Probne navodno stoje na autu par godina, auto je odjavljen u trecem mjesecu 2012
Vezano uz temu, 528i je prodan, kupio ga isti covjek koji je od mene kupio i bivsu ljubicastu 518 e34, dan danas se vozi, a na drugu stranu 518 je razbijen oko imotskog i dan danas se vuku sranja oko auta jer ga nisu prepisali..
Back on topic, e21 jos uvijek nisam vidio po danu, nadam se da cu uspit danas

na odusak dosta dimi, ler je visok, iduce mjerim kompresiju danas ak stignem da vidim kakvo je stanje i sta dalje.. ak je motor jako u kurcu trazit cu mozda drugi, ako ga treba malo uredit idemo ga poslozit na naglo i onda slazem dalje. Najgore je sto motor stvarno mirno radi, kad sam se maalo poigro sa smjesom je poceo jos bolje raditi, kad sam ga prvi put upalio je imo neke divlje detonacije, malo nemirno radio i tako.. s limarijom sam zadovoljan, mogu rec cak jako

u gepeku nasao novu brtvu kartera, plocice za kocnice, kupio termostat, sve za servis osim filtera goriva jer je izvucen onaj mali u tuljku sa strane, vodenu pumpu, antifriz, ngk svjecice, moram naci kablove, preko 1000 kuna su bez popusta u trgovini, morat cu iskemijat neke, ne zelim dat toliko iskreno

a kasnije cemo lako oko slaganja, bitno da se uvjerim da je motor donekle dobar
Jucer sam ispiro rashladni sustav, bilo je drloga uzas, nakon ispiranja i stavljanja nove tekucine ga nisam zgrijo kak treba jos, paljuckam ga bezveze na kratko, al mislim da sad nebi trebao dizat temperaturu bar dok radim, posto se vozit nece jos neko vrijeme

Danas se nadam uhvatit dana i isterat ga iz garaze, volio bi ga oprat jer mislim da ce uzivo boja bit dobra, na jedno mjesto na gepeku sam pljunio i obriso malo, izgleda jebacki na prvu, vidit cu kako ce bit kad se opere kak treba, mislim da se napolira da bi boja bila ko nova na 90% auta
Danas na garazi ugradjujem svjetlo, u lidlu ima nekih lustera/reflektora pitaj isusa cega, led su, ako su kao sto sam uzeo prije godinu dvije bit ce top
Do slusanja, nadam se danas stavit koju sliku gdje se vidi auto :)

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk