvo'') i mogu veliku većinu mladih ''staviti u džep'' i bome ih naučiti štošta.
Imam jednog poznanika čiji tata (a koji je po godištu ''tu negdje'' sa mojim ocem koji je pak '38.) redovito sjeda na Motor i - vozi li se vozi. Pa ga zovu, a on se ne javlja...  ;D Pa nakon sat-dva-tri poziva i 45 propuštenih poziva dobiju poziv u stilu:''Koji vam je Bog, šta gori, tko je umro?... Molim...? Pa vozim se, jebli vi sebe... Da - VOZIM se... Na motoru sam... Ne mogu se javljati, niti vas čujem... PAAAA U DŽEEEPUUUUU JAKNE, gdje bi mi bio mobitel, Bog vam kosti i tko vas stvori takve... grrrmhgrr grmmrgghrhr grrmmrggrhfrgrgrh ... Šta kad ću doći? Kad mi se bude htjelo! Ajde, bok,, ne zovite me više - Osim ako nije netko umro. Bem vam glavu ludu... Hmggrrgr grmmrmrm grmm i za koji klinac sam rintao 40 godina da vas othranim da mi sada kenjate nj nj nj gdje si...''  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Na ovakvo pitanje - ja odgovaram protupitanjima:
* ''A što kad neki balonja sa 19 godina u guzici protutanji 140 kroz naselje?''
* ''A što kad neka fufa ''samo-sam-si-sama-sebi-najvažnija'' u kakvom SUV-u vozi popriječke i i posvakako na parkingu supermarketa 50-60-70 ne mareći za ostale aute i kupce koji guraju kolica između auta po parkingu ili pak one ''ma-gle-budale-idu-naokolo-njaaaa-njaaaaa'' koji uredno voze po parkingu?''
* ''A što kad sva sila onih kvazi ''važnih-poslovnjaka-na-vizitkama-mi-piše-menager'' u poslovnim limuzinama piče pored škole 70-80 i ne  :anal: živu silu?''
Jesu li i ove (sada pak ja generaliziram, ali samo za usporedbu  ;D ) izgeneralizirane grupe vozača manje ili više opasni od ovog nonića u Amiu?
 :dntknw: 
« Zadnja izmjena: 18 Prosinca, 2015, 11:09:28 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #12 : 18 Prosinca, 2015, 13:41:33 »
Nije stvar u godištu nego u imovinskoj kartici. Ovi koje si pobrojao imaju krdo odvjetnika i suca rođaka pa mogu radit što hoće. Da je nonić vozio novu mecu SSS klase nebi smjeli ni objavit priču ili bi bager naletio na dedu jer mu ručna nije bila povučena.
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #13 : 18 Prosinca, 2015, 14:56:29 »
Eeee, vidiš, vidiš moj Overgrozni kako ti možeš biti pametan kad hoćeš.  :))
Ovo je samo jedan od senzacionalističkih novinskih članaka. Fali samo onaj ''zvuk kucanja srca'' ttt DF ttt DF ttt DF i onaj ''hrapavi zvuk'' onog lika koji mi pili živce kad najavljuje filmove ''U Looovraaaanuuuuuuu... Starček za volanom... Sudaaaar... Prii punoj brzini... Pročitajte... Samo u ventikvatro njuzu - krvi do koljena... ''Kosti su pucale kao Bobi štapići...Bilo je užasno to za vidjeti!!!'' pričaju očevici i to sa tri uskličnika pričaju to oni...''
Ja i dalje kažem da je ovo drkarenje po cestama mahom ''trla baba lan'' što se zakonskih regulativa tiče.
Da je na ovako nešto naletio neki Horvatinčić ili kakav drugi branjenik nekog Čede, Nobila i ostale hrvatske braniteljske ekipe - svi cestari bi odreda bili krivi jer ''nemaju ispunjen putni radni list u tri primjerka, a da im je to opetovani prekršaj govori činjenica da su jednom, nekad, nije bitno kada - sa jednim kamionom vozili čak 72km/h gdje je ograničenje 50km/h te bi molio Sud da uvaži ovu činjenicu, kao i to što sa sudcima i državnim odvjetnicima svako malo negdje oderemo janjetinu pod pekom kao - otegotnu okolnost tih nemarnih cestara.''
Toliko o dedi kamikazi za volanom.
Pardon - noniću. Jer je, tamo neki, deda već registriran na ovom forumu pa da se krivo ne protumači.  :))

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #14 : 18 Prosinca, 2015, 19:43:37 »
Ovaj drugi "deda" koji nije deda,nego je deda za malu decu samo zbog brkova,još piči ko kamikaza i nemoj da mu neko u ruke da kakvog Lamboa,jer bute najebali.
Da i te brke budem obrijal,već mi dosta da me svi zovu deda.