@ exile
svidja mi se ta bmw-ova oznaka iz 60ih...

takve sam narucio za poklopce felni

ajd malo dalje...
elem, auto je u medjuvremenu raspakovan, mislim na interijer i sedista
ovako izgledaju sedista:

znaci dolazi samo kompletna restauracija u obzir. e sad, posto nisam rokfeler a ni iz familije rotsild moram malo da gledam na troskove
raspitivao sam se kod par majstora. cene variraju od 250 do 1000 jevreja u zavisnosti od lokacije pomenutih.
najskuplji je jedan vrstan majstor iz beograda sa cenom od soma evrova dok je najeftiniji jedan majstor u bosni sa 250. ovaj iz bosne, do duse, ne radi restauracije nego presvlacenje ali videcu sta je u stanju da uradi.
sledeci su branici

sad je pitanje dali da ih kompletno nanovo hromiram ili da ih prepoliram a unutrasnju stranu izpeskarim i uradim antikorozivnu zastitu.
zdrav razum mi nalaze da ih radim kompletno ali finansije su na zalost odlucujuce. budzet mi je ogranicen tako da ce na pocetku biti prvo sanirane a kasnije kompletno sredjene.
i sad dolazi karoserija

u sustini standardna mesta gde svaki e21 rdja.kaseta se pretvorila u akvarijum sto znaci da je ram ispod soferke prordjao. na zalost, moj majstor farbar je trenutno prebukiran sa poslom pa pacijenta ne moze da primi odmah u kliniku ali ima mnogo toga jos da se odradi.
u medjuvremenu sam narucio delove za jedan veeeeliki servis ukljucujuci i zupcasti remen, vodenu pumpu, gumice na ventilima, kablove paljenja i jos par sitnica. cilj je da se motor pokrene i napravi procena u kakvom je stanju. posle se vade motor i menjac a einspritz sistem ce da ide na ultrazvucno ciscenje i remont.
et. cim bude nesto novo javljam