Ovo je smišno, ne zna se prava snaga motora ni na radilici, ni na kolu, motor nije vožen tako da se ne zna kako se ponaša i di su mu limiti sa ovim "daj od ovog, daj od onog" ovjesom, nema auspuha koji je uparen sa prenosom da se može detektirat fali li ga u srednjem ili gornjem režimu rada, nema treninga, testiranja i izvlačenja maksimale od motora i vozača ali traži se riješenje kako uštedit 20-30 dkg.
Dalje ne triba ni komentirat jer kako sam na početku reka, meni je ovo smišno, drago mi je da se radi, zabavlja, ali jedno je ozbiljno utrkivanje i pažnja na svaki detalj a drugo je interesantan projekt koji te vodi vanka di se možemo dobro provest.
Tražiš savjet, ostavi se pizdarija, sklepajte to s čim možete, otiđite u španjolsku, bacite šta pod jaja i guštajte.
A ako vas zanima prava priča o utrkivanju skupite se i otiđite do Yamahe Pribudić i Borčić, tamo pitajte Ivu Pribudića neka vam kaže kako trenirat i pripremat sebe i motor za trku, šta je bitno a šta nije, pa kad završite s njim otiđite do Joze Borčića i zamolite ga da vam prigleda motor i da vam kaže koliko ste blizu ili daleko od prosječnog trkačeg motora.