Evo! Ovo je moj porsche 924 iz '84. godine.
Od ranijih se modela razlikuje po više plastike i gume na autu u serijskoj opremi. Ovo godište je predzadnja godina proizvodnje tako da je malo teži od prijašnjih modela (više opreme, izolacije i ostalih pizdarijica).
Od yuppie opreme imam elektricno namještanje retrovizora, elektricno otvaranje prtljažnika, elektricno otvaranje šibera i prednja sjedala djelomicno u koži. Šiber se može potpuno izvaditi i spremiti u prtljažnik. Sve ove stvarcice na struju rade bez problema. Ne znam tocno koji sam vlasnik po redu (ali sigurno je broj dvoznamenkasti :haha: ). Auto je prilicno potrošen zbog lošeg održavanja. Na nekoliko mjesta je jako loše kitan i prelakiran je (samo izvana). Inace, cijeli je pocincan tako da vidljive hrde nema nigdje.
Motor:
2.0l 8v k-jetronic
125 ks
potrošnja je 10-15l
(slike otvorenog motora možete vidjeti na
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=13130&postorder=ascPrijenos:
transaxsle sistem- kvacilo je naprijed uz motor, mjenjac (5 brzina) je nazad s diferencijalom
Ovjes:
naprijed ništa posebno :D , nazad torzijske šipke
gume- od 185x70x14" do 205x60x15"
Auto je odlican za voziti. Precizan je jako i neutralan. Položaj sjedenja je jako nizak.... i tako dalje :D
Evo slikice (bit ce još kasnije)

...a pošto sam sad na praznicima (joj što volim svoj posao 8) ) malo ce se šarafati

Nagradni zadatak: Izbacite uljeza! :haha:

Inace, zadnji amortizeri su isti kao na bubi 1303 :haha:
Eto, toliko za ovaj put. Update ce ici polako jer ne radim auto ja (nemam ni alata ni znanja :o ), a ni s lovom nisam baš u najboljim odnosima.