Moram načeti novu temu...nema mi druge

Prošle godine u rujnu sam postao vlasnikom Fiće iz 1969.g. Kako? Pa...zapravo je teško za objasniti jer...plan je bio samo otići do VU, popiti kavu na šetalištu i otići vidjeti Fiću iz oglasnika. Samo vidjeti, iz čiste znatiželje, činio se ok na slikama. E...valjda ima nešto u onome da ne biraš ti auto nego on tebe. Dakle, odemo ga vidjeti, Fićo k'o bombon, registriran godinu dana, pali, vozi, očuvan iznutra, samo 44000 km... igrom slučaja sam vlasnika upoznao ranije te godine na susretu u Somboru/Apatinu i krenemo u neku priču i uvjeri me da je siguran da će doći u prave ruke

ponudi fer cijenu i eto... postanem vlasnikom Fiće (nebi podlegao uvjeravanjima da se ne radi o doista korektnom i poštenom čovjeku).
Uglavnom...ja koji nikad nisam imao Fiću, vozio ga niti sam ga imao u planu kao nekog potencijalnog oldtimera, sam ušao u priču o kojoj sam znao vrlo malo...i još uvijek znam malo, ali nakon par mjeseci znao sam točno što želim i kakav izgled želim. U moru sličnih i istih fića, raznoraznih Abartha i "Abartha", Nacionalnih klasa, nakinđurenih plastičnjaka, ili kao što kažu naši susjedi "budževina", nije bilo lako pronaći uzore i smjernice, jer nisam želio samo tvornički izgled nego dati i mali osobni pečat, da ima taj retro đir kako bi se moj Fićo u detaljima razlikovao od drugih, a da izmjenama ili dodatcima ne vrijeđam svo nasljeđe modela 600 bio on iz Fiata, Zastave, Seata ili g. Abartha jer svi oni su mi bili inspiracija...
Radi se o molelu 750 M(odificiran/Modifikovan), prijelazni model između "kontraša" i Fiće s velikim svjetlima kakvog ga većina i pozna ili pamti
vault 22 location...auto je bio jako dobra baza za dalje...

...da ne zamaram previše radovima, rađeno je sve. Detaljno.

...ovo je rezultat vrijednih ruku majstora. Po reakcijama u prometu

i od strane prolaznika

rekao bih da je uspjelo Što vi kažete?