Autor Tema: Yugo Koral 45 1989.god  (Posjeta: 93135 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline OLD WEBER

Odg: Yugo Koral 45 1989.god
« Odgovori #330 : 29 Ožujka, 2020, 23:54:55 »
Neznan skud da počmem ? Ni repa ni glave, ko ni sa 850 , pa R4 sad sa Tugom.Rečeno ti je kade su problemi , ti opet po svom . Nerazumeš se va niš ko ni tvoj prijatelj , a nećeš da poslušaš savjet ča ti reču svi oni kemu je 45ica ,smeh od mehanike i ni jednostavnejega auta od tega,. Za tebe i tvoje frendiće je to visoka mehanika. Nebin tel da te vređam , al zač neposlušaš nijedan dobronamjeran savjet ? Sad je važneji kazetofon , negp motor? Imaš pravo, montiraj kazetofon i sedi va yuga , pred kuću i slušaj kazete od Lepe Brene i Bubamare. Ćapaj se onih savjeti ke dobijaš od FB mehaničara, pa hiti motor van auta , a stavi goli blok od 127.Ma sam ti neznaš ča biš, pačaš se va sve a nerazumeš ni na ku stranu se kolo vrti. Štufan si sa onim ča nećeš da nikega poslušaš. Ča će tebe neki neč povedat, da se motor nemore popravit z štanjadorom? Tebe nefale samo značke od yuga, ima tu još nekih kusi. Lepo se ti zabavljaj z svojin autićimi, jebeš nas trupci , ki bi ti teli pomoć. Brrrrrm , brrrmmmmm ! Pa -pa :klinac: :klinac: :byeg:
« Zadnja izmjena: 29 Ožujka, 2020, 23:57:41 OLD WEBER »
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
« Odgovori #331 : 30 Ožujka, 2020, 00:39:11 »
Neznan skud da počmem ? Ni repa ni glave, ko ni sa 850 , pa R4 sad sa Tugom.Rečeno ti je kade su problemi , ti opet po svom . Nerazumeš se va niš ko ni tvoj prijatelj , a nećeš da poslušaš savjet ča ti reču svi oni kemu je 45ica ,smeh od mehanike i ni jednostavnejega auta od tega,. Za tebe i tvoje frendiće je to visoka mehanika. Nebin tel da te vređam , al zač neposlušaš nijedan dobronamjeran savjet ? Sad je važneji kazetofon , negp motor? Imaš pravo, montiraj kazetofon i sedi va yuga , pred kuću i slušaj kazete od Lepe Brene i Bubamare. Ćapaj se onih savjeti ke dobijaš od FB mehaničara, pa hiti motor van auta , a stavi goli blok od 127.Ma sam ti neznaš ča biš, pačaš se va sve a nerazumeš ni na ku stranu se kolo vrti. Štufan si sa onim ča nećeš da nikega poslušaš. Ča će tebe neki neč povedat, da se motor nemore popravit z štanjadorom? Tebe nefale samo značke od yuga, ima tu još nekih kusi. Lepo se ti zabavljaj z svojin autićimi, jebeš nas trupci , ki bi ti teli pomoć. Brrrrrm , brrrmmmmm ! Pa -pa :klinac: :klinac: :byeg:
Motor od 127 neće nikako unutra jer ako vidiš dobro je u komadima, danas mi je to baš počeo radit da mi trokira i ča san ja sad mogal tu! Kad san sav zbunjen od danas aš san se kasno stal radi ure ka je danas pomaknuta, sad će malo stat mi spred kuću dokle ne buden šal kod mehaničara i da ga storin. Ča ćeš štufno mi je sada kad niman dela. A ja ni niman kamo Yuga delat aš mi je garaža u banani, niman ni poštenu dizalicu za dignut auto va zrak da ga ja moren doma sam delat ali to je tako no. Ja kad ren va Ljekarnu ili kod mehaničara kad san bil gumi stavit zada imel san masku i rukavice na sebe. I kad san došal doma san pod hitno šal oprat ruke i sav se dezinficirat. Pitan jude da san siguran da mi ne daj boh auto stane na ceste još. Do 01.06 ću videt kad budemo si šli van iz karantene pa ću videt ča ću šnjin. Malo san štufan ali moran pitat da mi se autu ča ne dogodi ako na ceste ne stane

Offline Pranja

• Veteran member
  • Vozilo:: Peugeot 208 (new)
« Odgovori #332 : 30 Ožujka, 2020, 01:25:06 »
Mateo, daj si uzmi još 2-3 Yuga da imaš za rezervu.  :read:

