Autor Tema: Kromiranje u Zg?  (Posjeta: 9063 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: Kromiranje u Zg?
« Odgovori #15 : 02 Veljače, 2016, 12:51:45 »
Dao bi ti i da te neko samo pita  :lol:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline CRNIC

• Veteran member
« Odgovori #16 : 03 Veljače, 2016, 11:41:19 »
U Zagrebu u industrijskoj sam dao da mi kromiraju branik i jos par sitnica, moja preporuka je izbjegavati ih u sirokom luku, stvarno sramota od firme. Na kraju sam odnesao u Sloveniju u Galmu i jako dobro naprave za malo novaca, cca branik za koji su mi u zagrebu rekli da ne mogu poravnat neke udubinice ovi poravnali i cromirali za 100€, svaka preporuka.

Offline von_jurki

• Senior member
« Odgovori #17 : 03 Veljače, 2016, 12:26:01 »
E takav podatak sam htio čuti,puno hvala!

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #18 : 03 Veljače, 2016, 14:46:31 »
U Zagrebu u industrijskoj sam dao da mi kromiraju branik i jos par sitnica, moja preporuka je izbjegavati ih u sirokom luku, stvarno sramota od firme. Na kraju sam odnesao u Sloveniju u Galmu i jako dobro naprave za malo novaca, cca branik za koji su mi u zagrebu rekli da ne mogu poravnat neke udubinice ovi poravnali i cromirali za 100€, svaka preporuka.
Dali moze neka slika/slike prije i poslije i ako je moguce sliku ovog iz zagreba.
Cisto da vidimo kako je bilo i kako je sada.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline CRNIC

• Veteran member
« Odgovori #19 : 03 Veljače, 2016, 15:19:57 »
nemam sliku, kvake i usisi na haubi imaju neke mjehure i izgledaju ocajno, branik je rekao da mu se krom ne hvata pa onda njega nije, ali to je prica koja traje jedno 6-7 mjeseci. Odnesao sam mu sve te stvari i rekao je nema problema cijena je bila nekih 2800 kn sa ravnanjem skidanjem starog kroma i kromiranje i da ce bit gotovo za nekih 20 dana. Nakon tih 20 nije ih jos ni taknuo, jos 20 dana imali su pozar pa nisu nista radili, iducih mjesec dana im je netko provalio i odnesao pola opreme, iducih 30 dana neka dojdem vidjet jer ne zna koje su moje stvari. Dojdem ja gore a ono sve na istoj hrpi di ih je i pustio sa moji imenom gore( inace sam iz RI pa mi to nije usput) uz dosta izvinjavanja se njegove strane pristanem da ce on to napravit u iducih tjdan dana. Naravno ni nakon tih tjedan dana nije bilo gotovo pa sam cekao da mi bude usput zagreb da to uzmem i dam nekom drugom, i tako nakon 30 dana zovem ga da dolazim po stvari. Kvake i usisi kompletno sjebani, branik poravnat(ima jos neke dvije udubine koje kaze da nemoze osim ako ih dam nekome da iz zalota ili tako nesto) krom sa branika je bio skint ali kaze da mu se novi krom nece uhvatit jer da branik nije zeljezni??????wtf
I tako ja to spremim u auto i kaze on meni to bi ti bilo 1500kn jer nisu uspjeli kromirat   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  . cijelo vrijeme sam bio pristojan ali onda mi je puko film,  izvrijeđao sam ga ko psa i otisao doma bez da platim, eto i tu je prici bio kraj.

Poslije sam odnesao samo taj branik u sloveniju i napravili sve u 7 dana. Te dvije rupice su sami pokrpali bez da sam im ja sta rekao i naplatili 100€.
Kvake i usisi stoje sramotno na autu tako da ih mogu poslikat  :glavauzid:

Offline CRNIC

• Veteran member
« Odgovori #20 : 03 Veljače, 2016, 15:27:01 »

ako zumiras usise na haubi vide se mjehurici, slike su lose ali mislim da se vidi
« Zadnja izmjena: 03 Veljače, 2016, 15:29:01 CRNIC »

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
« Odgovori #21 : 03 Veljače, 2016, 15:57:42 »
Nazalost tesko je razaznati sa slike jer je mutno ali hvala na info.
ja imam jedan branik za nositi kromirati pa zato pitam.
lp

Offline CRNIC

• Veteran member
« Odgovori #22 : 03 Veljače, 2016, 16:04:22 »
slo

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #23 : 03 Veljače, 2016, 21:34:39 »
Vidio sam uzivo te kromirane usisnike od kolege Crnica. Izgledaju, nek se kolega ne naljuti - nije da se rugam, vec naprotiv, kao da si naljepio aluminijsku foliju na njih. Nemaju uopce onu "dubinu sjaja" o kojoj cijelo vrijeme pricam. Plus - povrsina je puna "baloncica".
To inace ne lici na nista, a na ovakvom autu koji izgkeda kao apoteka - dode ti da zaplaces.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Ante V8

« Odgovori #24 : 03 Veljače, 2016, 21:59:51 »
Čovjek kad želi kod nas u "Hrvatistanu" srediti stari auto,bolje mu je da odustane ako misli za sve plaćati,jer i kromiranje,kao i limarija .Masa "stručnjaka" sa dugim jezikom i govnom od posla . Žalosno da za kromiranje nemamo adekvatnog čovjeka ili firmu u HR.Ovi što rade kromiranje bolje im je da ne rade,priprema loša i još se lupaju sa cijenama. :glavauzid:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
« Odgovori #25 : 03 Veljače, 2016, 22:50:12 »
Zalosno po kolegi ali bar znamo kako i kod nas a kako u slo.

Offline sandro_91

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: Jos nemam
« Odgovori #26 : 13 Veljače, 2016, 20:06:21 »
Ja sam isto cuo da u sloveniji se moze odraditi pravi posao, kod nas i okolo je sve jad i bijeda..