Ekipa, jel' zna tko nekog pametnog majstora za klimu ?
Htio bi urediti cijeli sistem, kompresor i sve kaj treba...
Slao sam par upita po Zagrebu i nisu se udostojali niti odgovoriti, papčine....
Auto Felper Jankomir ,https://g.co/kgs/2XrRUw8 , kod njih sam promijenio sve , hladnjak Denso , kompresor Denso , isprao sav sustav i to dobro , promjenio isušivač , mali iglasti filter u cijevi , plin , 726 eura za Audi A4 B6 , mrzne i hladi kao iz tvornice ,prošle su dvije godine. Godinu dana garancije
Prije toga bio sam u Karlovcu kod tog Dubravka Frigo klime , iako sam rekao da radi sve što treba da to bude sve kao novo , promjenjeno kompresor i isušivač i mali iglasti filter , ispran sustav , nije dugo radilo dva tjedna i opet je kompresor crkao , novi , tj reparirani . Ništa nije naplaćeno sam je majstor Dubravko rekao da moguće da će crknuti opet jer nije zamjenio hladnjak , zašto , kako , misterija ostaje do dan danas i valjda je čovjeku baš taj dan bio dan D ali na kraju čovjek je pošten , mogao mi je uzeti novac i šutjeti i opet uzeti novac , tako da ništa nije bilo naplačeno , niti kompresor niti rad , ništa , jednino vremena potrošeno na putovanje u Karlovac.
Čovjeka svi hvale i svi pišu da je vrhunski majstor , što vjerujem i ja , čak i jedan koji se bavi klimama malo iznad Garden Malla , koji ga čak i zna , nije vjerovao , priči , rekao idemo ga odmah nazvati , nije htio ... naravno ntii on se nije javio kanije za termin.
Poslije toga sam tražio po internetu jedno dobrih tjedan dana gdje popraviti , dosta njih je bilo zauzeto mjesec dana unaprijed , nerealno skupi kretali su se od 900 jedan blizu Dugog Sela samo gotovina , drugi do 1500 , 2000 , pa nadalje sa time da sam im rekao što je problem i što napraviti jer je dijagnostika već bila napravljena na 2 x mjesta . Ili neće raditi kao iza nekoga iako im ispričam priču ili se odma ljute , vidiš im po licu , jer kao šta ti znaš oni su majstori , puno njih neprofesijonalni , niti da bi se javili , tipa nazovite , ne razgovaram putem e maila , iako sam išao metodom pošalji e mail dan ranije , sutra nazovi , ili odlaskom direktno kod njih . Sigurno sam probao sa jedno jedno min 15 radionica , čitajući recenzije itd , zvanjem ne sjećam se više imena radionice ali sa odličnom recenzijama o popravcima automobila i klima i realnim cjenama , bla bla , negdje ili na Zagrebačkoj aveniji ili okolnim cestama , uglavnom pisalo je da su se preselili malo dalje . Nazovem njih i na žalost prestali suse baviti klimama i oni su mi dali broj od Auto Felpera .
Kod njih sam poslušao savjet prijatelja da ne govorim ništa i samo kažem popravite klimu , dijagnostika i, crkao kompresor , hladnjak je dobar ne pušta , iako su se negdje vidjele malo tamnije mrlja ali malene , nije puštao ali bi sigurno kad tada , osim toga bio je pun smeča , naravno to oni niti ne mogu vidjeti . Ništa ispričam priču , rekao isperite sve , primjenite i eto ga dvije godine kasnije klima ledi.