Offline markozr

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750
« Odgovori #333 : 30 Ožujka, 2020, 01:26:21 »
Weber 32 icev set za reparaciju je rjesenje svih tvojih problema imas kod stole uzet... Ako nemas para a nisi sakat u ruke skini gornji dio karba 5 sarafa ravna kacavida ocisti dizne (propusi ih nemoj brukvama iglama cistit) nabavi novu brtvu (ako nemas za brtvu iskroji od papira debljeg 250-300 grama i namazi masti) to smece iz rezerviara zna zacepit dizne znaci ocistis to i gas, pazi sa strane imas isto jednu diznu ler dizna i ona mora bit cista ako ke trn u njoj auto na leru neradi uglavnon ako to nemos napravit polij ga benzinon i zapali 

The following users thanked this post: Nero

Offline Optimista

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750 LE; Renault Megane 2.0 16v; Clio Sport ph1
« Odgovori #334 : 30 Ožujka, 2020, 02:31:09 »
Pišem po drugi put..
Ja ovaj forum otvaram samo zbog ove teme  :read: :rofl:

The following users thanked this post: bubuleja, Adam.

Offline tommyb

• Senior member
  • Vozilo:: golf mk1
« Odgovori #335 : 30 Ožujka, 2020, 04:35:35 »
Jbt, pa di sam bio do sad ? Ovo je zakon!! Jedva cekam nove nastavke Yugo sage!! :smajlold:

Offline jeep frik

« Odgovori #336 : 30 Ožujka, 2020, 09:22:45 »
Uzmite u obzir da mu se kao mladom svidja ideja ugradnja drugog motora, a i tko ce mu otvarati motor, treba ruke platiti! Fergu postelati i gas! :thmbup:

@nemoj se vozit na rezervi ako ima smeca u rezervoaru!
« Zadnja izmjena: 30 Ožujka, 2020, 10:25:11 jeep frik »

Offline Bellof

« Odgovori #337 : 30 Ožujka, 2020, 09:55:06 »
Evo šta se upravo dogodilo. Skinuo svjećice očistio i gledao da li bacaju iskre, svjećice bacaju iskre znači do kabela nije. Zovem frenda on tvrdi da je do karburatora jer kad je ugašen pa otvorim klapnu počne neki dim izlazit van, znači možda je karb pun benzina

Di si naša ključ za svičice?

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #338 : 30 Ožujka, 2020, 10:39:09 »
Lud, zbunjen, normalan riječko izdanje :thmbup:
Hrđa bez granica

The following users thanked this post: Optimista

Offline MOSQUITO

« Odgovori #339 : 30 Ožujka, 2020, 10:52:59 »
 :umnik2: mislim da su stvari krenule na bolje kad se počelo pisati na dijalektu  :umnik2: možda je problem bio samo va temu  :biggrin:

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
« Odgovori #340 : 30 Ožujka, 2020, 11:47:45 »
Uzmite u obzir da mu se kao mladom svidja ideja ugradnja drugog motora, a i tko ce mu otvarati motor, treba ruke platiti! Fergu postelati i gas! :thmbup:

@nemoj se vozit na rezervi ako ima smeca u rezervoaru!
Kakve ruke?? Ima od frenda stari ima radionu i tamo sam radio ja i frend na Yugu tako da za to nemam problema

The following users thanked this post: jeep frik

Offline OLD WEBER

« Odgovori #341 : 30 Ožujka, 2020, 12:13:49 »
Kakve ruke?? Ima od frenda stari ima radionu i tamo sam radio ja i frend na Yugu tako da za to nemam problema
Ma vidi se da Yugeca imaš u malom prstu , ti, frend i njegpv stari. Pssssss, trepneš okom i sve je ok. A i ovi novi motori , rade svi na 3 cilindra.  :focus:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #342 : 30 Ožujka, 2020, 12:54:19 »
Tako je, i mi smo Toyotu imali, stalno je radila na 3 cilindra, nikad na 4  :shootme:
Hrđa bez granica

Offline Čuvitar

« Odgovori #343 : 30 Ožujka, 2020, 13:38:31 »
Meni rođak peglicu, uvik na dva cilindra, nikad na više...

Sent from my KING_KONG_3 using Tapatalk

Šaka suza , vrića smija , ča je život vengo fantažija

The following users thanked this post: Optimista

Offline markozr

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750
« Odgovori #344 : 30 Ožujka, 2020, 14:27:31 »
Jos jedan savjet mozda su gefufna i cincilator losi aaali to je malo preskupo za uzet novo otidi u ovlasteni fiat servis mozda imaju koju polovno prije cincilator gefufna teze strada