Autor Tema: Mini na stereoidima  (Posjeta: 11141 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Brutalac

• Gost
Mini na stereoidima
« Odgovori #15 : 20 Studenoga, 2006, 04:10:43 »
Kad smo kod filmica...narucio ja 4 DVD iz Engleske da vdite te zvijerke...Space frame Mini sa Hayabusa motorom od 0-100kmh 2.8:evil:
Ovaj plavi je orididi Mini i fakat je ubojica...mislim da sam u voznji dobio koju sijedu...USRO SAM SE!!!! :shock:
Auto skace po pol metra kad salta a da o rokanju iz spulje ne pricam!
Covjek me profuro i u jednom trenutku sam pogledo(i snimio :roll ) na cajger,pisalo je 140mph :shock:  :shock:  :shock:

Filip trbali bi stavit to na Youtube i stavit tu link da vidi ekipa a 8)

Offline kile

Mini na stereoidima
« Odgovori #16 : 20 Studenoga, 2006, 08:23:32 »
Daj obavezno da to vidimo, jer moj ograniceni mozak si to ne može niti zamisliti.  :lud:

imported_Gear

• Gost
Mini na stereoidima
« Odgovori #17 : 20 Studenoga, 2006, 09:18:41 »
a neznam,  od ceg je turbina?  jel to onaj kojem na ventildeklu pise turbo (emblem skinut sa Saaba)  pa sam ja predpostavio da je i turbina od saaba

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
Mini na stereoidima
« Odgovori #18 : 20 Studenoga, 2006, 13:41:11 »
Gear - tocno, na kapi ventila ima zlatni znak, ako ti kazes da je sa Saaba onda je sa Saaba.

trebao bi srediti filmic (smanjiti i izrezati) za you tube pa cu postati.
kao i svi filmici koji su snimani iz auta dojam nije isti kao kada se zaista voziš ili gledaš auto izvana ali nije bed, moze se skuziti o kakvoj je pili rijec!

Offline TheBIG

Mini na stereoidima
« Odgovori #19 : 21 Studenoga, 2006, 14:32:44 »
ja san na discovery-u na tunder racers u jednom prilogu vidija mini-a sa 3.6 v8 motorom ali je onaj ka karavan verzija i ima motor od zada

Brutalac

• Gost
Mini na stereoidima
« Odgovori #20 : 22 Studenoga, 2006, 03:56:44 »
Da ti pocnem pisat i opisivati kaj su sve i kako stavili u Minija trebao bi cijeli novi forum... :D
Ima stvarno mastovitih likova...