Pozdrav dobri ljudi, evo mene na forum nakon par godina izbivanja

Po fejsu sam vidio da se aktiviralo malo oko youngtimera pa sam malo svratio predstavit svoje vozilo.
Kao što naslov kaže, peugeot 405 Mi16, 1993 godina (redizajn). Motor 2.0 16v, 152ks. Auto je u odličnom stanju, kupljeno od drugog vlasnika, jedina mana mu je što je lak ispucao, al meni zasad nesmeta puno. Na njemu je sve original osim felgi, volana, ručke mjenjača (to sve imam original) i radia (ako ga netko ima kupujem ga). Na satu je trenutno 225xxxkm (ja sam ga uzeo prije 2 godine sa 193xxxkm). Eh da, pošto mi je to daily car ugradio sam direktni plin na njega jer svaki dan prelazim 50-100km u prosjeku pa mi se plin više isplati iako i nije neki potrošač. Otvorene vožnje troši 7l, kombinirano otvoreno-grad 10l (na plin i benzin jednako troši testirano). Da neizgubi snagu koja mu je u tvornici dana dizne za plin su jače (za auta preko 180ks) i mapa plina je slagana 10-ak puta dok nisam dobio što sam htio tj da neizgubi snagu na plinu (sam sam je slagao jer se inače bavim mapiranjem).
Ovo je samo jedan prikazani jer ih trenutno imam 5 komada i ako imate dijelova za Mi16 ili općenito za 405 ph2 javite se slobodno, možda se i dogovorimo za trgovinu

<br />

<br /><br />

<br /><br />

<br /><br />

<br /><br />

<br /><br />

<br />