ali kako se da pročitat iz tvojeg pisanja,ti si u pravu ,a drugi ne mogu znat budučnost...zašto misliš da je tvoje rezoniranje ispravno?
ako nemaš staklenu kuglu,ne čitaš iz pilečih kostiju i graha,nisi u bliskom rodu sa vidovitim Milanom onda postoji bar 50% šansa da si baš ti u krivu.
Ovo je mjesto di bi trebao svako imati pravo na mišljenje/tvrdnju...argumentirano pobit nešto -DA,ali ovako prepirka sa tobom poprima konture bračne svađe da žena kvoca dok se svi ne slože sa njom.

Koji moj rezon? Moj jedini rezon je da iz danasnje prspektive niko ne moze tvrditi niti znati koji auto (ne)ce sutra postati odltimer ili klasik, a mnogi to rade. Samim time, ako sporim proricanje buducnosti, ako ne tvrdim nista, kako mogu biti u krivu?
Ja apsolutno postujem svacije misljenje, ali ne postujem kad neko svoje misljenje nametne kao istinu i tvrdnju bez argumenata.
Dacu ti primjer:
Citat: deda - 08 Veljača, 2016, 19:04:31
Jebemu miša,nikako vam ne uspijem objasnit ono što u stvari želim:zašto smatram da Golf nije i nikad neće biti oldi,jedan veliki razlog,Golf je masovni proizvod apsolutno komercijalan,nema ništa na njemu što je označilo neki napredak,neku tehničku naprednost,ama baš ništa,čak ni dizajn
Citat: deda - 07 Veljača, 2016, 22:18:57
Pa kak ne kužiš Golf je do sada napravljen u 29 miliona primjeraka,znači najviše od svih,ali oldtaimer nikad neče biti.
Citat: deda - 05 Veljača, 2016, 22:16:46
Nikada Golf,Stojka neće postiči ništa slično kao Buba,Spaček,Mini,F500,Fičo....
Zakljucak, Golf ne moze biti odltimer zato sto je komercijalni i masnovni auto bez tehnickih inovacija (plagiran), napravljen u 29 mil. komada, a buba koja je jednako komercijalna, masovna, tehnicki neinovativna, napravljena u 21. mil. komada moze biti.
Upravo se o argumentima radi, uglavnom ih nema, a i kad ih ima onda su ovakvi.