Autor Tema: Lakireri u hrvatskoj  (Posjeta: 12081 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline acer

• Senior member
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #15 : 22 Ožujka, 2007, 19:32:03 »
A zna netko lakirera u okolici Rijeke?
Koliko bi me izaslo farbanje u komori, sa mojim materijalom?
Auto bi bio dovezen pripremljen za farbanje.
Zastava 128 1,1GX

Tracker

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #16 : 23 Ožujka, 2007, 09:16:21 »
Javi se Vedranu - 091-7268702

On ti radi kod Bralica na cavlima,pa ga nazovi i pitaj koliko bi te izašlo.

Offline acer

• Senior member
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #17 : 23 Ožujka, 2007, 09:47:34 »
Citat: Tracker
Javi se Vedranu - 091-7268702

On ti radi kod Bralica na cavlima,pa ga nazovi i pitaj koliko bi te izašlo.

Mislis Covu :)
Zastava 128 1,1GX

Offline Doktor

Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #18 : 23 Ožujka, 2007, 09:48:51 »
Citat: Mini_Filip
http://www.autodesign-meglaj.hr/hrv/

Grozdan Meglaj - najbolji lakirer u hrvatskoj sa kojim sam imao iskustvo.

super brz, pošten, profesionalan, za nijansu skuplji od vecine ali vrijedi svake lipe jer nakon njegovog posla i najveca picajzla ce biti oduševljena!

osim što lakira, njegova firma se bavi limarijom, restauracijom starih automobila, lakiranjem u krom-lak, itd...

5+

Vrlo uskoro idem kod njega na razgovor. Goran (vlasnik top-chopa) me nagovara na to !  :D

Brutalac

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #19 : 23 Ožujka, 2007, 15:12:36 »
Citat: Doktor
Vrlo uskoro idem kod njega na razgovor. Goran (vlasnik top-chopa) me nagovara na to !  :D

Ima i dobrih razloga ;)

PREDSJEDNIK

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #20 : 04 Siječnja, 2008, 18:57:09 »
Meni je lakirer dobro polakirao osim haube koja je nakon par tjedana pocela isticati šmirglane riseve na metalik bazi ispod bezbojnog laka.Bezbojni lak je gladak ali se kroz njega vidi kako je auto bio šmirglan osobito na suncu.Ostalo je sve dobro ispalo ali ako netko ima isustva zašto se to dogada jer vidio sam da se mnogim lakirerima to dogada?

imported_Gear

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #21 : 09 Siječnja, 2008, 23:16:06 »
ja trazim jeftinog lakirera,  naglasak na jeftin,  jer mi nije uopce bitno kak ispadne, samo da je u jednoj boji,   imao sam karambol s everyday autom i to ocu slozit sto bezbolnije da se mogu posvetit bitnijim autima.

ja bi radio pripremu prije spric kita, i sve rastavio i sastavio.  :)
hvala.

Offline turBina

Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #22 : 09 Siječnja, 2008, 23:40:40 »
Ako ti nije bitna kvaliteta zašto ne prešpricaš sam? Dobro pod uvjetom da imaš s cim. Imao sam identican golf ko tvoj prije koju godinu i kompresor iz Mercatonea i malo malo sam kupovao Alpin bijelu L90E i trackao po njemu.

imported_Gear

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #23 : 09 Siječnja, 2008, 23:55:08 »
i bi, vec jesam jednom, ali mi je sad prehladno, popucat ce boja, a htio bi to slozit prije proljeca, tj. sad odmah.  nisam miran dok mi to visi nad glavom.

Mephisto

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #24 : 10 Siječnja, 2008, 02:08:46 »
Mogu pohvalit Zeticu iz Ivanic Grada. Covjek je wartburga digao iz mrtvih. 091 1774 755. Povoljan je i kvalitetan, covjek se stvarno potrudio napravit posao.

Nebih preporucio limara na cesti uz istocni kraj Metroa u Sesvetama. Auto mi je tamo stajao 3 tjedna lik ga nije ni tako, trebao je posao bit gotov za 2 tjedna, bio je bezobrazan i otresit, rekao da ce napravit pa nije.

sony

• Gost
Lakireri u hrvatskoj
« Odgovori #25 : 10 Siječnja, 2008, 10:11:31 »
Citat: Gear
i bi, vec jesam jednom, ali mi je sad prehladno, popucat ce boja, a htio bi to slozit prije proljeca, tj. sad odmah.  nisam miran dok mi to visi nad glavom.

gear care evo ti broj od covjeka kod kojeg vozim ja stvari na lakiranje jeftin i ok radi mario 098525035

to sam vec i prije napisao da ja sam pripremim auto a on mi ga polakira u komori za 500 kn ... naravno moj materijal

ovaj broj nisam stavio samo za geara tice se ovog posta u cjelini