Autor Tema: Još jedan E21  (Posjeta: 7398 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jeep frik

Odg: Još jedan E21
« Odgovori #15 : 01 Veljače, 2018, 23:02:44 »
 Mogu naknadno bolje poslikati. Da ne duljim narancasti je cijeli takav zdrav i oko sajbe i muldi začuđujuće. Obratimo paznju na suvozacevu muldu odmah ujutro. Polagano ce se raditi bez brzanja. Evo da ne smetam vise, jos jednom Hvala lijepa.

Offline gruđo

« Odgovori #16 : 01 Veljače, 2018, 23:03:48 »
Kada se rastavi i opjeskari ovaj sivi 320 vidjeces veselja. Sve se moze napraviti, uz naravno jedno 7000 eur novaca...e sad...

Offline jeep frik

« Odgovori #17 : 01 Veljače, 2018, 23:10:13 »
Naravno otprilike smo znali to, barem ja.  ;D
Nadamo se da ce na kraju izgledati dobro poput vaseg. I ostaje u obitelji naravno... Pa nam zazelite sreće.
« Zadnja izmjena: 01 Veljače, 2018, 23:21:11 jeep frik »

Offline Bellof

« Odgovori #18 : 02 Veljače, 2018, 12:12:30 »
Previše je to posla a i novaca, za auto koje "nije atraktivno". Bez obzira na nekakve donore svi oni dijelovi, sitnice, koje koštaju čovik je osuđen na kupovinu novih jer nijedan donor to nema a da valja. I onda dođemo do nekakvih iznosa koji su pozamašni za kako sam već napisa za auto koje "nije atraktivno". Gruđo je odoka izbacia cifru koja se vrlo lako može popet i za 3-4 tisuća više ukoliko se ide na original i poboljšanje ionako loših voznih karakteristika, a za te pare se uzme 323i wanabe Alpina koja ne traži ništa osim goriva i guma.

Offline gruđo

« Odgovori #19 : 02 Veljače, 2018, 12:34:00 »
Previše je to posla a i novaca, za auto koje "nije atraktivno". Bez obzira na nekakve donore svi oni dijelovi, sitnice, koje koštaju čovik je osuđen na kupovinu novih jer nijedan donor to nema a da valja. I onda dođemo do nekakvih iznosa koji su pozamašni za kako sam već napisa za auto koje "nije atraktivno". Gruđo je odoka izbacia cifru koja se vrlo lako može popet i za 3-4 tisuća više ukoliko se ide na original i poboljšanje ionako loših voznih karakteristika, a za te pare se uzme 323i wanabe Alpina koja ne traži ništa osim goriva i guma.

O tome i govorim kolega. Ja sam prestao brojati na toj cifri, a baza mi je bila puno bolja od ove...a sad kad sračunaš uloženo (mada zadovoljstvo ponekada vrijedi više) čovjek uzme ekonomsku računicu i upita se je li se moglo za te novce (ili koja tisuća više) kupiti originalno vozilo sa nekom sitnom kilometražom...no opet.. svaka budala ima svoje veselje, pa tako i ja..

Offline bubuleja

« Odgovori #20 : 02 Veljače, 2018, 13:25:27 »
je...ali ovo se radi "na kredit" tj na par godina rastežeš troškove i naravno radiš za svoj gušt..ako je zato uzeto auto onda samo napred i biće ok...
A  ZA 10 tisuća se dobije svašta danas samo ih triba imat uza se

:drinks:
Adio mare

Offline jeep frik

« Odgovori #21 : 02 Veljače, 2018, 16:13:37 »
je...ali ovo se radi "na kredit" tj na par godina rastežeš troškove i naravno radiš za svoj gušt..ako je zato uzeto auto onda samo napred i biće ok...
A  ZA 10 tisuća se dobije svašta danas samo ih triba imat uza se

Za gust je dobro kazes. Kao i Grudjo. Netreba se zamarati jer moglo drukcije niti zaliti kasnije. I da kupis za deset bit ce posla i na njemu. A ovako nesto vise ne rade... Divim se čovjeku dolje ide 128-osmicu spašavati.
« Zadnja izmjena: 02 Veljače, 2018, 16:19:43 jeep frik »

