Sutra, 28. travnja, iz Splita starta cetverodnevni oldtimer rally "500km Dalmacije 2007" s potvrdjenih 36 posada. Kao sto rece TheBIG start je ispred HNK, u 09,00 h. Vozi se nesto magistralom, a nesto sporednim cestama kroz zaledje, do Dubrovnika, gdje je cilj prve etape i nocenje.
29. travnja ujutro, u Dubrovniku ce biti odrzani ispiti spretnosti i tocnosti, a nakon toga ce automobili biti izlozeni na Stradunu. Popodne se vozi druga etapa, s zaustavljanem u Kotoru,
povratkom i ciljem u Dubrovniku.
30. travnja je treca etapa, start iz Dubrovnika, preko Trstenog, Stona, Neuma Baske Vode, s ciljem u Splitu.
1. svibnja, biti ce izlozba u Splitu, od 09;00 do 12;00, nakon cega slijedi start cetvrte i poslijednje etape rallya, od Splita do slapova Krke.
Ja sam na moju veliku zalost zbog preopterecenosti poslom, bio prisiljen otkazati moje ucestvovanje, ali svakako idem 1. svibnja na cilj na slapove Krke, ili ako stignem ujutro u Split (pozvan sam od strane organizatora da dodjem bar na izlozbu ).
A popodne me nenadano posjetio dio ekipe u prolazu prema startu, uletilo mi u dvoriste radione sedam auta, sve prave makine. Prijatelj iz Selca, i 6 talijanskih posada.
Dva auta su imali malo problema, ali to sam im uspjesno i hitno rijesio,
Imam i nesto slika, uslikali nas moji dok sam radio. Ali za upload ipak treba Renegade. To cemo sutra.