Je to je moj auto, znam po registraciji, a sada mi recite dali vama auto na tim slikama djeluje ista losije nego na slikama koje sam ja objavio? I tamo se vidi da je auto u savrsenom stanju samo je netko ocito tapecirao siceve. Tu se ne radi o sicevima nego o tome sto je dado bez da je pogledao moje slike (ocito kada je napisao da nemoze vidjeti po ovim malim slikama znaci valjda da ih nije niti otvorio) mene izvrijedao i rekao da auto nije onakav kakvim ga predstavljam, da je auto u razlicitim bojama, da ima druge siceve, a NEMA, auto je u savrsenom stanju, sa svim originalnim dijelovima...
Prijavio sam se na ovaj forum da podijelim sa vama svoj auto, zato sto sam obozavatelj auta, pogotovo starih, i svaka vam cast ljudi koji ste me podrzali, a na kraju sam zavrsio tako da se cijeli dan zivciram zato sto netko tko ocito nema pojma u kakvom je auto trenutno stanju, mene vrijeda...
Tko zna, mozda je auto bio lakiran 23 puta, razbijen, na krovu, lezao na dnu jarka 10 godina, ali to sve je malo vjerojatno zbog toga sto je auto provjeren, vidi se da niti jedan element nije ravnan, auto je skroz u liniji, svi elementi su potpuno iste nijanse, lak je u savrsenom stanju uz nekoliko sitnih ostecenja od kamencica i malo oksidacije na prednjem lijevom blatobranu, u Porscheu je zatrazen ispis podataka o autu i svi podaci se poklapaju, broj sasije sa brojem motora, boja, vrsta tkanine u interijeru, kilometri su provjereni imam ispis sa tehnickog pregleda od 2006 godine je auto presao svega 12 tkm, a toliki dijelovi su na autu jos original da je skoro nemoguce da je presao vise nego sto pise na satu.
Ali cinjenica je da sam ga ja kupio u savrsenom stanju u kakvom je sada i tako sam ga i predstavio, ako mi netko ne vjeruje pozivam ga da se osobno dode uvjeriti... Lijepo cu zamoliti dadu da mi vise kao sto je i sam rekao ne "spama temu" jer zbilja ovdje sam dosao u najboljoj namjeri a ne da se svadam niti vrijedam jer necu pasti na tu razinu...
Kao i svima hvala Al, bubuleja, crna ovca i neno drago mi je da vam se svida,

meni je puno ljepsa ova starija verzija jer mi je poslje redizajna malo pre moderan, ali o ukusima se ne raspravlja...