Planovi su potpuno ga odrzati u originalnom stanju jer se apsolutno slazem da je bilo kakva modifikacija u suprotnom smjeru svetogrdje haha, po meni cak i ovaj volan koji je tapecirao bivsi vlasnik sa crvenim koncem ne pase,

budem i to jednom vratio u original, nekako mi to ne pase u oldtimeru
Sto se tice odrzavanja, s obzirom da je taj auto raden u suradnji VW-Audi-Porsche, na njega pase jako puno dijelova ovjesa sa Golfa 2, a i dosta drugih dijelova, recimo kvake, farovi, bravica pretinca, i puno drugih, sve su to dijelovi zapravo kao i na Golfu. Motor je u jako dobrom stanju sa malo kilometara, tako da ulje izmedu servisa skoro ni ne promijeni boju, od opreme nema bas puno toga, nema servo, klimu, ni centralno zakljucavanje, jedino sto ima su elektricni podizaci, original, i to kada sam ga kupio desni nije radio, a vlasnik mi je rekao da ga je pitao mehanicar dali zeli da on to rastavi i pogleda, ovaj ga je pitao dali tocno zna gdje se nalazi koja kopca u vratima, a mehanicar je rekao da nezna tocno ali se to lagano skida, a ovaj mu je rekao da onda nista ne dira

Na kraju sam ja rastavio taj tapecirung desnih vrata sto uopce nije bilo komplicirano, nekih 15 min posla i sve su kopce ostale citave, da bi saznao da je problem bio u prekidacu koji je gubio kontakt

Dosta dijelova se moze naci na ebayu, recimo falile su mi kopce od sjenila za sunce koje sam narucio za 20 ak dolara i pukao mi je jedan mali dio unutar kvake na vozackim vratima pa se nisu dala otvarati izvana koji sam nasao isto na ebayu za nekih 30 dolara, nista komplicirano za popraviti...

Planiram jos dati potokariti diskove jer se lagano osjeti da tresu kada se koci, i nebi bilo lose promijeniti prednje amortizere, ali ima vremena, tako i tako ga ne vozim puno