Autor Tema: Yugo Koral 45 1989.god  (Posjeta: 93118 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Bellof

Odg: Yugo Koral 45 1989.god
« Odgovori #570 : 14 Travnja, 2020, 10:53:13 »
Vi ste sve krivo shvatili. Onaj Yugo iz RI lokatora pripada susjedu od mog frenda, ja sam samo svome frendu rekao neka ga pita ako bi uzeo u zamjenu moga. Ali on to misli slagat za sebe i on čeka da prođe korona i da ga napravi. A vi pošto me zajebavate tu i još radi korone izbjegavajte ovu temu, rekao sam i prije ko oće pisat gluposti neka zaobiđe temu ili ja odoh sa foruma  :mad:

Ne ide to tako kako si ti zamislia, ovo je tvoja tema i tebi nitko drugi osim Boxera ne može zabranit da pišeš i slikaješ šta hoćeš, problem nastaje kad druge kolege koje ako možeš primjetit da ih ima sve više to tvoje pisanje i slikavanje dožive ko gomilu sranja, zajebanciju.
Tada ti isti prihvate "igru" i krenu zajebavat i srat po tvom "radu".
Znači tebi ostaje da procijeniš šta bi bilo normalno da napraviš i podijeliš sa ostatkom foruma na autu ili da napraviš ka i do sad, šta TI MISLIŠ da ima smisla napravit na svom autu ali onda to zadržiš za sebe da te ne bi zajebavalo.
Glupo je pisat da ćeš otić sa foruma jer otišli su puno kvalitetniji članovi sa konkretnijim garažama tako ako ti se ne sviđa, sretno.
Vjerojatno ovo šta sam napisa tebi kurca nije jasno jer da ti je jasno ne bi radia to šta radiš zato Servantesu IZDRŽI!!!

Offline jeep frik

« Odgovori #571 : 14 Travnja, 2020, 11:17:05 »
Mateo nemogu te stavljat u isti koš sa starijom ekipom, nadalje ti odlucujes hoces pisati ili ne kao i otic s foruma!  :good:

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #572 : 14 Travnja, 2020, 11:34:50 »
Sad će on to shvatit kao uvredu a neki već navlače na tu stranu...

Dakle, svi smo bili mladi, zeleni, nismo znali ali ovdje imaš ekipu koju možeš pitati, ekipu koja bi ti vjerojatno došla i doma pomoći šarafiti ako treba ali ne, ti po frendovom i ne znam čijem mlatiš.

Ja bih stvarno kupio taj auto da ga spasim ovakvih gluposti koje radiš na njemu jer nemaju nikakvog smisla.
Hrđa bez granica

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
« Odgovori #573 : 14 Travnja, 2020, 12:33:43 »
Ne radim ja nikakva sranja s tim autom, morao sam si napravit nešto da ga mogu palit i tako nešto, jer glupo mi je kada moram izlazit van pa ga palit na šarafciger i to mojoj mami smeta. Kad završi korona i ako budem počeo radit onda ću ga lijepo napravit šta treba i to je to  ;D

Offline nikola_abarth

« Odgovori #574 : 14 Travnja, 2020, 12:48:44 »
evo ti jedan dobronamjeran savjet za buduće planove. tog "donora" nipošto nemoj platiti preko 700-800kn, a i to sam puno rekao. moram ti to napomenuti jer si sva vozila dosad debelo preplatio. novac ne raste na grani, očito ga nemaš na bacanje, pa zato budi i racionalan s trošenjem istog. to što ti misliš da ćeš na njemu okrenuti neku lovu, nećeš. taj koji će kao kupiti karoseriju za trke, na kraju neće. spona koju spominješ, a treba ti, to se kupuje novo i nije skupo. vjerojatno nemaš ni kud s njim ("ali frend od starog od frenda..." taj isto jedva čeka da ga k njemu dovučeš, možeš misliti)

The following users thanked this post: hary

Offline Bellof

« Odgovori #575 : 14 Travnja, 2020, 12:59:11 »
Ne radim ja nikakva sranja s tim autom, morao sam si napravit nešto da ga mogu palit i tako nešto, jer glupo mi je kada moram izlazit van pa ga palit na šarafciger i to mojoj mami smeta. Kad završi korona i ako budem počeo radit onda ću ga lijepo napravit šta treba i to je to  ;D

Reci ti meni je li ti radila sirena na tvorničkom volanu?

Offline romyo

« Odgovori #576 : 14 Travnja, 2020, 14:12:35 »
Mateo, crni Mateo, i naš Mateo, što ćemo od tebe...

Slušaj, kratko ću i jasno.
Ne budi DOSADAN sa Yugom.
Lijepo je da ga imaš, sve 5, i da si ga regao, sve stoji.
Uživaj u njemu, vozikaj se, i guštaj, i radi što ćeš po svojoj imovini.
Ovo je tvoja tema, i piši što ćeš tu.
Ali NE BUDI UDAV, ne budi DAVEŽ.

Ljudi sa konkretnim projektima ala Leonardo sa BMW 633 ne mogu doć do izražaja,
sa konkretnim poslovima, konkretnim investicijama, hebačkim mukama itd.
Nemora to nužno biti BMW 633, ali čak i dečki sa Fičotima, koji nešto konkretno rade,
nemogu doći do izražaja... A tako i forum, a tako i ovaj naš smisao svega i sve ovo.
ZAŠTO ? Zato što više ljudima 'na nos' izlazi;
-ja bih blok mjenjao, ja bih glavu mjenjao, ja bih uzeo jednoga takvoga itd
-ja sam nakeljio znakiće na blatobrane,
-oprao sam ga
-sluša se Keđo, Neđo, i onaj treći
itd itd itd bla bla bla bla bla bla... sve odreda gluposti, sve su to manje bitne gluposti.

