Autor Tema: di kupit jutu  (Posjeta: 10191 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

muma

• Gost
di kupit jutu
« : 26 Veljače, 2007, 17:50:09 »
pozdrav

tapeciran auto pa mi triba podloga za tapet. original je na njemu juta koja je dosta propala pa je mislin minjat, zanima me di to ima kupit. role ili ploce.

i još nešto
brat mi je trusa s motora, iskrivija je rezervar. kad se rezervar ispravlja oštecen je iznutra, uvatila ga je malo rda  i to.  sad bi ga tribalo pocincat iznutra.  dal neko ima kakav drugi savjet za rješenje tog problema ili samo pocincavanje dolazi u obzir

pomagajte

[/img]

Offline Brlek

• Veteran member
di kupit jutu
« Odgovori #1 : 26 Veljače, 2007, 22:20:32 »
Moj savjet je da vadiš tu jutu van di god je ima.. Samo skuplja vlagu i auto trune ispod toga >:(

Offline kile

di kupit jutu
« Odgovori #2 : 26 Veljače, 2007, 22:56:11 »
Slažem se s Brlekom.

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
di kupit jutu
« Odgovori #3 : 26 Veljače, 2007, 23:46:33 »
Zamijeni je spuzvom vece gustoce :)

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
di kupit jutu
« Odgovori #4 : 27 Veljače, 2007, 00:06:06 »
Dynamat Extreme si kupi. imaš ga u Zg. 178kn je jedna plahta od 46*81cm.

muma

• Gost
di kupit jutu
« Odgovori #5 : 27 Veljače, 2007, 20:12:11 »
U orginalu je bila juta sa lepenkon pari mi se odozgora nalipljenon. Ja san skrojija tervol kamenu vunu od dva centa i na to nalipija lepenku (bitumen) da bude cvršce. Nisan moga izvest one zakrivljene dilove ispod armature jer mi se vuna mrvi a i tvrda je u pm. Tako da bi ja to sve pobaca vani i krenija nanovo da mi ne bude rupa nego da sve bude po jusu, a juta bi mi pasala jer se da lipo formirat i onda je primazat tekucin bitumenon pa da bude ko iz tvornice.

e sad, spužva, vuna ili narucivat jutu ko zna odakle

i koja je to gušca spužva jebate, mi ode u šibeniku imamo jednu vrstu spužve i dovidenja :D

tražija san skaj ili umjetnu kožu za siceve, pa ima samo u jednom ducanu i to dvi boje, onda zva ducan u splitu specijaliziran za tapeciranje i pita ima li više vrsta kože pa da uzmen najkvalitetniju, a on meni da o cemu ja prican, imaš jednu i bog :haha:  :haha:  :haha:

za popizdit

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
di kupit jutu
« Odgovori #6 : 27 Veljače, 2007, 20:41:52 »
Kad uzimaš skaj/eko kožu, pripazi da ti ima vunenu podstavu. Tapetar mi je objasnija da se ona širi i sužava ovisno o dobu i traje duže jer ti materijali ispucaju od sunca :(  U splitu si dobija batu vjerojatno...Lik je umišljena budala, ja san mu doša s vec unaprid smišljenim planom šta nabavit, a ovi mi nešto svoje pocea...Uglavnom škarta san ga i kupija neke stvari u splitu a neke u zagrebu - tamo imaju sve!
I did it my way 😎

Offline Risbo

• Antique Member
di kupit jutu
« Odgovori #7 : 28 Veljače, 2007, 00:33:09 »
Zasto bi stavljao bitumen na spuzvu  :shock:

Nego, imas u zg barem dvije gustoce spuzve (za 2 i 3 cm debljine sam siguran), jedno 5 boja skaja, 10-15 boja alcantre i 10-tak boja eko-koze  :D
A da dodjes u zg u nabavku :lol:

muma

• Gost
di kupit jutu
« Odgovori #8 : 01 Ožujka, 2007, 17:32:41 »
imate vi svašta gori u zg al nemate more i cehinje :haha:

pitanje za roadkillera

u splitu ima kupit materijala sunbrella, koliko san naša na netu materijal je stvarno dobar
je da je vecinon za pravit tende i sredivat brodove al mislin da bi se dalo šta iskoristit i za auto
jel ko vidija taj materijal, koje su cijene i kakav je pod rukon, neznan kolko je debel

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
di kupit jutu
« Odgovori #9 : 02 Ožujka, 2007, 11:23:08 »
Nikad cuja za to...Ja sam tražija sebi kožu skaj i pliš...
I did it my way 😎

Offline Mini_Filip

• Antique Member
    • http://www.miniclubzagreb.hr
di kupit jutu
« Odgovori #10 : 03 Ožujka, 2007, 00:50:30 »
muma - kada se zaželimo mora i cehinja onda svratimo do dalmacije a kada se ti zaželiš jute i eko-kože onda moraš svratiti u Zagreb.  :D povedi i Zolija da ga vidimo nakon 100 godina!

muma

• Gost
di kupit jutu
« Odgovori #11 : 04 Ožujka, 2007, 17:58:50 »
mislin da cu morat do gori skocit ak mislim ovo obavit kak spada ne

Zolija vatan da mi malo ispravi branike al nikako da uvati vrimena, svrati do nas kad budeš ovuda prolazija, mi smo na pola puta izmedu šibenika i primoštena

e sad jedna stvar
di kod nas ima kupit vinila i dali mi imamo neki posebni naziv za to jer ga teško nalazin na domacim stranicama

imported_Gear

• Gost
di kupit jutu
« Odgovori #12 : 05 Ožujka, 2007, 19:29:33 »
vinil se ja mislim isto zove "skaj"

muma

• Gost
di kupit jutu
« Odgovori #13 : 06 Ožujka, 2007, 14:42:49 »
moguce da je to obicni skaj

nervira me šta u americi ima sto šezdeset vrsta vinila, raznih boja, kvalitete, namjena, a kod nas imaš ...skaj

naša san kod nas pod pvc tkanine nešto pa možda je to to

to mi triba radi vintage looka na automobilu

ne da mi se ižinjavat, ocu uzet pravu stvar, a ne da se izjeb..  radec to i na kraju dobijen k..., da mi se ispara, izblidi il nešto trece

Offline YeLLOw_1

• Antique Member
di kupit jutu
« Odgovori #14 : 10 Ožujka, 2007, 10:35:46 »
Citat: Mini_Filip
Dynamat Extreme si kupi. imaš ga u Zg. 178kn je jedna plahta od 46*81cm.

Taj dinamat :D  ...to je nekakva spuzva deblja ili sto je to? Ja bi isto trebao nesto staviti na podove, a da bude i dobra zvucna izolacija
I gdje se to u Zg moze kupiti?