A kaj je s motorom?
Nisi baš pisal kaj je rađeno, obzirom da je bil sav zahrđal i izvana i iznutra...
to i mene brinulo. jer auto je upalio , al u radioni je nest tak grdo zvucalo , i mislio sam da jedna klipanjaca zvoni.
pa sam odlucio upaliti ga , al ovaj put s rezervarom , alternatorom , filterom zraka i svim sto treba da znam da sto to zvoni...
pa krenimo : prvo rezervar. Kupih drugi u banja luci za sitnis (Jos mi dopeljan u zg)... medjutim , to je od fulvie sedan i falio je povrat , ker coupe ima povrat goriva :

rezervar prije :

poslije :

Posto sam isao prije ugradnje rezervara ocistiti sve ispod i psricnut zastitu , jer imam pocincane vijke i kavezne matice pa da izgleda bolje neg orginal... krenuh cistiti. i nadjem ovaj pleh. aluminijska zastita od temperature, tvornicki spricnuta zastitom xD :D to cemo ocistiti da bude sjajnoooo :D

i rezervarcek unutra :

seka cisti keder koji ide na haubu oko usisa zraka za kabinu :

skuzih da mi na kljuc auto ne pali , a kontakt brava radi... isoalo da starter selenoid je pun soli i da je cijeli alnaser se zapekao... pa sam rastavio , ocistio , podmazao i voila ,opet radi na kljuc :

i motorni prostor sastavljen :

auto pali (Ima video na instacu , bude i na jubitou). cuje se to kaj "lupa" da je auspuh. uljni pritisak ide od sredine prema vrhu skale. al pada u leru , al opet, koristi ulje 5w40 za pranje ....ide ovaj tjedan fino mineralno 15w40 ulje unutra.