Autor Tema: Jugićem bježanija pred policijom - Karlovac  (Posjeta: 5702 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Drug Kapetan

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Fiat Campagnola 1107 JD
Odg: Jugićem bježanija pred policijom - Karlovac
« Odgovori #15 : 10 Ožujka, 2016, 13:37:05 »
Prvo dobro ispendrečit onako po sistemu Milicije i onda u ćorku. Više mu ne bi palo na pamet da bježi.

Offline Brother

• Senior member
  • Vozilo:: BMW 2002
« Odgovori #16 : 10 Ožujka, 2016, 13:49:30 »
Meni ovo izgleda više kao spontana beganija, iznenadili su ga plavci,nije stigao još da aktivira nitro... U filmu Taxi2,3 majstor ima update pa vidiš kako se može i centrom...viju viju viju jiu-jitsu ijuuu juuuu iiiiiiy :klinac: :klinac:

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #17 : 10 Ožujka, 2016, 14:15:46 »
Ako su zasita pljačkaši - onda ih treba staviti u zatvor ako ništa drugo da im se ostali zatvorenici smiju kakvi su to nesposobni amateri.
Ako su bili bez tablica ili rege ili neka druga ''dječja posla'' - strpati ich u bajbokanu i ''pustiti ih da par puta padnu po stepenicama''. Ne, nisam zagovornik policijske brutalnosti - ali nema tu mjesta za ''mladost ludost'' spike, kao ni ''trebaju mladi dobiti još jednu šansu''. Nisam ni ''stari deda prdonja'' koji sada kenja spike za koje će sada netko reći ''a ti kao nisi bio mulac?''.
Da su zgazili nekog ili da su kresnuli nekog ni krivog ni dužnog - da li bi i to bilo ''A jadni dečki - mladi su... Pusti ih - mladi su, nisu htjeli''.
Još jednom ponavljam - za takve spike ''boli me rac-ku za druge'' u prometu, kao spomenute krkane koji svakodnevno ugrožavaju druge oduzimajući prednost ili preticanjem ''u škare'' - da se mene pita ne bi bilo milosti. Kao ni za one kretene u kamionima i tegljačima koji ti se voze na zadnjem braniku ili te prestižu na svakom pedlju ravnice samo zato jer ima ''dobru pilu od kamiona'' i zato jer je ''dobar šole'' i - jebaji ga ''njemu se žuri''. Takvima bi oduzeo vozačku na godinu dana, a ''kategoriju'' mu ne bi vratio nikada pa nek se zamisli o tome kako će zaraditi za kruh ubuduće. Sa ''volanom u ruci'' - definitivno ne. 

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline MantaFan

« Odgovori #18 : 10 Ožujka, 2016, 14:22:18 »
RI tablice su bile ukradene sa drugog auta.
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #19 : 10 Ožujka, 2016, 14:25:57 »
nikakvo cudo!u parlamentu koji je ipak neko specifično mjesto koje zahtjeva vrline,mozak i znanje,sjede neznalice i šlampavci a kako tek nebi na cestama koje su dostupne ama bas svakom.... :suicide:
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline romyo

« Odgovori #20 : 10 Ožujka, 2016, 14:34:46 »
otkud znate da nisu? mislim opljačkali nešto??
i opet izljev pameti i frustracija slijedi....nemože se čovjek više ni zajebavat na neku temu ili ??
pa svatko iole u centru kuži da je u qurcu bježat murji ali ovo je baš smjeh do jaja...južina u bjegu stišče, a ovi viju viju laganini iza njih klize...da je juga dobili bi po pičiču momentalno nakon ustavljanja a vako opet pojeo vuk magare

Upravo je ovo što je rekao Bubuleja bit svega u ovoj temi.

A na kraju krajeva, lako za klince koji bježe muriji... Svo zlo bilo sa tim, ajde molim te.

EDIT - Ja sam ziher da su se i poličijoti u Octaviji smijali....  :))
« Zadnja izmjena: 10 Ožujka, 2016, 14:43:01 romyo »

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #21 : 10 Ožujka, 2016, 15:01:58 »
Sad sam se sjetio....prije par godina na staroj KA-RI me zaustavili i pitali dal oću puhat. Reko samo daj. Pripremio mi sve i dao puhalicu kad crveni Jugić ugasi svjetla i projuri mu kraj lizalice. Mene pusti i počne zvat kolege jer mu se Jugić nije zaustavio. Kolega mu uzvrati:"Kako uvijek tebi ne stanu?"  :))
Možda je to isti Jugec  :scratch_one-s_head:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
« Odgovori #22 : 10 Ožujka, 2016, 20:36:10 »
@bubuleja  :good:

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #23 : 10 Ožujka, 2016, 21:48:32 »
Sad sam se sjetio....prije par godina na staroj KA-RI me zaustavili i pitali dal oću puhat. Reko samo daj. Pripremio mi sve i dao puhalicu kad crveni Jugić ugasi svjetla i projuri mu kraj lizalice. Mene pusti i počne zvat kolege jer mu se Jugić nije zaustavio. Kolega mu uzvrati:"Kako uvijek tebi ne stanu?"  :))
...
To me podsjetilo, prije par godina zaustave buraza i počne "ribanje", kad kraj njih projuri motociklista, 120 km/h. Murjak ni ne trepne.
Pita buraz njega -Mene cijepite za par km prekoračenja, a ovaj na motoru ide duplo više pa nikom ništa!?
Policajac bez razmišljanja, iskreno odgovara -Taj mi ionako nebi stao da sam ga pokušao zaustavit.
 :eek:
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline Ante V8

« Odgovori #24 : 12 Ožujka, 2016, 10:09:58 »
Ašto reći,jedino država apsurda i gluposti. ;D
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!