Nešto sam kopao zadnjih dana, skinuta "kutija" od ventilacije skupa sa gornjim gradelama, muka od posla, sve na puntade, živ sam se uzje*a dok sam to izvadio da ne uništim lim ispod. Moje sumnje su bile opravde, poprilično loše stanje, tvornički bačen neki jadni prajmer i to sve povareno, srećom skinuto u zadnji tren da se sve spasi, sutra će dobit malo pjeska, koš je cijeli na golo pobrušen, mada nisam uslikao...
Također izgubio sam skoro cijeli dan da ispilam i pocistim popravljanu podnicu, muka isusova, two inox ploče after predala se... sve je vidljivo, mjenjan je prag, samo je napuntan na stari prag i donji profil je povaren direkt na podnicu, malo natučen čekićem i izmazan silikonom... majko isusova.
Na ništa od navedenog nije bačen temelj, hrpa sitnih limića jedan preko drugog....
Ovo pojacanje gdje sjedalo dode je bilo u krs stanju, popilao sam ga popola i napravio, jos nije gotov 100%
Spremio sam novu podnicu za povarit pocetkom slijedeceg tjedna, jos je malo treba povarit i sredit.
Ide pomalo :)

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk