drago mi je da si nakon duge i iscrpne potrage i temeljitom eliminacijom ipak pronašao odličan oldtimer u izvornom stanju
za nas mlađe, napiši i malo općenito o samom modelu. koji je to auto, tko ga je proizveo, je li teško nabaviti takav automobil u takvom stanju te kakva je dostupnost rezervnih dijelova u današnje vrijeme? 
Pošto te Mateo izgleda ne šljivi 2 %
evo ja ti objasnim, model ti piše u naslovu, proizveo ga je samoupravni narod SFRJ, a dijelova više nema ni na otpadima, teko da su pravi raritet. Eventualno neki komad izleti na Njuškalu, i to najčešće kad neki izleti s ceste, što je rijetkost jer je auto vrlo stabilan na dugačkim driturama, a posebno u dugačkim desnim zavojima. Za svaku pohvalu.Ali pohvalno je i to da se po ADAC-u skoro i ne kvari doduše u samon vrhu je po kvaliteti pa je i za ocekivati da su troškovi održavanja neveliki.
Eto toliko nešto sam načuo i tom, ukoliko nisam krivo informiran, a nadam se da dam utažio žeđ za znanjem ovog modela koliko sam u mogućnosti.

Eto još i umjesto gazde ja pišem o njegovom točkašu, uffff...a žao mi čovjeka, sto ću drugo nego pomoć.