Autor Tema: Renault 19 2.0 16V  (Posjeta: 15604 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Cardak

• Olschool apprentice
  • *
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Bmw E30 325i, Renault 19 16V
Odg: Renault 19 2.0 16V
« Odgovori #15 : 07 Ožujka, 2018, 17:37:27 »
Kao prvo, ja nisam novi clan da bi se morao predstavljati (vjerojatno sam se nekad davno i predstavio), samo kaj nisam bas aktivan, kao drugo, pravila sam Vam jako nedefinirana i lose azurirana (ocito ih dugo niste citali/pratili), kao trece, komentari evo jos jednoga (majmuna), jel to kaslic na haubi itd. nisu nimalo primjerena za nikoga, a pogotovo nekoga koga ne znate tko je ni sta je.
Clan sam dosta foruma o autima i kad god sam pogrijesio admin me obavjestio javno ili preko PM-a, ali nikad nisam ovao nesto dozivio.
I usporedba sa ulaskom u forum i ulaskom nekom u kucu :no:
Btw, imam.dosta godina da mi se ismijavaju rastelani weberi i solexi

Offline Katramaniac

• Antique Member
  • Vozilo:: Renault 4 GTL 1990., Renault 11 1984.
« Odgovori #16 : 07 Ožujka, 2018, 17:55:19 »
Pa da si napisao tko si i što si, možda bi te se drugačije doživjelo, ovako ispadaš neozbiljan. Ionako je previše članova na forumu koji imaju jedan ili nijedan post kroz par godina, koji otvaraju teme i više nikad se ne jave i dolazi do zagušenja što je više puta rezultiralo padom servera. Bilo kako bilo, ako misliš ostati i doprinositi forumu, savjetujem da se predstaviš, zamoliš da se tema premjesti u dgovarajuću garažu i prije svega kulturno razgovaraš. Napisao si da imaš "dosta godina da mi se ismijavaju rastelani weberi i solexi"- e dragi moj, ovakvim infantilnim ponašanjem, gdje nakon jednog posta tražiš da te se makne s foruma, pokazuješ upravo suprotno.
I na kraju, broj tvojih postova je 3 zaključno s ovim gore, dakle, nisi se predstavio.  :drinks:
RENAULT - des voitures à vivre

Offline romyo

« Odgovori #17 : 07 Ožujka, 2018, 18:10:58 »
Kao prvo, ja nisam novi clan da bi se morao predstavljati (vjerojatno sam se nekad davno i predstavio), samo kaj nisam bas aktivan, kao drugo, pravila sam Vam jako nedefinirana i lose azurirana (ocito ih dugo niste citali/pratili), kao trece, komentari evo jos jednoga (majmuna), jel to kaslic na haubi itd. nisu nimalo primjerena za nikoga, a pogotovo nekoga koga ne znate tko je ni sta je.
Clan sam dosta foruma o autima i kad god sam pogrijesio admin me obavjestio javno ili preko PM-a, ali nikad nisam ovao nesto dozivio.
I usporedba sa ulaskom u forum i ulaskom nekom u kucu :no:
Btw, imam.dosta godina da mi se ismijavaju rastelani weberi i solexi

Dečki su bili svi okej....

A jeli primjereno zvati nekoga majmunom, nekoga za koga nezna se ni tko je ni što je ?
Radi bezazlene primjedbe za onu rupu na haubi ? I to netko tko ima puno godina...

Offline Cardak

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #18 : 07 Ožujka, 2018, 18:16:19 »
Pa "prijatelju moj" nisam ja poceo sa uvredama nego Vi, a duzan sigurno necu ostati, a za sada sam ekstra ljubazan. Da, moga jako puno pridonijeti kvaliteti foruma, pogotovo u vezi francuskih vozila i mehanici opcenito, samo pitanje je dal' to vise zelim, jer ja osobno, necu puno nauciti na forumima, pa je pitanje kaj ja uopce radim tu.
Pobjegao sam sa nekih foruma zbog lupanja prazne slame i nekonstruktivnih tema, a sad se i tu tako krenulo. Bar iz moje perspektive

Offline jeep frik

« Odgovori #19 : 07 Ožujka, 2018, 18:33:27 »
Ima tu stare garde( webera, solexa), ali budi uvjeren da nitko nije mislio nista lose. Moras znati prihvatiti kritike i sale. Ovdje jesu neki mozda direktni da tako kazem, al te netreba to odmah smetati.  I znaju auti na webere ic jako dobro.  ;D Nema potrebe za svadjom takodjer.

Offline nikola_abarth

« Odgovori #20 : 07 Ožujka, 2018, 18:41:42 »
a tematika ovog foruma su oldtimeri ili njihovi vlasnici? bitno je tko je tko?
aktivan član je onaj koji sudjeluje u konstruktivnim raspravama, predstavi zanimljiv oldi i/ili radove na njemu i kroz te rasprave se dovoljno sazna o svakome. tu sam godinama, rubriku predstavljanja novih članova ne čitam, i ne vjerujem da sam se osobno uopće predstavio.
kad smo kod zagušenja, najiritantnije mi je ako pročitam neki zanimljiv pkomentar čiji autor ima tek 1 post.. nakon toga rasprava ne nastavlja u zanimljivom smjeru nego slijedi 8 komentara o padobranu

Offline goran16v

« Odgovori #21 : 07 Ožujka, 2018, 18:50:58 »
Ma nitko ti nije nista rekao, ja sam se i posvadio odma na pocetku pa me nisu izbacili. Ali neki red postoji to je. Auto nije old kao sto sam ti napisao i to je u redu te postoji rubrika garaza-ostalo di ti spadas. Nemas se zasto ljutiti decki su stvarno OK. I mos samo dobit hvalevrijednu pomoc i informacije. Sad ti lijepo ostaje otvorit ponovo, a ovdje zbrisat kolko ide do vrha gore. Pozdrav

Da li si ti forumski pravnice, slucajno primjetio da pravila koja pominjes definisu starost modela, a ne godiste samog auta????
Renault 19 je predstavljen 1988. godine sto znaci da je kao model star 30 godina i da vec moze u garazu svidjelo se to tvom istancanom ukusu dezrnog komentatora ili ne.

