Autor Tema: Prijedlog; garaza za slaganje  (Posjeta: 9866 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

imported_Gear

• Gost
Prijedlog; garaza za slaganje
« : 23 Studenoga, 2006, 19:21:09 »
Sobzirom da nas puno prati isti problem.  Nemamo garazu za slaganje...

mislio sam da bi bilo dobro naci neku vecu garazu (za 3-4 i vise auta) na iznajmljivanje  koja bi nas onda dosla manje po glavi ako smo svi u istoj.

samo treba naravno nac takvu garazu na proljece.  one gradske nevaljaju, mora bit neko staro skadiste... ima tih prostora kolko hoces, samo je tesko doc do vlasnika.   :)

Brutalac

• Gost
« Odgovori #1 : 23 Studenoga, 2006, 19:46:03 »
Filip i ja smo uspjeli nac jednu takvu al smo je trazili jaaaaaako dugo...ideja ti je mrak jer se nama totalno isplati i pomaze ali isto treba naci pouzdanu ekipu koja ce ustrajati u dogovoru i placanju da ne odustanu jer onda ostajes solo ili neznam s kim u dealu za skupu garazu :(

Tihy

• Gost
« Odgovori #2 : 23 Studenoga, 2006, 19:49:39 »
iz dosadasnjih stvari sam skuzio da kad se pocnu mijesati novci i forum ode sve u k... a iskreno se nadam da ovdje obitava malo normalnija ekipa, pa bi se ovo cak i moglo dogovoriti kak spada, a da netko ne zajebe fino se dogovori da se uzme garaza za sljedecih 6 mjeseci ili cak godinu a ak taj netko nece dalje placati lako uskoci netko drugi...

Brutalac

• Gost
« Odgovori #3 : 23 Studenoga, 2006, 19:51:41 »
Da tocno to smo i mi mislili ali nije ispalo tako...nadam se da cete vi imati vise srece :D

imported_Gear

• Gost
« Odgovori #4 : 23 Studenoga, 2006, 21:20:37 »
a da, tesko je i zbog razlicitih vremena, netko ce slagat auto 6 mjeseci, netko 3 godine...  ;)

ali ako se poklopi slucajno da vise ljudi u istom gradu ide slagat aute u isto vrijeme...   ja cu nadam se pocet negdje 3. - 5. mjesec cupat sve sa mante.

Inace meni nije tolki problem ni radit u dvoristu, najveci problem mi je skladistit sve te dijelove,  kad pocupas sve sa skoljke, kud cu stim? ovu zimu sam natrpao cijelu supu, al nisam vadio motor i ostalu mehaniku.

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
« Odgovori #5 : 24 Studenoga, 2006, 03:53:15 »
odlicna ideja ali kao sto i Vlatko kaze nije to samo tako.

mi smo vec godinu dana u garazi i da slucajno moramo izaci iz nje iz bilo kojeg razloga ja zbilja ne znam kud bi sa svim stvarima a i hoces neces investirali smo u police, stol, policu za auto - sve posebno krojeno za tocno ovu garazu. hocu reci godinu dana prodje a da niti ne trepnes, niti ja niti Vlatko nismo krenuli slagati nase "project" Minije nego samo svako tolko nesto serafimo po "daily runnerima". u pocetku smo usli u deal sa jednim frendom pa je on odustao, pa je dosao drugi, ubrzo je i on odustao tako da smo samo nas dvojica ostali a to je i nas dzep osjetio. ukratko, tesko je prisiliti ljude da ostanu u garazi ako si to bas i ne mogu priustiti, nakon sto sloze auto zbilja im se ne isplati ostati a naci nekog drugog tko ce uletiti umjesto njega je dosta tesko.

Brutalac

• Gost
« Odgovori #6 : 25 Studenoga, 2006, 06:21:56 »
Hear, hear  :jep:

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #7 : 30 Studenoga, 2006, 23:30:43 »
To je dobra ideja i ja bi bio zainteresiran ako nije previse para :)

imported_Gear

• Gost
« Odgovori #8 : 17 Veljače, 2007, 23:18:16 »
BUMP, BUMP...

Samo podsijecam da je eto vec drugi mjesec i polako su dani dulji i topliji,  pa ako ima zainteresiranih, da pocnemo trazit.

mozda ima kakva stala drvena sa strujom da netko zna?

Offline Oggy

• Veteran member
  • Vozilo:: Kadett c, 1.6.😁
« Odgovori #9 : 18 Ožujka, 2007, 19:30:44 »
Od koliko kvadrata bi pasala garaža? barem okvirno.

Brutalac

• Gost
« Odgovori #10 : 18 Ožujka, 2007, 19:36:08 »
Kvadrata i novaca nikad dosta :D

Offline Oggy

• Veteran member
« Odgovori #11 : 18 Ožujka, 2007, 19:52:36 »
ima par skladišta, 100, 200,300,400 kvadrata... To bi bilo ok za garažu samo ne znam koliko bi bilo dosta? možda 200? ajde neki prijedlog...

Offline TheFog

• Senior member
    • http://www.vwclubcroatia.com
« Odgovori #12 : 18 Ožujka, 2007, 21:56:29 »
kad smo vec kod toga, ima li tko zainteresiran za unajmit garazu na cvjetnom (podzemne garaze izmedju pizzerie masline i vjesnika), u 7.,8. i 9. mjesecu - garaza ima struju, vodu i centralno grijanje (mada sporedno za to doba godine). Kvadraturu bih trebao izmjerit ali na svojoj dvojci mogu otvorit do kraja oboja vrata, i imam pola metra do metar ispred i iza auta.

Offline Oggy

• Veteran member
« Odgovori #13 : 19 Ožujka, 2007, 00:16:55 »
Citat: TheFog
kad smo vec kod toga, ima li tko zainteresiran za unajmit garazu na cvjetnom (podzemne garaze izmedju pizzerie masline i vjesnika), u 7.,8. i 9. mjesecu - garaza ima struju, vodu i centralno grijanje (mada sporedno za to doba godine). Kvadraturu bih trebao izmjerit ali na svojoj dvojci mogu otvorit do kraja oboja vrata, i imam pola metra do metar ispred i iza auta.

Probaj to u oglase prebaciti... mislim da se tu traži malkice veca garaža :P

Offline sportiva.t35.com

« Odgovori #14 : 22 Ožujka, 2007, 18:13:43 »
A da se osnuje udruga koja ce financirati garažu od clanarine?