Autor Tema: AlfaSud SVAR i ESVAR  (Posjeta: 76614 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deda

• Antique Member
Odg: AlfaSud SVAR i ESVAR
« Odgovori #180 : 12 Srpnja, 2016, 22:31:44 »
A gdje su tvoji argumenti da to nije tako,ajde navedi barem jedan,da pobiješ ono što  ja "tvrdim" po tvome,samo jedan jedini,ne trebaš više, a ne da se stalno ponavljaš.

Offline goran16v

« Odgovori #181 : 12 Srpnja, 2016, 23:23:39 »
A gdje su tvoji argumenti da to nije tako,ajde navedi barem jedan,da pobiješ ono što  ja "tvrdim" po tvome,samo jedan jedini,ne trebaš više, a ne da se stalno ponavljaš.

Za razliku od tebe ja nista ne tvrdim, ja ne proricem buducnost, zasto meni trebaju argumenti?
Ali kad vec insistiras dozvoli da te podsjetim:
Tvrdio si da golf nikad nece postati sto i buba jer je velikoserijski auto, plagijat bez inovativnih tehnickih rjesenja u nekoj nizoj srednoj klasi namjenjen za motorizaciju sirokih narodnih masa proizveden u vise generacija u 29 mil. komada.
Dobio si pitanje sa argumentom:
Zasto ne bi kad je buba je jednako bila plagijat bez inovacija, apsolutno iste namjene za siroke narodne mase, proizvedena u 21. milion primjeraka u manje-vise neprimjenjenom obliku.
Znaci primjenis iste parametre na oba i pobio si tvrdnju, jedina razlika vremenska distanca koju subjektivno ne zelis da priznas.
Zadovoljan?

Offline Rusty

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: e36, e46
« Odgovori #182 : 13 Srpnja, 2016, 01:31:07 »
Kad vidim ova pusta prepucavanja samo se zapitam zašto vam je to potrebno
Kakve veze ima šta će bit i šta neće, šta vama to mjenja jer sigurno mi status nekog auta ne određuje koliko ću uživat u njemu već neki osobni gušt a meni ništa osim toga nije više bitno (bitno je možda onima koji kupuju aute da bi zadivili druge a ne za sebe)
I ne vidim svrhu rasprave uopće jedino ako vam sama rasprava nije zadovoljstvo (ako je odite na jednog...dva...deset  :drinks: pa tamo cijeli dan raspravljajte)  ;D

Offline Alfa Veloce

« Odgovori #183 : 13 Srpnja, 2016, 08:22:51 »
Ovo nije prva tema koja je "zagađena". Određeni članovi foruma svoju pamet prodaju gdje god stignu. Mislim da bi jednostavno trebali prestati odgovarati takvim ljudima pa nek raspravljaju sami sa sobom.
 Inače ja sam već prije u jednoj raspravi predložio adminu da sve što se ne tiče teme izbriše ili prebaci u novi topic pa ko voli nek si tamo raspravlja do besvjesti.
"Nothing drives like an Alfa!"

Offline goran16v

« Odgovori #184 : 13 Srpnja, 2016, 09:04:13 »
Ako se ovo "neki" opet odnosi na mene, hoces li da prodjemo kroz teme, povadimo citate i komentare pa da vidimo ko su ti sto pametuju gdje stignu?
To ce biti podugacko stivo, ali mislim da te rezultat nece obradovati.
Zivio...

Offline FrunskyFrunsky

• Oldschool rookie
« Odgovori #185 : 13 Srpnja, 2016, 10:13:37 »
Hahaha, znači problem je opet kaj je netko uvrijedio golf.... A čovječe, di bi došli citroenaši i alfisti da ih sve to tak pogađa - kaj bi se noževi vadili na ulici.

Big deal hoće li ili neće u budućnosti neki auto biti oldtimer... Meni ni iz džepa ni u džep.

Jako smo osjetljiv narod, viš kak smo daleko dogurali zbog toga - u biti je genijalno da i na forumu gdje dolaze ljudi zbog istog interesa imaš svađe ala ova političarska preseravanja - tko je što i kad rekao, te kojim je tonom to izrekao....

Ako je problem u tom golfu koji je deda uvrijedio, kakve to veze ima s temom Alfasud SVAR i ESVAR? Jel bi pomoglo da mu se ispriča što je neargumentirano proričući uvrijedio auto po kojem je imenovana čitava KLASA?

Samo  probajte zamisliti svijet u kojem se svi slažemo... 

Ovim nikog ne želim uvrijediti, naravno. :drinks:

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #186 : 13 Srpnja, 2016, 10:49:29 »
Ova dva koncepta Alfa Romea su sve samo nisu zasluzili da im se tema na Forumu zapishava sa glupostima i pametovanjima.OK ako je
Ekipa iz automobilskog inzenjeringa u sto cisto sumnjam....
Bas zatrovana tema. :down:
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline goran16v

« Odgovori #187 : 13 Srpnja, 2016, 11:08:29 »
To apsolutno nema nikakve veze sa golfom, to je bio samo primjer...
Evo drugog primjera upravo sa zacetka flejma:

Odgovori #91 : 07 Srpanj, 2016, 15:27:00 »
Citat:
Do poslije drugog s. rata,dizajn nije ni postojao,svi su se bavili samo kako rješiti mehaniku,jer je tek onda razvoj  krenuo.Dizajn je počeo poslije rata i završio svoju eru krajem osamdesetih, kad su svi masovno uglavnom počeli raditi ravne kocke.

