Dragi forumaši
Imam „mali problemčić“. Nakon što sam krenuo u generalku motora, skinuo glave i ono čega sam se pribojavao, upravo je to bilo.
Kako to inače voli biti na AB motoru i često se događa, dogodilo se i meni. Obje glave su pukle između ventila i rupe za svijećicu. E, sada tek nastaje problem: pronalazak novih glava... Bespućima interneta tražim već 2 dana bilo polovne bilo nove, nigdje ih nema... Za razliku od 1600 kojih ima ko šljunka...
Pa se osjećam slobodno zapitati ekipu sa foruma, dali netko ima kakv info? Možda netko ima, možda netko zna nekoga tko ima, možda netko zna gdje se mogu kupiti kod nas, ili naručiti.
Druga opcija bi bila prerada na 1600, ali onda uz to što trebam kupiti nove glave, trebaju mi i novi cilindri, klipovi, usisna grana i uljni hladnjak. Možda i karb. Ispravite me ako griješim.
Treća opcija ubaciti neki potpuno drugi motor, no tu je opet lutrija... Ovisi u kakvom je stanju, pa za godinu dana možda opet treba raditi generalku...
Najjednostavnije riješenje je nove glave , ali nema ih za naći.
Ekipa, ima li netko kakav info o ovoj AB prokletinji?
Znam da ih ima onaj tip iz Prečkog, no on je lopina i s njim ne želim imati posla...
Hvala unaprijed