Autor Tema: Kako rijesit ove gljive?  (Posjeta: 4875 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online YeLLOw_1

• Antique Member
Kako rijesit ove gljive?
« : 27 Studenoga, 2006, 21:07:17 »
Ovo je jedno mjesto u motornom prostoru, koje neznam kako da rjesim. Prosle godine je bila na tom mjestu skroz skinuta boja, namazano je /NATOPLJENO/ antikorozinom, obojano temeljnom bojom i lakom. A za godinu dana su opet izbile gljive. Problem je u tome sto je to izmedu kraka sasije i mulde i nemoze se nicim doprijeti unutra. Inace je cjela mulda zdrava pa nebi imalo smisla zbog toga je mijenjati (a da ne govorim da mogu naci samo goru :sad: ). Ima li jos kakvo sredstvo tekuce koje bi se moglo tamo stavit da se to zaustavi?

crank

• Gost
Kako rijesit ove gljive?
« Odgovori #1 : 27 Studenoga, 2006, 23:02:15 »
ovo moras prvo dobro ocistiti,nadji neku celicnu cetku sto ide na busilicu....ima raznih.....

Online YeLLOw_1

• Antique Member
Kako rijesit ove gljive?
« Odgovori #2 : 28 Studenoga, 2006, 09:52:47 »
Ma znam da trebam ocistit, problem je sto mislim da se ta hrda proteže i izmedu kraka sasije i lima a tamo nemam bas s cime doprijeti...samo pikat naslijepo >:(

Offline Doktor

Kako rijesit ove gljive?
« Odgovori #3 : 02 Prosinca, 2006, 12:47:20 »
pjeskarenje ?  :?

Offline kile

Kako rijesit ove gljive?
« Odgovori #4 : 02 Prosinca, 2006, 13:09:46 »
Malo sam si razmišljao i jedino kaj mi pada na pamet da uzmeš nešto tanko a cvrsto, npr. neki nož koji bi ušao unutra i da s tim postružeš koliko možeš.
Onda to dobro ispušeš kompresorom, zaliješ sa antikorozinom (nažalost u ovom slucaju ga moraš koristiti), kad se osuši sa nitro temeljnom i nakon toga sa bodyjem.
Brijem da temeljna i body budu skroz ispunili taj prostor, pa se ni vlaga nece moci više zavlaciti unutra.