Nakon vise kenjanja i vaganja i ustrucavanja i cekanja boljeg renutka - konacno sam skupio muda i uzeo Pumu :) 1.7, 1998, crvena..
sto reci o njoj - za pocetak gospon Clarkson je rekao ovo - Awards
1997 – Named Top Gear's Car of the Year for "the incredible feeling and driving sensation." A to nekaj govori...
A zakaj 1.7? eeee.... "The production journey of the 1.7-litre VCT was quite interesting. Rough machined cylinder blocks were shipped from Ford's Valencia plant in Spain to Yamaha in Japan for Nikasil coating and completion. These were then shipped back to Ford's Cologne plant where the Puma was assembled."
Dakle, Yamaha je dala svoj tuch i taj motor ima toliko volje za zivotom i vrti se... i ideeee...
Kaj se tice to do liste.. hrdja.. na bokovima.. imate koga za preporuciti u Zg za to srediti? Ili netko od vas? Osim toga, poliranje farova, nove gume na proljece, 2 din radio... opcionalno upgrade kocnica na one od Fieste ST 150.. i naravno odraditi servis i filtere..
Ako se necu javiti kroz neko vrijeme, vjerojatno me zena zatukla na spavanju.. molite za mene...
<br />

<br />