Ma nije baš da radim. Više je to skupljanje dijelova. Tražim originalne dijelove za sitne novce, a to ne nailzi baš često.:D Imam i jedan i pol motor na koje mi odlazi lova, tu su još bicikli...
Ima još 5 godina dok ne postane oldtimer. Nadam se da će bit blizu tvorničkog stanja do tada.
Vjerovali ili ne, najviše vremena provodim na internetu i za knjigama. Postoji milijun verzija auta, posebnih dijelova, dijelova koji se više ne proizvode i nema ih na zalihama... Uglavnom, pokušavam ga napraviti što bliže originalu.
Trenutno mi glavobolju stvara tkanina za sjedala. Oni kvadratići na tkanini su raspoređeni na poseban način. Zbog njihovog razmještaja, treba mi (tako mi je rekao lik koji je prodaje) oko 4 metra. To je skoro duplo više nego što treba da se ta površina pokrije. Cijena je oko 2000kn:zid:
2 hgc: Ma trebali ste si ga ostavit pa makar nek trune na parkingu. Što sve ljudi prave sad od tih auta...
Jednom sam u nekom selu u blizini Zagreba vidio crni 944 prve generacije. Vlasnik je stavio unutrašnjost od druge generacije "jer je ljepša", a također ga je i proširio nekim nenormalnim distancama i rubovima blatobrana. Auto izgleda kao da ide na Le Mans ili tako nešto:rolleyes: