Evo ljudi par novosti ako nekog zanima da se malo pohvalim, u subotu sam bio na VWTS-u u Karlovcu, istina ovaj se autic tamo bas i ne uklapa al ajde, tu je i nagrada za, kako na njoj pise "The best Porshe"

ali nagrada je nagrada, makar je to bio ja mislim jedini Porsch

Osim toga, u nedjelju sam otisao na skup oldtimera u Samobor, koji je organizirala Udruga starodobnih vozila Samobor, i tu je stvarno bilo predivnih i jako dobro ocuvanih auta, i bilo ih je stvarno dosta, organizacija samog dogadaja je za 5, cijena je bila 150 kn sto se po meni potpuno isplati jer se cijelo vrijeme jede, pije, uglavnom vrijeme je proletilo, jer se stalno nesto dogada, vozi se okolo i tak...
Ono sto me jako ugodno iznenadilo tu sam dobio jedan peharcic, osim ovih malih koje dobiju svi, dijeli se jos par nagrada, za najljepse vozilo, najstarije vozilo, i jos 4 kao "posebne nagrade" ove godine i tu je 944

I secer na kraju, prije jedno mjesec dana su ga slikali za Auto Klub, i sutra konacno izlazi, tako da ako netko redovito cita, mislim da ce biti u rubrici "Legende" na 4 strane

evo ga i na naslovnici