Autor Tema: Senzor za pit krv vlasniku auta  (Posjeta: 19210 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Senzor za pit krv vlasniku auta
« : 18 Srpnja, 2016, 13:26:10 »
O.K., kao prvo - do prije par godina nisam znao ni da postoji, a sada me ždere ko vlada i država. Radi se o ovoj pizdariji na slici 2 i pripadajućem osiguraču sa žicama na slici 3
http://www.njuskalo.hr/tuning-snage/r-5-gt-turbo-silikonsko-crijevo-oglas-15121801#base-entity-data-tab
Već sam to spominjao (i majčicu mu isto  ;D) radi se o senzoru koji uključuje ventilatorić koji hladi karburator na R 5 GT turbo. Budući da mi ni u ovlaštenim zastupništvima Renaulta nemogu pomoći, ako netko zna tvornički broj nekog od tih dijelova neka kaže sad ili...kasnije  :biggrin:
Ili ako netko ima za prodat  :yes:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Odg: Senzor za pit krv vlasniku auta
« Odgovori #1 : 18 Srpnja, 2016, 13:39:13 »
180.852.47  :hi:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #2 : 18 Srpnja, 2016, 14:17:59 »
To bi bio senzor, ljubi te deda?
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #3 : 18 Srpnja, 2016, 15:28:32 »
OVERDOSEDSPEEDJUNKIE   15:26:54 Pregled popisa foruma za OldschoolHr forum.
 Gle, gle... Kad treba Internet za privatno - onda se ostaje ne samo do kraja radnog vremena... Već i i prekovremeno, ako treba...  :rofl:

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #4 : 18 Srpnja, 2016, 15:30:36 »
Pi :fucka:do jedna, tako ti čovjeka u muci  :anal:
Bit ćeš ti  :anal:iziran kad tad  :punish2:
Nakon Senne? Samo sjene.

« Odgovori #5 : 18 Srpnja, 2016, 15:31:43 »
ja imam klizavo radno vrijeme  :P
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #6 : 18 Srpnja, 2016, 15:50:07 »
Ne. Pošto znam da ''nemaš interneta do sutra'' - to bi bila moja slatka osvetica za ono ''Prodajem neke dobre felge'' pa onda moj broj telefona. Ono - danas popodne izgubi na traženju i mozganju koji je to kod...  :P  ;D

:P  :P  :P 

Misliš da je ovo zlobno? Mnjeeeeeee...    :nea:  :nea: Bilo bi zlobno da sam ti poslao JubiTo link sa opisom ''Senzor za gašenje turbine R5GTT - kako radi, gdje se može naručiti... Plus jeftine felge sa Hrelića''.

:))  :))  :))

Voli i ljubi deda i tebe.  :byeg:  :byeg:

:air_kiss:

:rofl:

« Odgovori #7 : 19 Srpnja, 2016, 08:13:39 »
Beskoristan si, jadna obitelj s tobom, ko je tebe poznavo pakao mu je ko Karibi...a još ti ni kosilica nevalja  :P
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline kađo-c

« Odgovori #8 : 22 Srpnja, 2016, 08:17:55 »
Ak sam ja to dobro skuzio radi se manje-vise o obicnom termo prekidacu koji ukljucuje relej koji opet pali ventilator,vidi na koliko stupnjeva otvara i skemijaj nesto od nekog drugog auta,danas ih bar ima u svim velicinama  :)
« Zadnja izmjena: 22 Srpnja, 2016, 08:19:45 kađo-c »
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline Vetter

• Antique Member
    • Nordic Renegade
  • Vozilo:: Volvo turbo
« Odgovori #9 : 01 Rujna, 2016, 11:58:24 »
Je, samo što se ovaj utisne s ovom gumicom u crijevo, pagumica propadne, pa slini...

Znam da Volvo koristi taj princip za aux ventilator, ali je napravljen od iste crne materije kao i taj, te ga, takođe, ima najbliže kod zastupnika Pentatronixa na Saturnu. Komad cijevi odgovarajućeg promjera i širine 5cm sa vodonepropusno zavarenom M14x1.5 maticom i "pečurka hladnjaka golfa dvojke sa dvije žice" je vjerovatno najinteligentnije rješenje, kako i Kađoc reče.
svenska trollkarlen

« Odgovori #10 : 01 Rujna, 2016, 12:41:48 »
Ponavljam, ugrađuje se na toplinskom štitu iznad turbine, znači aktivira ga vrući zrak. Pali mali ventilator koji hladi donji dio karburatora i usisnu granu. Problem u kemijanju je što nemam nikakvih podataka o temperaturi ili bilo čemu drugom  :glavauzid:
Nakon Senne? Samo sjene.