Autor Tema: TAPICIRANJE; 'ko,gdje,koliko???  (Posjeta: 41960 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bojan

• Gost
TAPICIRANJE; 'ko,gdje,koliko???
« : 03 Siječnja, 2007, 13:50:28 »
E ovako:prvo nisam bio siguran pod kaj da to pisem,pa se nadam da sam pogodio...
Ovdje bi trebali pisati vlastita iskustva o tom problemu,jer vecinu vlasnika malo starijih pila :D  muci kako malo obnoviti ili sanirati unutrasnjost automobila;obloge na vratima,krov i sicevi...
Mene konkretno zanimaju sicevi...jel neko to sam radio,jel zna kojeg povoljnog majstora i tak???
Za obloge na vratima sam cuo da se tkanina(koza,skaj) moze zaljepiti pomocu ljepila i pegle,pa cu probati...
Siceve bi isto najrade sam rijesio,al neznam kak..?
Inace sam cuo da se cijene tapiciranja unutrasnjosti penju i do 1000e,a to je daleko iznad mojih dosega,pa mislim da bi bilo super ako si mozemo ovak medjusobno pomoc
Inace za skaj se cjene krecu oko 150kn po metru kvadratnom(cijena materijala naravno)

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
« Odgovori #1 : 03 Siječnja, 2007, 15:20:29 »
Ja sam tapecirao cijelu unutrasnjost 3 (TRI) puta :D
A sad radim na jednom sicu (vec 3 mjeseca) pa stavim slike kad bum gotov.
Inace skaja ima vec od 60 kn metar (sirina 1,40m), alcantre po 70 kn, eko koze po 70 kn (ovo su cijene kolko se sjecam, uglavnom sve je izmedju 50 i 100 kn metar)

Offline TheBIG

« Odgovori #2 : 03 Siječnja, 2007, 16:01:45 »
da dobro pitanje i mene zanima jer meni auto smrdi po tufini i raspadaju ni se sjedala tj mrvi mi e ka ona slama,a unutrašnjost mi je slijedeca na repertoaru pa me zanima  :D

Offline kile

« Odgovori #3 : 03 Siječnja, 2007, 16:10:20 »
http://www.vozila.com.hr/detailsDealer.asp?idLang=1&id=176

i još jedni

B&B Auto interijer, I Cvjetna 5, Novaki - Samobor.
tapeciranje autointerijera, volana, restauriranje oldtimera, 150 nijansi koze, usluge ciscenja i odrzavanja
01 33 77 666

Na jednom drugom forumu je pisalo da je kod ovih drugih tapeciranje cijele unutrašnjosti u kombinaciji koža i tkanina cca 1000€.

Offline kile

« Odgovori #4 : 03 Siječnja, 2007, 16:14:47 »
Evo još jedan

Fula: 098/942-0819

covjek živi u Pakracu i provjereno radi vrlo kvalitetno.

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #5 : 03 Siječnja, 2007, 16:20:54 »
Citat: TheBIG
da dobro pitanje i mene zanima jer meni auto smrdi po tufini i raspadaju ni se sjedala tj mrvi mi e ka ona slama,a unutrašnjost mi je slijedeca na repertoaru pa me zanima  :D

Imaš Brajkovica u splitu, lik tapecira vrhunski al je gluhonjem pa ga triba nac za dogovorit se. Vidi moje slike od siceva ili navrati jedan dan ako oceš. Ista stvar mi je bila sa interijerom, sve je bilo raspadnuto i mrvilo se, sad pari ka novo. Inace kad uzimate skaj ili umjetnu kožu, neka obavezno ima VUNENU PODSTAVU jer je kvalitetnija od koncane koja ispuca na suncu.
I did it my way 😎

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
« Odgovori #6 : 03 Siječnja, 2007, 19:20:57 »
ne vjerujem, imaš još jednog gluhonijemog u Bestovju izmedu podsuseda i Samobora. dobro tapecira ali je problem u komunikaciji.....veliki problem.:)

Offline Tookie

• Antique Member
« Odgovori #7 : 03 Siječnja, 2007, 20:21:02 »
ha, natipkas mu na mob. pa mu pokazes... :roll
..."I noga u guzicu je isto korak naprijed"...

Offline Ivan_R5

« Odgovori #8 : 03 Siječnja, 2007, 21:18:38 »
Citat: roadkiller

Imaš Brajkovica u splitu, lik tapecira vrhunski al je gluhonjem pa ga triba nac za dogovorit se. Vidi moje slike od siceva ili navrati jedan dan ako oceš. Ista stvar mi je bila sa interijerom, sve je bilo raspadnuto i mrvilo se, sad pari ka novo. Inace kad uzimate skaj ili umjetnu kožu, neka obavezno ima VUNENU PODSTAVU jer je kvalitetnija od koncane koja ispuca na suncu.

Koliko uzima love?

Bojan

• Gost
« Odgovori #9 : 03 Siječnja, 2007, 22:13:28 »
2 Risbo
Aj daj malo slicica od sica i malo objasni ako ti se da(mislim gotovi sic mi bas nece pojasnit neke probleme) I daj ime onog ducana kaj si napiso cijene,adresu,broj telefona...

za onog u Pakracu i ja cuo da vrhunski radi,a i za one u samoboru isto...ima i Klapsec u Markusevcu,al isto oko 1000e

Jel netko tapiciro volan sam???kolko bi to kostalo??

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #10 : 03 Siječnja, 2007, 22:35:33 »
Citat: Ivan_R5

Koliko uzima love?

Ovisi o materijalima i velicini auta, ali nisu neke velike razlike, oko 1600-2000 kn sa materijalom. Ako ceš neki egzoticni materijal onda je više.
I did it my way 😎

Brutalac

• Gost
« Odgovori #11 : 04 Siječnja, 2007, 14:12:09 »
Ja tapecirao volan ali ne sam ( kak bi ga sam tapecirao???? :shock: )...klasika u crno (inace se mogu kombinirat boje)...mislim da je bilo 200-250kn!
Mogu samo rec da ne znam tocno di je tapecirano (jer mi ga je limar,lakirer...Danijel, dao slagat bez mog znanja) ali je posao obavljen PREJEBENO!
Volan je MOMO trokraki i ima one Qrce po sebi kao za bolji grip...sve je ostalo kao i prije a šav je dole na dnu volana! :jak:
Mislim da je to tam negdje oko Bestovja na putu do Samobora...mozda Filip ili Silvio znaju... :?
Fotke kad stignem...

Brutalac

• Gost
« Odgovori #12 : 04 Siječnja, 2007, 14:23:41 »
Citat:
http://www.vozila.com.hr/detailsDealer.asp?idLang=1&id=176

2 kile : jel znas mozda di je to tocno?Nemam blage veze di je ta ulica :?

edit: nadjoh :D
http://www.euroave.com/maps/01map.php?xcity=zagreb&glj=704

Offline kile

« Odgovori #13 : 04 Siječnja, 2007, 14:43:00 »

edit:  :P

Offline TheBIG

« Odgovori #14 : 04 Siječnja, 2007, 19:51:30 »

ajde moga bi navratit jedan dan da ti cirnem autic :D