Autor Tema: Yugo Koral 45 1989.god  (Posjeta: 93127 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Bellof

Odg: Yugo Koral 45 1989.god
« Odgovori #585 : 14 Travnja, 2020, 16:46:00 »
Nisam stavio neispravan volan, nego ne paše mi ona glava šta je bila na volanu pa sam je morao skinut. Fiat 850 ima još drukčiji ablender nego Yugo

Pokušat objasnit na lipi način je nemoguće, grubo objašnjenje isto izgleda kod tebe ne prolazi.
Ajmo onda ovako, kretenu nemaš sirenu na volanu, da te zaustavi policija komodno te može isključit iz prometa, ideš na tehnički ponovno.
Je li ti sad jasnije ili si stvarno toliko retardiran?

The following users thanked this post: hary

Offline tomtom

« Odgovori #586 : 14 Travnja, 2020, 17:05:32 »
A izgleda da nema druge nego grubo i u glavu.
Šteta.
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #587 : 14 Travnja, 2020, 17:33:54 »
On je stavio ispravan volan ali mu je zbog toga sad neispravna truba. Dakle on je popravio pilu i uspio prerezat granu !

Jedino je problem što je stajao na toj istoj grani.

Al volan je ispravan.

I nono je imao takav :thmbup:
Hrđa bez granica

Offline markozr

• Veteran member
  • Vozilo:: Zastava 750
« Odgovori #588 : 14 Travnja, 2020, 17:56:07 »
Pokušat objasnit na lipi način je nemoguće, grubo objašnjenje isto izgleda kod tebe ne prolazi.
Ajmo onda ovako, kretenu nemaš sirenu na volanu, da te zaustavi policija komodno te može isključit iz prometa, ideš na tehnički ponovno.
Je li ti sad jasnije ili si stvarno toliko retardiran?
Trubu ima, ali nema taster, odnosno ima i njega ali je automat spojen na njega :kokice: :kokice: po potribi on to na tehnickon pribaci da bude truba.... Ali ima ispunjen san sidi za upravljacen fiata 850 :lol:

Offline jeep frik

« Odgovori #589 : 14 Travnja, 2020, 18:04:44 »
Stvarno ste svi frajeri ispali nema sto! :good:

Offline goran16v

« Odgovori #590 : 14 Travnja, 2020, 18:12:42 »
Mateo, crni Mateo, i naš Mateo, što ćemo od tebe...

Slušaj, kratko ću i jasno.
Ne budi DOSADAN sa Yugom.

Napisah neki dan, tema je smor, doduše, u zadnjih par strana  :anal: u mozak je čak i zabavno! Nakucano je 40 strana za ukupno 3 sata posla na autu pri čemu skoro ništa nije napravljeno kako treba. Jednostavno davi forum.
Sta bi se desilo da svako od "svoje" teme napravi istu stvar? Neki projekti bi zasluživali 1k strana.
Upravo zato sam napisao da bi se trebalo držati neke forme u kojoj se teme kreću, a istovremeno ne mogu a da ne primjetmi da je mladac u trenucima malo žestok za nekog ko zasad poluuspješno zalijepo znak, zavrnuo felge i oprao auto.
« Zadnja izmjena: 14 Travnja, 2020, 18:19:37 goran16v »

Offline Igor V.

• Antique Member
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #591 : 14 Travnja, 2020, 18:44:54 »
I kako da ja sad predstavim svoj projekt pred ovim,ja ga radim godinu i pol i bojim se da necu skupiti 40 strana.
Ne jer nemam materijala nego nece nitko ni primjetiti moju temu kad je ova sve zasjenila.
Mogu jedino voditi monolog.
Nista moram odustati i cekati priliku kad Mateo nece imati internet.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

The following users thanked this post: kargh, Optimista

Offline nikola_abarth

« Odgovori #592 : 14 Travnja, 2020, 19:07:42 »
Stvarno ste svi frajeri ispali nema sto! :good:

siguran sam u tvoje najbolje namjere, ali vjetar u leđa nije uvijek pravo rješenje  :no:
umjesto "bravo mateo" na svaku njegovu glupost, konstruktivnije bi bilo reći mu da se ostavi tih pizdarija i radije riješi kvačilo na "bertu" da imaju bar jedan adekvatan auto u obitelji za raznorazne potrebe

The following users thanked this post: Adam.

