Autor Tema: Oldtimer show Turopolje 2022  (Posjeta: 2706 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline straight

Oldtimer show Turopolje 2022
« : 16 Lipnja, 2022, 13:26:02 »
Evo, da znate... 18.09. u organizaciji oldtimer kluba Turopolje.
<br /><br />

Offline straight

Odg: Oldtimer show Turopolje 2022
« Odgovori #1 : 23 Kolovoza, 2022, 18:25:25 »
Podsjetnik...
Više info i prijavnice na https://otk-turopolje.hr/

Offline werdas

« Odgovori #2 : 23 Kolovoza, 2022, 20:57:30 »
Zdenko Basic je napravio plakat tak da znate...ekipa si dala truda pa vjerujem da bude jaki meet s puno izlozenih autov, motorov i svega jos...

Offline CortoM

• Junior member
  • **
« Odgovori #3 : 18 Rujna, 2022, 11:28:34 »
Baš gledam, mislio sam doći danas i onda vidim da je pristupnina 100kn..... i 50 za suvozača.... !!??

Ne kužim.... posjetitelji ulaze besplatno, a mi koji sa svojim autima činimo i uveličavamo show trebamo platiti 100kn..!!??
To izgleda organizatori računaju na našu sujetu da se volimo pokazivati...
A i ovo za suvozača... pa on izađe iz auta u uđe kao posjetitelj...
Ok, organizacija košta, ali zar to neće naplatiti od tih obrtnika, ugostitelja, OPGova koji tamo izlažu i nešto prodaju.... također vidim hrpu navedenih sponzora ....

Uglavnom  :down:

« Zadnja izmjena: 18 Rujna, 2022, 11:37:22 CortoM »

Online krntija

« Odgovori #4 : 18 Rujna, 2022, 13:35:21 »
 Vjerojatno je u 100.- Kn ukljucen besplatan rucak i pijaca te pokloni sponzora!! Tako je na svakom meetu koji se placa pa i ovo treba biti tako!! :smajlold:  Ako nije, ne valja!! :biggrin:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline studentt

« Odgovori #5 : 18 Rujna, 2022, 16:25:42 »
Slozio bi se sa krntijom taj novac ide za rucak sudionika i to je stvarno min
Minimuna, pa da covjek stane negdje popiti pice potrositi ce tu sumu.
Tako mislim da ne treba na tom cjepidlačiti

Offline werdas

« Odgovori #6 : 18 Rujna, 2022, 19:40:16 »
Bilo je dost dobro organizirano i puno toga za vidjet tak da mogu pohvaliti ekipu na svemu.
Hrpa WWII jeepova...mogli ste dobit voznju na traktoru...par modela svrce...orkestar...jako puno motora svakakvih.
Od mene ko posjetitelja imaju plus.

Offline MOSQUITO

« Odgovori #7 : 19 Rujna, 2022, 11:26:50 »
Bilo je uistinu odlično,i vrijeme nas je pomilovalo,vozila svih kategorija i hrpa poznatih lica iz našeg svijeta.Onaj tko nije došao nek mu je žao. :yes:
Ja sam tamo došao sa ovaj puta slabo posječenog sajma iz ČK i pomislio sam kako je nedostajalo samo još tako nešto.
Prigovor bi išao samo na račun onih tjuniranih auta koji su povremeno stvarali užasnu buku na "radost" mama s malom djecom koje su se baš u tom trenutku nesretno tamo zatekle...tako da nije nedostajao ni ugođaj kao sa moto susreta :moto: