Autor Tema: T:AUTODATA  (Posjeta: 24693 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OLD WEBER

T:AUTODATA
« : 03 Srpnja, 2016, 18:21:38 »
Treba mi pomoć neke dobre duše  :friends:, oko programa AUTODATA. Na XP sam imao staru verziju koja je radila. Prelaskom na Win7 objasnili su mi kako mogu da je aktiviram da i tu radi. Sad sam na Win 8 , i niti radi ta stara niti mogu naći neku noviju a da je mogu pokrenut u "osmici". Dal mi neko može dati neki link , a da to provjereno radi?Za nas , koji smo sa kompom na Vi, idealno bi bilo da donesemo doma na stiku ili dvd-u i- klik, sve radi. :whistle2: Probao sam sa verzijom 3.39 koja navodno ima prevod i na srpski , pa sam nakon par dana erora , odustao. Priče idu svakakve, o verziji 2016. , o 2014. sa prevodom , al sve su samo pričice . Pomagajte! :bravoo:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline werdas

Odg: T:AUTODATA
« Odgovori #1 : 03 Srpnja, 2016, 20:15:52 »
http://www.gl-computers.co.uk/technical-guides/21-having-problems-installing-autodata-3-38-on-windows-8

al inače autodata radi na 32 bita pa vjerojatno te to zeka
po meni je najbolje imat hard s xp i na njemu sve te programe i boot-at kad zatreba a za sve ostalo imat drugi hard s win8 i radit normalno kaj već radiš s kompom inače...

Offline Amigaboy

« Odgovori #2 : 03 Srpnja, 2016, 21:32:45 »
autodata radi na svem. ja ju imam na win 7 64 bita i radi savrseno. verzija 3.44. al je legalna kopija jer sam liku koji je jedan od distributera (ENGLEZ) imao defekt ovu zimu u nedjelju , sve puno snijega. DOSLOVCE GA SVI ODJEBALI , netko mu dao moj broj , otisao do obliznjeg grada, sredio auto da moze ici dalje , lik od zahvalnosti mi uvalio par funti i orginal primjerak softa s tokenom :)
[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

Offline linoleumboy

« Odgovori #3 : 03 Srpnja, 2016, 21:49:53 »
kad sam je ja imao na kompu imao sam win 7 i bila je neka fora da treba datum na kompu vratit par godina u nazad....ili na stik se instalira onaj program da otvara win xp i onda preko njega autodatu
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline Neno330

• Senior member
  • Spol: Muški
« Odgovori #4 : 03 Srpnja, 2016, 21:58:06 »
Probajte staviti da se exe file otvara u windows xp kompatibiliti modu

Offline OLD WEBER

« Odgovori #5 : 04 Srpnja, 2016, 10:39:35 »
 :glavauzid: :glavauzid:Dali ima neko koji sa sigurnošću može potvrditi da neka od verzija 3.39 i mlađa (krahirana), radi na "osmici". Ja osobno sam kratak sa kompjuterima , ali i ljudi koji rade sa programima su na čudu sa tom autodatom . Ako postoji neko riješenje,hvala u ime svih nas koji nismo neki veliki prijatelji sa kompom ;D

Offline werdas

« Odgovori #6 : 04 Srpnja, 2016, 12:04:37 »
Maknes win 8 i instaliras win 7 32 bita i treba raditi sve to

Offline OLD WEBER

« Odgovori #7 : 04 Srpnja, 2016, 14:48:10 »
Trebalo bi raditi,al novije verzije NE RADE
.,,osim ako je program original,a onda radi i na Wi
n8 i 10

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #8 : 04 Srpnja, 2016, 15:03:30 »
Tako ti i treba kad se qrčiš sa novim prozorima a neznaš koristit ni stare iz 95-e  :P
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline OLD WEBER

« Odgovori #9 : 05 Srpnja, 2016, 01:49:32 »
Imaš pravo , Đanki  :popcorm1:. Al svejedno , volim kad ljudi u ovakvoj količini oće pomoći , pa ima svakakvih pametnih rješenja :heat: . Nekako sve čekam da me neka duša uvjeri  da treba sve vratit na početak  i čekat da neko pusti struju :focus:

Offline OLD WEBER

« Odgovori #10 : 08 Srpnja, 2016, 01:21:20 »
 :glavauzid:Znači , normalnog rješenja nema ???? Jedino AUTODATA sa pedigreom ili vratit se u neku povijesti aktivirati XP eventualno WIN 7 pa ga zaj.... da mu uskratiš informaciju o današnjem datumu ;D . Mlađu Datu nemožeš tako uvjeriti . Sjest i plakat  :meeting:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #11 : 08 Srpnja, 2016, 07:57:19 »
Mislim da te zbog ovih novotarija treba izbrisati skupa s temom. kakvi Vindousi mlađi od tricet godina? :no:
Nije ti ovo informatički forum  :P
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Sasa12

• Oldschool rookie
« Odgovori #12 : 15 Srpnja, 2016, 22:11:43 »
Imam auto datu 3.38, radi na Windows7 64 bita, radila i Win 10 64 bita, tako da mora raditi i na Win 8.

Offline .:[ThugSoul]:.

• Veteran member
    • http://www.auto-info.hr
« Odgovori #13 : 25 Srpnja, 2016, 10:59:33 »
Evo upravo isprobaval instaliranje Autodate 3.45 rezultati slijedeći:

Komp: I5 3450 3.1, 16GB Ram, 660Ti...

Windows 7 64bit - postoje uputstva za spomenuti windows, ali neuspjelo baca neke random greške i ne pokreće program. Na lapu koji inače koristim za takve bedastoće su Win 7 32bit pa ću kasnije probat s njima, ali i dalje mislim da je problem taj neki 3rd party emulator za win7 koji je došao sa instalacijom pa hebaje sve ostalo.

Windows XP 32bit SP3 unutar Windows 7 64 bit (Virtualna maŠina) - radi bez greške

E sad... Virtualnu mašinu nije takav problem uspostavit ako znaš instalirat windowse opčenito jer postupak je u potpunosti isti ko da na drugom kompu radiš instalaciju. ("BIOS" postavke te postavljanje virtualnog hdd-a) Jedino ak nemaš bar 1GB rama da dodijeliš XP-u ja ne bi ni delal jer bude smuđenje mokrog mačka iako za silu mislim da XP treba svega 256mb rama tak da ni to nije problem. A prostorno xp plus autodata trebaju oko 5.5GB tak da i to treba imat u vidu. I postoji jedan problem prijenosa podataka s obzirom da VM Ware koji sam ja koristil koristi virtualnu mrežu (mislim max 32kb/s) pa si računajte kolko mu treba da si skopira 3gb autodate :D :D a kad sam skužil kaj je problem bil sam na pol puta pa mi se nije dalo to prebacivat na stick... skratil bi vrijeme sa tri dana instalacije na možda dan i pol :D :D

Offline igor kribl

• Veteran member
« Odgovori #14 : 25 Srpnja, 2016, 20:42:45 »
Jebote ja tebe ništ nisam razumio. To je zamene klingonski jezik :scratch_one-s_head: