Eto i ja zakoračio u 90te,s tim da je ovo za mene posljednji pravi opel,pogotovo što ima cih i to 6 cil.Meni nekako najidealniji motor za moje potrebe. Preko veze došao do ovog auta i ja sam mu 3.vlasnik i auto je cijelo vrijeme garažirano i paženo. Zadnji put je bila registrirana 2001,god i od tad miruje uz povremena paljenja motora Pošto je dugo ležala trebam joj pretresti kočnice,sve gumene djelove ,sve tekućine promjeniti i auspuh nov staviti. Auto ima krcato opreme i interijer joj je kao nov i čak nema ruzine.
Auto je redizajn sa krom detaljima ,drugim branicima i zato mi se svidjela,a pogotovo zbog mehanike. Od opreme ima: alu pletene felne ats 7x15 et33, prednje maglenke,zelena stakla i prednje ima u vrhu plavu traku zbog sunca,vanjske retrovizore u boji auta sa el.podešavanjem i grijanjem,prednje prozore na struju,centralna brava,el.stakleni šiber,klima,abs,grijanje prednjih sjedala,a ista imaju dodatna namještanja za leđa,volan obložen kožom i to 4 kraka sa znakom DIJAMANTA,automatik 4 brzine safunkcijom sport i snow,putni kompjuter,original radio kazetofon,središnji naslon za ruku,zadnje zatamljene lampe. Interijer joj je kao nov ,bez crtice,a nažalost kako je stajala u garaži posljednjih par mjeseci je nisu mogli upaliti i našao sam razlog. Miševi se zavukli pod haubu i igrali se električara te joj prekinuli instalaciju od injectionas. Sreća imam drugu pa ću je prebaciti.A sad idem sa slikama.