Ako izuzmemo osnovno nacelo kulture dijaloga da se o ukusima ne raspravlja tj, da je ljepota u oku posmatraca, a DMJ je jako argumentovano pobio ovu tvrdju, kao sto vidis problem je u stavu pojedinaca koji ne razmjenjuju misljenja, kao mi obucan puk, nego s visoka i iz svojih balona sapunice, kao sto dolikuje forumskim autoritetima, iznose tvrdnje, svoje stavove namecu kao trajnu kozmicku istinu, apsolutno odbijajuci mogucnost da ce neko novo vrijeme donijeti neke nove poglede i neke nove standarde, bas kao sto mi, oni i neki prije njih dosli skupa sa nekim drugim vremenom. Niko ne tvrdi ca biti suprotno od onoga sto tvrde, ali upravo su ta rigidnost i egocentrizam koji apriori odbijaju druge mogucnosti iritirantne.
« Zadnja izmjena: 13 Srpnja, 2016, 11:16:47 goran16v »

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #188 : 13 Srpnja, 2016, 11:20:07 »
Dobro,ajde u pravu si 100%,svrši već jedanput stim.

Offline goran16v

« Odgovori #189 : 13 Srpnja, 2016, 11:25:09 »
Do tvoje sljedece slicne eskapade...

Offline FrunskyFrunsky

• Oldschool rookie
« Odgovori #190 : 13 Srpnja, 2016, 11:27:44 »
Nije da se ne slažem, ali ako misliš da netko provocira ili ne zna raspravljati, ako se spustiš na njegovu razinu - opet ste isti. Opet ste obojica dio istog problema - fore ko je prvi počeo prolaze još samo u vrtiću i kod naših političkih elita.

Forum je zeznut medij jer nema kontakta oči u oči pa često netko može zvučati različito od onog što je mislio, želio... Dedu osobno znam odavno, prvo je on meni pio krv da je GS smeće najveće, da bi onda on nabavio GSA koji je po meni unakažena verzija lijepog GS-a (plastik fantastik) i onda sam ja davio njega - na kraju bi uvijek popili po pivu i nastavili srati -to je ono kaj fali na forumu.

Osobno, ti nazovi forumski autoriteti i slično mene ne diraju, jer imam svoje mišljenje, a iz njihovih "obraćanja" izvučem korisno i idem dalje - nije mi to dovoljno važno da bi se upuštao u dokazivanje da sam ja više u pravu od njih - da to radim ispalo bi da isam u biti ljubomoran na njihov zvjezdani status... Kužiš? Live and let live, a flejming, trolanje i sl. samo treba ignorirati - jer inače, ode i najzanimljivija tema.

Da ne fiozofiram dalje, na reakciju me ponukalo to kaj je "maratonska svađa oko golfa" dovela do toga da se u temi o konceptima iz Alfe Romeo (za koje nikad nisam čuo!) pljuje po Alfasudu kao smeću, samo zato jer se par forumaša ne mogu složiti oko toga koliko je vrijedan golf kao odly... Not cool.

Jel zaista toliko bitno tko će na kraju biti u pravu?

Dečki, odite na pivu.

Offline Ace_Rimmer

• Antique Member
« Odgovori #191 : 13 Srpnja, 2016, 12:13:48 »
Gledate to na krivi način....tolike strasti samo govore koliko su nam auti i autoindustrija bitni u životu.
To je dobro,jer da nije,forum bi bio ko ispuhan balon.  ;D
Volim Peugeote najviše,ali u svakoj marki nađem neke ljepotane.
Ev vam 1 slika da chillate.

Peugeot 309 XLD,309XSi,406 2.OT,406 Coupe 2.0 16v

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #192 : 13 Srpnja, 2016, 13:09:22 »
Do tvoje sljedece slicne eskapade...
Od sada svaki puta kada se meni obračaš u vezi nečega,poslaču te u p.m.odjebi od mene,jel ti jasno,bavi se nekim drugima,jer ja se ni ne obračam tebi.

Offline goran16v

« Odgovori #193 : 13 Srpnja, 2016, 13:20:22 »
Toliko o kulturi dijaloga i mudrosti starijih...  :hi:
Da ti ne odgovaram istom mjerom, toliki primitivac ipak nisam, koliko si opasan saznaces kad sljedeci put nastupis u svom stilu...
LP
« Zadnja izmjena: 13 Srpnja, 2016, 13:25:32 goran16v »

Offline linoleumboy

« Odgovori #194 : 13 Srpnja, 2016, 14:41:39 »
golf 2 NIKAD NECE BIT OLDSCHOOL....iako vise nisam u hdz-u povuci cu svoje stare veze i kad se nas dragi ČaČa vrati,po zakonu ce bit kaznjivo spominjanje te klopocije u istoj recenici sa oldijima opcenito
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars