Planiram staviti celu zadnju osovinu od Kadett C na moga , jer ce izbaciti malo vise tockove a dobija se i bolje kocenje jer ima sire dobose.... Je li se neko odlucio za ovu operaciju do sada?
To bas sve i nije tako jednostavno kako si napisao.
Prvo, tvoj kadett ima osovinu kao kadett C City, a limuzina i coupe imaju drukciju osovinu koja ti bas i ne pase samo tak, a city-a ima dosta manje.
Drugo a mozda jos bitnije je da Kadett C 1,2 ima potpuno isti diferencijal, poluosovine, a i bubnjeve, znaci i kocnice kao tvoj kadett B.
Vece bubnjeve (iste kao Ascona i Rekord) je imao kadett 1,6 i 2,0, ali on ima i veci diferencijal, jace poluosovine, drugi stabilizator, ne pase na tvoj kardan i tako dalje i tako dalje,ali trag kotaca nije veci. Ako te zanimaju detalji, imas sve u mojoj garazi. Ali kadett s tom osovinom je imao reduktor za zadnje kocnice tak da nije jace kocio, a i neznam zasto bi pojacavao zadnje kocnice, mozes samo nastradat tako...
Ako te zanima samo sirenje traga kotaca, pogledaj u moju garazu, radio sam distancere i stavljao duze sarafe, ili ak ti se to radi, mozes nac osovinu od Ascone koja je 7,5 cm šira pa to pokusat upakirat makar je to previse posla za mali efekt