Autor Tema: BMW garaza  (Posjeta: 36885 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jeep frik

Odg: BMW garaza
« Odgovori #90 : 06 Ožujka, 2020, 21:53:59 »
« Zadnja izmjena: 06 Ožujka, 2020, 22:51:33 jeep frik »

Offline jeep frik

« Odgovori #91 : 09 Ožujka, 2020, 11:00:03 »
Jel' stigao e21? :koo-koo:

Offline Pjerosaky

« Odgovori #92 : 09 Ožujka, 2020, 11:00:43 »
Na putu je, trebao je bit natovaren jucer ujutro, al se oduzilo za jedan dan, taman danas poslije posla nekad dolazi

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Offline Pjerosaky

« Odgovori #93 : 09 Ožujka, 2020, 11:02:07 »
Garaza spremna i evo drloga, print skrinane slike s fejs oglasa, jedino gdje sam vidio auto, opet na nevidjeno

The following users thanked this post: jeep frik

Offline jeep frik

« Odgovori #94 : 09 Ožujka, 2020, 11:25:16 »
Neka si ga uzeo! Vidio na fejsu oglasu negdje pred 2 god! Lijepa boja i auto !!! :blink:
« Zadnja izmjena: 09 Ožujka, 2020, 11:32:00 jeep frik »

Offline Pjerosaky

« Odgovori #95 : 09 Ožujka, 2020, 16:21:34 »

Ko motorka, na ladno upalio kaze ovaj moj, meni se cini da dobro radi

Offline bubuleja

« Odgovori #96 : 09 Ožujka, 2020, 17:12:41 »
ne turiraj ga na ladno bre
Adio mare

Offline Pjerosaky

« Odgovori #97 : 09 Ožujka, 2020, 17:27:20 »
To ga oni tamo gasiraju, ja ga nisam ni vidio uzivo jos
ne turiraj ga na ladno bre

Offline bubuleja

« Odgovori #98 : 09 Ožujka, 2020, 17:32:45 »
aj po kola ..teraj ga doma...
Adio mare

Offline Pjerosaky

« Odgovori #99 : 09 Ožujka, 2020, 17:37:42 »
aj po kola ..teraj ga doma...
Navecer je doma

Offline tomtom

« Odgovori #100 : 10 Ožujka, 2020, 05:28:31 »
Jutro.
Jel E21 došao iz Čovića, iz Like, Gacke doline?  :hi:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline Pjerosaky

« Odgovori #101 : 10 Ožujka, 2020, 07:14:39 »
Je, pisi sve sta znas
Jutro.
Jel E21 došao iz Čovića, iz Like, Gacke doline?  :hi:

Offline tomtom

« Odgovori #102 : 10 Ožujka, 2020, 08:30:25 »
Ma ne....nemam saznanja o autu, nego sam često dolje i na slikama mi izgledalo poznato, onda vidio probne....reko kakve su šanse, pa ajd da pitam.
Drago mi da me oko još služi.  :cool:
 :hi:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline Insima_RS

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Ford Sierra MkI
« Odgovori #103 : 11 Ožujka, 2020, 00:05:07 »
Odlična tema kolega, pročita cilu od komada! Jel 528 još kod tebe? Imao sam istog, čak i skoro ista boja, ako se ne varam, 528 prije 2 godine, strašan auto! Sritno s projektima!

Offline Pjerosaky

« Odgovori #104 : 11 Ožujka, 2020, 13:30:58 »
Probne navodno stoje na autu par godina, auto je odjavljen u trecem mjesecu 2012

Vezano uz temu, 528i je prodan, kupio ga isti covjek koji je od mene kupio i bivsu ljubicastu 518 e34, dan danas se vozi, a na drugu stranu 518 je razbijen oko imotskog i dan danas se vuku sranja oko auta jer ga nisu prepisali..

Back on topic, e21 jos uvijek nisam vidio po danu, nadam se da cu uspit danas na odusak dosta dimi, ler je visok, iduce mjerim kompresiju danas ak stignem da vidim kakvo je stanje i sta dalje.. ak je motor jako u kurcu trazit cu mozda drugi, ako ga treba malo uredit idemo ga poslozit na naglo i onda slazem dalje. Najgore je sto motor stvarno mirno radi, kad sam se maalo poigro sa smjesom je poceo jos bolje raditi, kad sam ga prvi put upalio je imo neke divlje detonacije, malo nemirno radio i tako.. s limarijom sam zadovoljan, mogu rec cak jako u gepeku nasao novu brtvu kartera, plocice za kocnice, kupio termostat, sve za servis osim filtera goriva jer je izvucen onaj mali u tuljku sa strane, vodenu pumpu, antifriz, ngk svjecice, moram naci kablove, preko 1000 kuna su bez popusta u trgovini, morat cu iskemijat neke, ne zelim dat toliko iskreno a kasnije cemo lako oko slaganja, bitno da se uvjerim da je motor donekle dobar

Jucer sam ispiro rashladni sustav, bilo je drloga uzas, nakon ispiranja i stavljanja nove tekucine ga nisam zgrijo kak treba jos, paljuckam ga bezveze na kratko, al mislim da sad nebi trebao dizat temperaturu bar dok radim, posto se vozit nece jos neko vrijeme

Danas se nadam uhvatit dana i isterat ga iz garaze, volio bi ga oprat jer mislim da ce uzivo boja bit dobra, na jedno mjesto na gepeku sam pljunio i obriso malo, izgleda jebacki na prvu, vidit cu kako ce bit kad se opere kak treba, mislim da se napolira da bi boja bila ko nova na 90% auta

Danas na garazi ugradjujem svjetlo, u lidlu ima nekih lustera/reflektora pitaj isusa cega, led su, ako su kao sto sam uzeo prije godinu dvije bit ce top

Do slusanja, nadam se danas stavit koju sliku gdje se vidi auto :)