Kako sam ja ovdje tek 5 godina vjerojatno ih ima više nego sam ih ja upoznao. Znam Denisa koji je šarafao stare Alpine i vozi Porschea 964, zatim drugog Denisa koji je poznati mehaničar ovdje a maher je za Mercedese i ima popriličnu kolekciju starijih Mercedesa (slikat ću jednom). Zatim gospodin Šipek iz Kutine, stari majstor za Citroene, vozio puno CXa a danas Citroene XM. Ima nekoliko starijih Jaguara XJ, zvao me da ih pogledam, pa kad budem slikat ću.
Ima netko u Karlsruheu sa naših prostora a ima nekoliko starih Mercedesa, imam slike.
To je što ja znam i čega se mogu sjetiti, ali s obzirom koliko nas je ovdje nema baš puno naših ljubitelja oldtimera.To povlači za sobom garažu, nekakav prostor kojeg ovdje kronično nedostaje i preskupo je, zatim nekakvo min znanje bez kojeg će te ovdje oderati i na kraju razumijevanje obitelji za taj hobi i nešto slobodnog vremena.Teško je sve to spojiti.Primjetio sam da od stranaca tu prednjače Talijani, svaki dan voze njemačke aute ali srce tuče za neku staru Alfu, Lanciu ili Fiata.
Za mene ovdje oni kojima nisam logičan kažu da sam jedini koji će se u HR vratiti (ako se vratim) u starijem autu nego što je onaj s kojim sam došao ovdje.