Autor Tema: Kadett C Coupe C20XE  (Posjeta: 7422 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kadettcoupe

• Oldschool member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Kadett C limo,Kadett C Coupe
Odg: Kadett C Coupe C20XE
« Odgovori #15 : 02 Ožujka, 2016, 22:33:09 »
Neko ga je slozijo bas onako kako sam ja htijo,zna se da je coscast glava najbolja od svih mogucih koje su ikad pravljene za taj motor i takodje dobijo sam 2.8 motronic instalaciju sa svim senzorima i kompjuterom a to mi savrseno odgovara da ne moram dirati kutiju od ventilacije ;D
« Zadnja izmjena: 03 Ožujka, 2016, 07:35:06 kadettcoupe »

Offline vinc

« Odgovori #16 : 02 Ožujka, 2016, 23:09:52 »
Motor koji ima 2.8 motronic ima losije bregaste
 A sto se tice glave bolja je ova tvoja i to primjetis tek kad ides portat na jako
taj potpuno seriski motor moze na dobroj struji okrenut 215hp
Panta Rei

Offline TheBIG

« Odgovori #17 : 03 Ožujka, 2016, 00:16:26 »
Motor koji ima 2.8 motronic ima losije bregaste
 A sto se tice glave bolja je ova tvoja i to primjetis tek kad ides portat na jako
taj potpuno seriski motor moze na dobroj struji okrenut 215hp

usisne bregaste su identicne ...samo ispušna bregasta od m2.8 nema rupu za razvodnik nego na sebi limic koji je dio senzora bergaste  brijegovi su također identični ...samo struje jebu 2.5 iz tzv championa bez lambde i katalizatora  je 156ks  a svi ostali su 150ks jer imaju i lambdu i kat

jedina razlika je šta original m2.8 c20xe ( novija tipa motora) motor ima blok i radilicu identičnu kao i c20let .... dok je 2.5 (stara tipa motora ) ima ''mekši '' blok

nema 15 vrsti glava nego samo  4

coscast  aka sveti gral od 87.-91. i sitna serija na m2.8 od 94.

ks700 od 91. -93. isto jaka kao i sveti gral kad se ispreša strao i upreša novo zadnje crivo od vode jer tu se stvori zračnost i miša ulje i vodu

ks400 93-94 . najslabija glava od svih i najlakše puca ..jednostavno je loša

i zadnje ks859 jednako loša kao ks400 samo šta je prilagođena za m2.8 al kad su vidili da je stvarno loša počeli su ponovo radit coscast i stavljat na zadnje serije toga motora

a koliko konja ide to sami bog zna al seriska struja sa eds phase  chipom kao  kod mene je 185ks iako je i to malo prenategnuto

....uglavnom hrpa nebitnih informacija za švercere jer ako nije puklo u zadnjih 25godina nece ni sada

Offline MantaFan

« Odgovori #18 : 03 Ožujka, 2016, 11:52:25 »
Kaj ti znaš,nije ti to CIH
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline TheBIG

« Odgovori #19 : 03 Ožujka, 2016, 14:45:22 »
zašto me podsječaš na mračno doba moga života   :rofl:

Offline kađo-c

« Odgovori #20 : 03 Ožujka, 2016, 19:19:03 »
Cih je zakon  :biggrin:,ne mješa vodu,ne treba uprešavati kojekave cjevčice svaka glava paše, ima mjesta za portanje kao u tunelu sv-rok,klipove mu ne zdrobi 100-tonska preša,i možeš ga hladnog nabiti u turažu ispred zadružnog doma pijan i sutra u jutro na posao :lol:

Ps.jedino što može zamjeniti dobar cih 2.0 je izportani ohv ili ohv sa turbinom  :focus:
« Zadnja izmjena: 03 Ožujka, 2016, 19:21:36 kađo-c »
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline MantaFan

« Odgovori #21 : 04 Ožujka, 2016, 14:37:51 »
Cih je zakon  :biggrin:,ne mješa vodu,ne treba uprešavati kojekave cjevčice svaka glava paše, ima mjesta za portanje kao u tunelu sv-rok,klipove mu ne zdrobi 100-tonska preša,i možeš ga hladnog nabiti u turažu ispred zadružnog doma pijan i sutra u jutro na posao :lol:

Ps.jedino što može zamjeniti dobar cih 2.0 je izportani ohv ili ohv sa turbinom  :focus:

Zato su na 2.4 klipovi popucali sami od sebe,da ne treba prešu kupovat....
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline kađo-c

« Odgovori #22 : 04 Ožujka, 2016, 16:21:59 »
Ovisi koji cih 2.4 vozis,ja sam ga 2 godine vozio u kadetu,i par mjeseci se zezao sa kkk-k26 i sad ga bozo vozi u asconi vec par godina i motor nezna stati.2.4 postoji sa dvije vrste klipnjaca.
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline Ante V8

« Odgovori #23 : 04 Ožujka, 2016, 18:11:09 »
ja sa mojim cihovima nikad problema,meni idealan 2.2 ili 2.0 sasvim mi dovoljno,a izdržljivi za popizditi.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline kadettcoupe

• Oldschool member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Kadett C limo,Kadett C Coupe
« Odgovori #24 : 04 Ožujka, 2016, 22:54:08 »
Ja sam vozijo 1.6 pa 1.9 pa 2.2 CIH i to je stvarno neunistivo,meni nikad ni jedan od njih nije crko :D Al su malo ljeni kad ih uporedis sa Calibrom i C20XE u njoj,cak ni ovaj 2.2 nije ni blizu,skidam kapu za izdrzljivost al 2.0 16V je ipak za moj pojam najbolji motor ikad napravljen :D