Offline jeep frik

« Odgovori #22 : 07 Ožujka, 2018, 19:05:41 »
Pa sami auto je 91 godina. Po tom pitanju ne zadovoljavava kriterije oldtimera. Kao ni moj jeep pa ga necu predstavljat iako je model koji se radi od 87. Po godini proizvodnje ne zadovoljava kriterije i nemoze u garazu.

Offline goran16v

« Odgovori #23 : 07 Ožujka, 2018, 19:15:34 »
Pa sami auto je 91 godina. Po tom pitanju ne zadovoljavava kriterije oldtimera. Kao ni moj jeep pa ga necu predstavljat iako je model koji se radi od 87. Po godini proizvodnje ne zadovoljava kriterije i nemoze u garazu.

Da ti ponovim, prvo procitaj pravila pa glumi forumskog pravika i filozofiraj. Kriterij je starost modela, a ne godina proizvodnje. Da ti citiram pravila garaze:

Garaža je OGRANIČENA na vozila kojima je prodaja za tu seriju vozila započela 1980. g. ili ranije.
Dobna granica se svake godine pomiče unaprijed, i ne primjenjuje se retroaktivno.

Gdje se ovdje pominje godiste auta?
Ja sam svoj auto u Garazi predstavio davne 2010. godine kad bio star "samo" 28 godina, ali je sam model bio star 35. godina i zadovoljavao je sve kriterije.
Renault 19 je model koji ove godine navrsava 30 godina starosti i po tome zadovoljava kriterij garaze.
« Zadnja izmjena: 07 Ožujka, 2018, 19:22:13 goran16v »

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #24 : 07 Ožujka, 2018, 19:20:16 »
S'a je s Renola??  :heat:
Cardace,necu nikome nista drobiti,nit sam admin ,nit moderator ali tvoj post je teza bljuzga.
Klikni na X i van si Foruma na kojem se "mlati prazna slama"
Ako ti neznas sto radis ovdje,jos manje zna netko drugi....
Ni sam neznas dal si se nekad davno predstavio a kazes da to nemoras jer si ti stari clan a broj postova na objavi Renaulta je bio 1,slovima jedan.
Ni na nebu,ni na zemlji.....Cardak

-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline jeep frik

« Odgovori #25 : 07 Ožujka, 2018, 20:07:06 »
Nisam citao goran 16v. Nisam ni svoj auto predstavio zato. Al citaj nisam ni decka ovog vrijedjao ili nesto drugo vec rekao da se nitko ne svađa. Pogriješio jesaam nenamjerno jer sam brzoplet inace.

Offline goran16v

« Odgovori #26 : 07 Ožujka, 2018, 20:16:57 »
Nisam citao goran 16v. Nisam ni svoj auto predstavio zato. Al citaj nisam ni decka ovog vrijedjao ili nesto drugo vec rekao da se nitko ne svađa. Pogriješio jesaam nenamjerno jer sam brzoplet inace.
¸

Nisi citao pravila, a pozivas se na njih???? Hm, zanimljiv slucaj...  :read:
Ja nisam pominjao nikakvo vrijednanje vec tvoje tumacenje i nametanje nekih nepostojecih pravila. Kratko si na forumu, svasta komentarises, a nisi savladao osnovno gradivo. Za pocetak prodji kroz osnovno, pravila, gdje sta ide itd, pa tek onda kreni sa tumacenjem...
« Zadnja izmjena: 07 Ožujka, 2018, 20:29:15 goran16v »

Offline Cardak

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #27 : 07 Ožujka, 2018, 20:31:40 »
S'a je s Renola??  :heat:
Cardace,necu nikome nista drobiti,nit sam admin ,nit moderator ali tvoj post je teza bljuzga.
Klikni na X i van si Foruma na kojem se "mlati prazna slama"
Ako ti neznas sto radis ovdje,jos manje zna netko drugi....
Ni sam neznas dal si se nekad davno predstavio a kazes da to nemoras jer si ti stari clan a broj postova na objavi Renaulta je bio 1,slovima jedan.
Ni na nebu,ni na zemlji.....Cardak
Citaj malo pazljivije provokatoru. Rekao sam da sam pobjegao sa foruma di se mlati prazna slama, pa su mi neki stariji clanovi rekli da je ovaj forum "kao" kvalitetan i da ima dobrih prijekata sto mene najvise zanima jer ih i ja imam par.

Offline jeep frik

« Odgovori #28 : 07 Ožujka, 2018, 20:51:02 »
Ocu rec da mi nije namjera bila zeznut čovjeka. Imam i sam model 87 vozilo. Preskocio sam je ima puno zanimljivih tema. Ako si u blizini Panceva popij nesto na moj racun u cafe baru futuro teta mi je tamo udana

Offline bvlahov

« Odgovori #29 : 07 Ožujka, 2018, 21:25:28 »
Cardace, neki članovi ovog foruma bi najviše voljeli da se forum zove ZatucaniLjubiteljiOldtimerVozilaHr. Takvima je problem kada si promijenio kapice na ventilima, a kamoli kada si složio usis hladnog zraka. Onda još pričaš o nekakvim ITB-ima, a njima vrh IMV-i. Niš od toga....  :drinks:

The following users thanked this post: Vetter