Neka prođe sedam (7) dana, pa napiši što si radio na autu.
E tako, SEDAM DANA.
Nemoj svako SEDAM MINUTA maltretirati ljude,
nemoj svakih sedam minuta biti udav, davež, dosadan....

Dakle, vidimo se za SEDAM (7) dana.
Radujem se svakom pa i malenom koraku, koji pomaže ovom Yugiću da se kotrlja po cestama.
Ne samo ja, svi mi tu.

Brate mili....  :cofee:

The following users thanked this post: goran16v, Števa 071, kargh, Adam., hary, mateozastava

Offline sigmafahrer

• Antique Member
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #577 : 14 Travnja, 2020, 14:14:02 »

The following users thanked this post: mateozastava

Offline mateozastava

• Antique Member
  • Vozilo:: Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2000.god Carabinieri, Fiat 850 Special 1971.god Roccinante, Yugo Koral 45 1988.god Camila, Fiat 850 Sport Coupe 1968.god Ferrari
« Odgovori #578 : 14 Travnja, 2020, 14:15:03 »
Reci ti meni je li ti radila sirena na tvorničkom volanu?
Je radila je ali ovaj ne odgovara za taj taster

Offline Bellof

« Odgovori #579 : 14 Travnja, 2020, 14:59:13 »
Je radila je ali ovaj ne odgovara za taj taster

O tome se radi, i tu je tvoj problem, ti si skinia ispravan volan i stavia neispravan, ok sviđa ti se ali sinko ne možeš težit da budeš veči kreten nego li šta već jesi, budi manji.
Netko ti je da vozačku, uključia si se u promet, tvoja OBAVEZA je da se ponašaš maksimalno odgovorno ne prema sebi, nego drugima u prometu, šta nekog boli kurac kakav volan ti je otac ima u autu za kojim ti patiš ako je to neispravno, šta da udariš neko dite jer nisi moga na vrime upozorit zvučnim signalom tu osobu.
Ne želi ti nitko loše, izvadi glavu iz guzice, diši duboko jer očito je da ti fali kisika u mozgu, ako ti jedan napiše da falivaš ne tribaš ga poslušat ako ti deset napiše da falivaš poslušaj a ne plačeš ko pičkica jer te se ne lajka.
Idemo dalje, da čujemo šta sad pametno imaš za reči.

The following users thanked this post: hary

Offline marin_k

« Odgovori #580 : 14 Travnja, 2020, 15:07:11 »
https://www.youtube.com/watch?v=gWOG5JsAhy

baš nedavno pogledao ovaj video. ovaj dečko mi je esencija bosne. prost, jednostavan, običan insan na kakvog pomislim kad se spomene bosna, bar ona predratna.

Offline Optimista

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750 LE; Renault Megane 2.0 16v; Clio Sport ph1
« Odgovori #581 : 14 Travnja, 2020, 15:50:18 »
Nekad se mučim razumjeti Mateove poruke, moram ih pročitat 2 do 3 puta da bi donekle shvatio što je pjesnik htio reći..

Pratim s interesom

Offline mateozastava

• Antique Member
« Odgovori #582 : 14 Travnja, 2020, 16:26:04 »
O tome se radi, i tu je tvoj problem, ti si skinia ispravan volan i stavia neispravan, ok sviđa ti se ali sinko ne možeš težit da budeš veči kreten nego li šta već jesi, budi manji.
Netko ti je da vozačku, uključia si se u promet, tvoja OBAVEZA je da se ponašaš maksimalno odgovorno ne prema sebi, nego drugima u prometu, šta nekog boli kurac kakav volan ti je otac ima u autu za kojim ti patiš ako je to neispravno, šta da udariš neko dite jer nisi moga na vrime upozorit zvučnim signalom tu osobu.
Ne želi ti nitko loše, izvadi glavu iz guzice, diši duboko jer očito je da ti fali kisika u mozgu, ako ti jedan napiše da falivaš ne tribaš ga poslušat ako ti deset napiše da falivaš poslušaj a ne plačeš ko pičkica jer te se ne lajka.
Idemo dalje, da čujemo šta sad pametno imaš za reči.
Nisam stavio neispravan volan, nego ne paše mi ona glava šta je bila na volanu pa sam je morao skinut. Fiat 850 ima još drukčiji ablender nego Yugo

Offline tomtom

« Odgovori #583 : 14 Travnja, 2020, 16:28:08 »
A nisi jedini, čudo jedno od momka.
U rečenici ni glave ni repa, taman pomislim - konačno povezao priču, a drugi dio rečenice pobije prvi. Užas. Nisu tu čista posla i zato mi ga žao. Fali momku netko da mu da dvije tri odgojne sa vremena na vrijeme.
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline sigmafahrer

• Antique Member
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #584 : 14 Travnja, 2020, 16:40:58 »

baš nedavno pogledao ovaj video. ovaj dečko mi je esencija bosne. prost, jednostavan, običan insan na kakvog pomislim kad se spomene bosna, bar ona predratna.

Da, mali je iskren, vrijedan, zadovoljan malim stvarima, puno toga je naučio za svoje godine. Nema puno djece koje takav hobi zanima