Autor Tema: Kawasaki gpz 550  (Posjeta: 12158 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vedran

Odg: Kawasaki gpz 550
« Odgovori #15 : 08 Veljače, 2022, 16:28:01 »
Felge nanovo ispolirane i polakirane, gume kupljene nove ( ove gumice kostaju ko za pravi motor )

Sent from my iPhone using Tapatalk

The following users thanked this post: Nero

Offline Bellof

« Odgovori #16 : 08 Veljače, 2022, 17:12:23 »
Jebu te dimenzije, nisu standard pa zato koštaju, još se smatraj sritnim jer neke colaže i širine nemoš više dobit od nikog već si osuđen na neke upitne proizvođače koji prodaju plastiku pod gumu.

Offline vedran

« Odgovori #17 : 08 Veljače, 2022, 17:15:29 »
Jebu te dimenzije, nisu standard pa zato koštaju, još se smatraj sritnim jer neke colaže i širine nemoš više dobit od nikog već si osuđen na neke upitne proizvođače koji prodaju plastiku pod gumu.
Ma prednja je 19” to nije problem ali zadnja 18” vec je ali uspio nac dunlopice za 1400 kn tako da je ispalo dobro

Offline Bellof

« Odgovori #18 : 08 Veljače, 2022, 18:09:59 »
Triba vidit kako će se ponašat na cesti, hoće li bit vozna na suhom, kiši, ja imam loša iskustva sa dunlopom u tim "nestandarnim" dimenzijama.

Offline vedran

« Odgovori #19 : 08 Veljače, 2022, 18:13:14 »
Triba vidit kako će se ponašat na cesti, hoće li bit vozna na suhom, kiši, ja imam loša iskustva sa dunlopom u tim "nestandarnim" dimenzijama.
Kisu sigurno nebude vidio a prednja je standard jer ima i danas tih dimenzija a zadnja se proizvodi u japanu pa ocekujem da bude ok a opet sve su bolje od kineskih

Offline Bellof

« Odgovori #20 : 08 Veljače, 2022, 19:17:16 »
Sad pišem standard onda mislim na 17 cola ono šta je danas najzastupljenije u cestovnom segmentu, druge dimenzije nemaju tu kvalitetu prijanjanja i trajanja kao ove.

Offline veky

« Odgovori #21 : 09 Veljače, 2022, 19:34:47 »
Sad pišem standard onda mislim na 17 cola ono šta je danas najzastupljenije u cestovnom segmentu, druge dimenzije nemaju tu kvalitetu prijanjanja i trajanja kao ove.

te gume su srednja žalost ali alternative baš i nema.
Pomozi podjeli sredi : )

Offline vedran

« Odgovori #22 : 09 Veljače, 2022, 19:44:33 »
Samo vi tvrdite sta hocete, probao sam svakakve gume i dunlop su jako dobre gume, putujem dosta i radim puno kilometara godisnje pa imam dobra iskustva
Sigurno necu stavljat pirelli, talijansko govno od guma ili michelin sta sam skoro dva put opal radi guma.

The following users thanked this post: jeep frik

Offline veky

« Odgovori #23 : 09 Veljače, 2022, 20:33:40 »
2010 2012 sigurno nije bilo u ponudi niti pireli niti michelin, a za dunlop sam siguran da nisu niti model promjenili tj smjesu možda samo malo šaru.

ja sam imao dunlop street smart.

Prva stvar dečkima kojima sam prodao svog gpz-a je bilo prebaciti ga na 17"
Pomozi podjeli sredi : )

Offline vedran

« Odgovori #24 : 09 Veljače, 2022, 20:38:56 »
2010 2012 sigurno nije bilo u ponudi niti pireli niti michelin, a za dunlop sam siguran da nisu niti model promjenili tj smjesu možda samo malo šaru.

ja sam imao dunlop street smart.

Prva stvar dečkima kojima sam prodao svog gpz-a je bilo prebaciti ga na 17"
Za te performanse i tu ciklistiku su dobre i tu širinu a prebacivanje na drugu dimenzinu ne dolazi u obzir jer motor mora bit iskljucivo original stanje, ne radim preradu

Offline Bellof

« Odgovori #25 : 09 Veljače, 2022, 20:54:54 »
Poanta je kako se ko vozi, nekom guma traje 5 nekom 10 tisuća.
Najbitnije je da ti budeš zadovoljan, sve drugo su zapažanja i forumske ćakule.

The following users thanked this post: Nero

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #26 : 09 Veljače, 2022, 21:32:25 »
Samo vi tvrdite sta hocete, probao sam svakakve gume i dunlop su jako dobre gume, putujem dosta i radim puno kilometara godisnje pa imam dobra iskustva
Sigurno necu stavljat pirelli, talijansko govno od guma ili michelin sta sam skoro dva put opal radi guma.

Ma nije Obilićevo su najbolje  :biggrin: Dunlop dok ga nije pripojio Good year je radio čuda od dimenzija za aute, neznam za motore, ali vjerujem da radi dobro, ipak je to jedan od pionira iskovan kroz sport.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Darjan

« Odgovori #27 : 10 Veljače, 2022, 11:57:06 »

Uz današnju tehnologiju, bilo koja nova guma renomiranog proizvođača će zadovoljiti potrebe 90 posto vozača. Ostalih 10 posto se ionako vozi brzinama koje su za završiti u zatvoru, a često i van svake pameti.

Taj Roadsmart sam vozio i izuzev tuposti gume, pogotovo na brzim prebacivanjima, nisam imao nekih zamjerki.

GPZ ionako nije motor za obaranje brzinskih rekorda s kojim ćeš strugati štafnama, a i šteta je nakon ovoliko truda.

"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline vedran

« Odgovori #28 : 10 Veljače, 2022, 12:15:34 »
Uz današnju tehnologiju, bilo koja nova guma renomiranog proizvođača će zadovoljiti potrebe 90 posto vozača. Ostalih 10 posto se ionako vozi brzinama koje su za završiti u zatvoru, a često i van svake pameti.

Taj Roadsmart sam vozio i izuzev tuposti gume, pogotovo na brzim prebacivanjima, nisam imao nekih zamjerki.

GPZ ionako nije motor za obaranje brzinskih rekorda s kojim ćeš strugati štafnama, a i šteta je nakon ovoliko truda.
Tako nekako, sve se svodi na 10-15% razlike u gumama, za veliku vecinu nebitno ali ja sam izbirljiv pa i to gledam

Offline Bellof

« Odgovori #29 : 10 Veljače, 2022, 12:16:34 »
O tome i pišem, sve je do vozača i njegovog načina vožnje.
Šta se tiće motora, širine gume, svaki se može vozit do ruba i da štafne izbrusiš.
Meni je interesantan ovaj projekt isključivo zbog kolege Vedrana koji je pedantan i sposoban da napravi kawu da bude ko 82.