Jel ima možda kakva snimka vožnjice ili nešto takvog tipa? Ovo su mi deff 2 najjača auta iz ST na forumu :)
U vezi pločica, preporučio bih ti ferodo ds2500. A diskove kad odlučiš veličinu i sve, uzmi brembo HC maxx grooved. Nećeš pogriješiti, imam tu kombu na cliu sportu, a prije ds2500 sam imao yellow stuff. Yellow stuff je bio ok, ali ds2500 kada se zagrije doslovno klizim iz sjedala na jakom kočenju. S time da ih imam i napred i nazad. Naravno pletena kočiona crijeva i motul rbf 660.
Btw čudi me da si uspio yellow stuff toliko izmoriti, jesi ih razradio prije agresivnog korištenja?
Video zapise izbjegavam, općenito snimanje :)
Što se pločica tiče, razrađene su lagano, prema uputama.
Nije im bilo lako, diskovi nisu niti ventilirajući, već puni, tako da su puno skloniji pregrijavanju od ventilirajućih i onda to (valjda) prenesu na pločice.
Također, tih 30 Km je odrađeno na uskoj, iznimno zavojitoj planinskoj cestici (većinom u drugoj ili trećoj brzini), zapravo je stalno bilo gas/kočnica i dio na nizbrdici. Mislim da ne postoji gore okruženje za kočnice, osim da je kompletna sekcija nizbrdo.
Što se diskova i pločica tiče, thx na savjetu, ds2500 svi savjetuju kao super izbor. Što se Bremba tiče, malo me strah kopija(na mk2 prije 15 godina sam imao Brembo Max iz AutoKreše), gdje si svoj nabavio?
Osim pločica/diskova, moram odabrati i kliješta...uglavnom, morat ću kopati malo. Kako je UK izašla iz EU, sad je sve puno skuplje (ne znam još pronaći dobar motorsport webshop u EU).