Offline tomtom

« Odgovori #593 : 14 Travnja, 2020, 19:09:43 »
Frik, a kako više prema njemu, zaštitnički - probali smo, savjetima - probali i to..... Dal se prima, a ne prima se nažalost.
Što i kako dalje. Možda ignorirat mulca pa nek uči na težak način.
Možda baš to, ajd da kolektivno izignoriramo temu, lakše nama, lakše njemu.
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline Darjan

« Odgovori #594 : 14 Travnja, 2020, 19:17:07 »
I kako da ja sad predstavim svoj projekt pred ovim,ja ga radim godinu i pol i bojim se da necu skupiti 40 strana.
Ne jer nemam materijala nego nece nitko ni primjetiti moju temu kad je ova sve zasjenila.

Ko ga jebe, bitna je kvaliteta a ne kvantiteta, uvijek ima zainteresiranih za prave stvari.

Dobro je napisao Bellof, Mateo je k'o Servantes, u početku je bilo komično, sad već duže vrijeme prelazi u tužno, samo da ne skonča ko tragični junak u raljama foruma.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

The following users thanked this post: Igor V.

Offline goran16v

« Odgovori #595 : 14 Travnja, 2020, 20:22:28 »
Možda baš to, ajd da kolektivno izignoriramo temu, lakše nama, lakše njemu.

To jeste rješenje konkretnog slučaja, ali forum dalje ostaje poligon otvoren za ovakve pojave, a nije da mu neki nisu dali vjetra u leđa...

Offline alfa fun

• Antique Member
  • Vozilo:: neka auta i motori
« Odgovori #596 : 14 Travnja, 2020, 20:35:19 »

Ajmo bit pošteni. Kad me neka tema zamara, samo je označim kao pročitanu i ne otvaram je uopće. Taman da su sve najnovije tehnologije upotrebljene za restauraciju auta u njoj.
Svako ko otvara ovu Mateovu temu je znatiželjan vidit šta se piše.
Priskoči, kog ne zanima i mirna Bosna.
Nisam mehaničar, nisam megaextrajednistveninezamjenjivi autoexpert. Samo volim prometala. Običan sam. Vulgaris.

The following users thanked this post: marin_k, Nero, bubuleja, goran16v, mateozastava

Offline chaos

« Odgovori #597 : 14 Travnja, 2020, 21:15:24 »
a što reći

ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

The following users thanked this post: Adam., Optimista

Offline AL

« Odgovori #598 : 14 Travnja, 2020, 21:30:22 »
Nismo li bili slični ili isti takvi na početku svog zanimanja za aute? Nismo li davili pitanjima svoje stare autoelektricare ili mehanicare? Koji su nas odbijali na isti način kako i mi činimo? Jer ti si mali i balav? Decko objavljuje svoje ushicenje sa svakim svojim uradkom koji je sam napravio! Čemu mu ubijat volju?
Zašto??
Ali velika većina ovdje se rodila s urođenim znanjem i vezi automobila!!
ODVRATNI ste!!!

« Zadnja izmjena: 14 Travnja, 2020, 21:36:56 AL »

The following users thanked this post: bubuleja, archibald, gruđo, mateozastava

Offline goran16v

« Odgovori #599 : 14 Travnja, 2020, 22:59:54 »
Naravno da se niko nije rodio naučen, svi smo smarali mehaničare, ali kako vodiš računa kako se ponašaš tamo gdje si došao da pitaš, tako po nekom virtuelnom bontonu trebaš voditi računa na kakvom forumu učestvuješ. Ovdje konkretno sa forumom ima veze što mu je auto stariji od 30 godina, sve ostalo je omladinski ćuneraj za šta postoje forumi gdje se 100% uklapa.