Offline jeep frik

« Odgovori #22 : 02 Veljače, 2018, 17:38:22 »
Zaboravio sam rec da isto tako ne bih kupio nečiji auto osim vasih recimo jer neznam sto i kako je radio netko jer mi je jedan limar sfusao jeep totalno i zamaskirao onim masnim bitumenom posto brat moga prijatelja trenutno nije imao limara. Jos poznam čovjeka. Sad si sam radim tj.sogor ga je napravio tako da se ovaj moze sakrit. Druga je stvar sto se Bellofu mozda neda radit i lakse je kupiti gotovo nesto, ali ni to nije garancija da je auto O.K. zato kaj je deset somova.. Mislim da  wanabe Alpinu nece nac za toliko.. ;D. Ima i dijelova, decki su tu, a ima i covjek koji nam je prodao. A donori su vise manje kompletni te zdravi.. Bar ono sto nam treba za pocetak

Offline jeep frik

« Odgovori #23 : 03 Veljače, 2018, 18:25:19 »
Bellof koliko je atraktivno govori da je bijeli 318 sa indexa u kombinaciji sa trulom skoljkom 320 prije tjedan otisao na labudici za Njemačku. Druga je prica to sto si neki od vas neznaju sami limarit gdje vam ode najviše novaca. Osim dobrih i cijelih dijelova, prijatelj je Bmw majstor jos iz 'Juge', brat mu vrhunski lakirer svojevremeno radio cak replike Cobre. A kako vam bubuleja lijepo kaze moze se raditi koliko god treba jer kruha ne traži.... :biggrin2:
« Zadnja izmjena: 03 Veljače, 2018, 20:22:03 jeep frik »

Offline jeep frik

« Odgovori #24 : 03 Veljače, 2018, 21:11:48 »
Malo smo se razočarali ovim komentarima da nije atraktivno dovoljno, pa kosta puno love itd. Dam se kladit da ce ga sogor uz moju pomoc slozit za puno manje. Ako i ne taman posla nek ode i deset tisuca. Logirali smo se s ciljem druženja, pomoci, razmjene info.itd.Iako je misljene svačije pravo toliko negativnih komentara u samom pocetku da mi se skoro i neda vise ista stavljat gore. Sad je gotovo pa kako bude bude ispalo. Slike radova ce se stavljati, pa kom se svidi dobro, kome ne netreba. Ipak ima i pozitivaca ovdje i onih spremnih pomoci kao Jerry pa vjerujem da ce sve skupa vrijediti na kraju.

Offline studentt

« Odgovori #25 : 04 Veljače, 2018, 01:30:31 »
glavu gori I idemo dalje.....
pratim

Offline tommyb

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: golf mk1
« Odgovori #26 : 04 Veljače, 2018, 08:45:23 »
Frende jesu i tebe uspjeli sasjec u korjenu sa svojim komentarima? Nisam pre dugo clan ali pratim dosta dugo ovaj forum i stvarno malo je glupo sto ekipa negativno komentira "manje atraktivne", u proslosti svakodnevne aute. Mozda da si uzeo neku alfu ili fiata iz tog godista bio bi ikona foruma. A ovako imas samo jos jednog BMW-a kojeg se ne isplazi slagat.
Al da skratim... samo naprijed..svaka stara krama spasena od prese duzna je postovanja bez obzira na atraktivnost ili neatrakrivnost..
SAMO JAKO

Offline cona

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Volvo 240 turbo
« Odgovori #27 : 04 Veljače, 2018, 09:33:10 »
Pusti priće ,samo naprijed.Mislim da je e21 dovoljno atraktivan za slaganje.Lp.

Offline jeep frik

« Odgovori #28 : 04 Veljače, 2018, 09:51:01 »
Decki cijenim to i svakako ste nam uljepsali dan komentarima. Posebno radi sogora, mladog decka sa voljom. Hvala.

Offline bubuleja

« Odgovori #29 : 04 Veljače, 2018, 10:37:12 »
Mene nemoze ubit vlastita žena sa komentarima šta če ti to jesi lud ..krama ..sranje..pare troši..uzas trulo..i td..a kamo li nekakvi forum tzv znalci ..DAJTE DEČKI šta vam je.?..jebo druge gledaj sebe i svoj gušt u tome ..na kraju krajeva to je jedna vrsta Anti stress terapije koja u današnje vrijeme i te kako dobro dode..a kad gledaš bolje dat pare za staru kramu spasit i još uzivat u tome nego pare tresti za seanse kod dotura
..ajde ajde ..lagano i planski i biče to uskoro brm brm i u bok za gušte se živi ...

Poz
Adio mare