U, novi Porsche na forumu!

Obično dođu i prođu. Nadam se da ćeš ti ostati.
Dado ti je vjerojatno dao nekoliko dobrih smjernica, tako da sam na tvom mjestu, svakako bih ga pitao na što da obratim pozornost.
Ono što sam ja uspio vidjeti sa slika je da su ti volan i ručica mjenjača potrošeni, a armatura ispucala (presvučena je nekom kožom ili čime već). To je jako često na njima, gotovo pravilo, ali oni koji su stvarno očuvani nemaju ispucalu unutrašnjost.
Moj 924 ima 88000km, samo ne znam po koji put ...i nakon proteklih jedanaest godina snjim, skužio sam da i nije baš očuvan kao što sam mislio.

Prednja svjetla i ovjes ti ne odgovaraju od Golfa, kao ni puno drugih sitnica koje su samo izgledom slične. Neke dijelove trenutno ne možeš nabaviti, ali Porsche postupno vraća u cirkulaciju rezervne dijelove koji su trenutno nedostupni.
Na službenim stranicama Porschea možeš skinuti katalog s originalnim dijelovima, pa onda lako usporediš po brojevima dijelova koji ti od VW/Audi/Renault/Mercedes/Volvo/UnesiBiloKojuDruguMarkuAuta originalnih ili zamjenskih rezervnih dijelova odgovaraju.
Meni je najsmješnije bilo kad sam naručio Greenstuff kočničke pločice, a na službenoj je deklaraciji pisalo "for Porsche 924, Porsche 928, Ferrari Testarossa, Renault 21 (ili neki drugi Renault, zaboravio sam.)