Malo sam nešto počeo raditi na 900 tki.Prijašnji vlasnik je izbušio originalnu ploču gepeka pa sam napravio novu koja je spremna za tapeciranje.
Zadnji spojler mi je bio sumnjiv pa sam ga skinuo,super,u tu masu od koje je izradjen su mozgovi rasporedili devet metalnih pločica kojima je spojler pričvršćen odispod za vrata gepeka,to je sve istrunulo pa sam izrezao nove od alumijija i ušarafio novim vijcima.Rub sam prešao diht masom da prvo to primi na točnu poziciju tako da mi nebi šarafi "pobjegli" u stranu.Presao sam spojler finim brusnim papirom i utrljao akrilnim silikonom da mu se vrati boja.Dobar trik u koji nisam vjerovao.Radi i na izblijediloj plastici.
Onda sam iskemijao gumene lajsne koje spečavaju vodi slijevanje u unutrašnjost vrata.Moje su totalno propale a na eBay su 60 eura.Hmmmm....
Prije sam imao Fiat Tipo 3 porte i uzeo sam jos jedan za dijelove tako da su mi ostala vrata i probam uglazbiti te lajsne na SAAB,znam da je svetogrdje ali ne izgleda loše a radi svoj posao,naliježe na prozor kako treba.Jednom kad bude para,naručitm gume i ubacim ih u lajsne pa na vrata.Ovo je prevencija.Zadnje lampe dolje,čišćenje i kontrola instalacija,premazane ArmorAll-om iznutra,odlična stvar za plastiku.
Neznam na koju foru mi je puknuo far al mi je pao mrak na oči kad sam to vidio....užas..
Kroz desetak dana je u planu prebacivanje motora ali prije toga mora rezervoar na čišćenje i novi filter benzina.K glava ide druga iako bi bilo dobro i nju otvoriti,sumnjam na poveći sadržaj smeća u njoj.Sve u svoje vrijeme.I još jednom,kumov belac na famoznoj labudici.

image upload
images hosting
pic host
photo uploading websites
imagehost
image hosting free
picture uploader