Hm ovaj video nema apsolutne veze sa ispuhom ovo ti je sound kada skineš poklopac sa filterske kutije te makneš filter zraka. E ovo ti je čisti zvuk dva dvostruka karba bez filtra za zrak....vlasnik to dobro zna jer je vjerojatno probao. A za dobar auspuh triba puno eksperimentirat....povećanje promjera izlazne cijevi sa stražnjeg lonca će samo pridonijeti dubljem zvuku....a da puca mora bit jako otvoren ---preotvoren rekao bih....a da ćes nać majstora koji će radit kerefeke i eksperimentirat sa ispuhom u današnje vrime???? Mislim da je to utopija.....malo danas ima idiota koji poput mene rade custom ispušni sustav....
ovo ti je mercedesov auspuh koji mi je ostao nakon prodaje mečke pa sam ga iskoristio za jeep-a tj ovaj stariji je zadnji lonac koji je bio za mercedesov dizelaš 220D u jeepu dok je ovaj novi prednji mečkin lonac koji sam iskoristio za willys benzinski motor...promjeri su isti jer je mečka bila 1900 benzinac (jeepov motor je bio isto mečka 220D) a willys je 2200 ccm benzinac

presječeno nakon mjerenja

povareno i skelpano za montažu...

na žalost mene original willys auspuh ti je 50€.....ali da ne bacam novac jer mi triba potisna kuplung ploča...
http://www.ms-overland-store.de/ms/Preis/Willys-MB/Willys-MB-19.shtmlovo je odgovor i onima koji pitaju koju boju za auspuh....na etiketi latice od piture je bilo da izdržava 600C a nakon prvog dira se crna boja počela napuhavat ...jest premazao sam preko srebrne...sa srebrnom na starom mećkinom nije bilo problema...

za ovo je utrošeno oko 4 sata rada.(mjerenje piljenje varrenje + novi nosači) ...+ pituranje.....dakle total 150 x4 = 600 kuna plus sam auspuh 300/400 kuna samo prednji lonac.....
jest ispuh sa prednjim loncem je sada malo hrapaviji i bučniji ali ne toliko da ne pada na tehničkom...prolazi....
Dakle tko će se zaje sa custom ispuhom???? Ali je izazov ....i gušt ...kada ga postaviš jer je TVOJ! Ako želiš eksperimentirat sa ispuhom za informaciju vareno je CO2 te elektrolučno....ove gumene trake koje drže auspuh su od trake od konvejera....naša u jednom napuštenom kamenolomu a može i traka od gusjenice bagera...
jbt kada vidim svu ovu nauku o auspuhu ovo šta ja radim je kameno doba...kremenko