Autor Tema: Auta i vozila iz Canade (Alberta)  (Posjeta: 6117 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline EroFord

Auta i vozila iz Canade (Alberta)
« : 07 Lipnja, 2017, 05:55:46 »
Evo postovani forumasi, odlucih podijeliti s vama ono sto sam uslikao u proteklih 4 godine moga boravka u Kanadama, tocnije Alberta.
Posto nemam nista za pokazati u garazi, barem da pokazem sta se to vozi po Calgariu, kako, koliko sta kosta itd. Uglavnom sve su fotke random svega i svacega, nama bi neki primjerci bili egzotika, a bome su i ovamo.
Ukratko, trenutno sam tu zaglavio, kopaj, spavaj, placaj racune i to je to. Ne smijem se zaliti, ali kad dodje zima, kukala ti majka, to vec valjda svi znaju.
Otvorio sam novu temu iz razloga sto se nadam da cu imati dovoljno materijala za dodati, pa ako se netko zeli pridruziti svojim fotkama - u slast :)
Ima par fotki sa dva lokalna otpada Pick n Pull, postoje dva u Calgariu, ali mi se cini da je to americka fransiza. Dakle ti otpadi su, da se covik smrzne sta sve prodje kroz njega. Velika vecina auta su jednostavno napustena zbog mehanicke iznimne nepismenosti kanadskog naroda, mehanicara koji imaju status baba roge zbog cijena, a opet mozda najrazumniji taj da je ipak isplativije otici u auto kucu, pregledaju ti credit history, i ako stvarno nisi neki papak do grla u karticama, odobren si za deset minuta, izaberes auto, hoces novo ili polovno i vozi kuci, 200$ mjesecno. S obzirom da su satnice u prosjeku od 24$ pa nadalje, to se isplati.

Takodjer, ne idem cesto na te otpade kao prije, ali sam voljan vikendom narocito sada u ljetno vrime otic i napravit inventuru onoga sto imaju, pa bi se moglo nesto iskombinirati da se posalje kuci do Hrvatske ili recimo moje Hercegovine i sve ostalo :). Samo Vas molim, ne pitajte da vam saljem diferencijal, haubu, blok motora, instalacije i siceve ili nesto tako slicno. Dijelovi nisu pretjerano skupi, ali ove sitne stvari kao znakici, lajsnice, zveckalice, to samo odsarafis i stavis u dzep. Ne briga ih previse a i auta su tu samo privremeno, jer iza grmi strasni neprijatelj, onaj sto gnjeci i melje (majku mu).

Ovo je bio prvi odlazak na otpad 2013, i prvi polusrcani udar za okorjelog Fordasa :). Prvo nisam mogao virovat, pa sam mislio da je skrivena kamera, Pa onako ushicen kazem kolegi iz Virovitice, Zelja vidi Capria majkutimilu, kaze on meni, pa kaj? E jbga, vidim ne mozemo skupa, on trazi dijelove za okasa i Golfa IV. :)

Idemo dalje, i kad sam ugledao ovo, htio sam pokupit sve to skupa, posudit pare i nazad kuci u Hercegovinu hehe :)

Polozio vozacki i onda moras nesto kupit ali s cime i kako, i naleti shevac za 200$, fala mu ko bratu, sluzio me kroz jebacku zimu. Vjerujte da je izgledao puno drugacije, nakon tri vode pranja i usisavanja, krpljenja, alu felge i crvena lajsna za bolju brzinu, izgeda ko metak :)

S desne strane je bila ogromna rupa izmedju vrata i zadnjeg kotaca, pa nije bilo za javnost :)

Evo i tih ostalih fotki, skitaj se i slikavaj sta god oko uhvati.

« Zadnja izmjena: 07 Lipnja, 2017, 06:48:18 EroFord »

Offline EroFord

Odg: Auta i vozila iz Canade (Alberta)
« Odgovori #1 : 07 Lipnja, 2017, 06:49:29 »
Ima jos toga nego me prsti zabolise a i kasno ovamo

Offline EroFord

« Odgovori #2 : 07 Lipnja, 2017, 07:18:00 »

Offline EroFord

« Zadnja izmjena: 07 Lipnja, 2017, 07:31:47 EroFord »

Offline EroFord