Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1505298 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
oglasi
« Odgovori #570 : 24 Siječnja, 2010, 01:17:10 »
ovaj sunbeam/avenger nije u tak bajnom stanju kak vlasnik anpominje ... da imam viska 10 soma kn uzel bi ga ... al 1250 deluxe mi je totalno ne zanimljiv a i imam jednog vec

Offline OldAudi

• Antique Member
oglasi
« Odgovori #571 : 24 Siječnja, 2010, 03:09:52 »
Citat: meshin;132157
Čudne li Corolle.. nisam ih vidio u ovakvoj izvedbi baš te generacije, dosta rijetko i po svijetu. :mellow:
Ali preskupa je kvragu.. za ukus mojeg džepa barem :(

http://www.4kotaca.net/HR/oglas349911/Toyota-corolla-SR-5.htm

Moj kolega ga je imao prije par godina,osobno sam ga vozio...ako je mozda tko vidio crvene boje je bila corolla i bila je u Zaprudju,sad je prodana nekom,Bog zna kam je zavrsila...motor od te Corolle je neslomljiv...
« Zadnja izmjena: 25 Siječnja, 2010, 19:45:44 kowalski »

Offline crna ovca

oglasi
« Odgovori #572 : 24 Siječnja, 2010, 14:14:36 »
yugo integrale:

http://www.auti.hr/automobili/oglas-607412/

ovaj lik je bolestan, pa jeftinije je kupit pravu lanciu deltu integrale

meshin

• Gost
oglasi
« Odgovori #573 : 25 Siječnja, 2010, 16:40:31 »
Čudnog li Sunbeama :)

Citat: KA2001MR;304501
Proizvođac: sunbeam
Model:

Obujam:
Snaga motora:
Pogonsko gorivo:

Godina proizvodnje:
Registriran do:
Trenutna kilometraza:

Vlasnik: Privatna osoba
Servisna knjiga: Ne
Garažiran: ne
Dodatna oprema:

Cijena: 1000€
Kontakt: Na PM ili 098247022
Napomena:  oglas je iz usluge.
ostale podatke ispunim kad se vlasnik vrati sa skijanja, danas sam poslikao auto samo.
priča ide ovako, auto je dosta rijedak i bio je vlasništvo britanske ambasade u beogradu, onda ga je odkupio jedan službenik iz Karlovca koji ga je prodao sadašnjem vlasniku koji posjeduje sve papire, plaćen je porez na auto......

auto je trebao bit slagan, al su jednu većer klinci upali na auto otpad, a auto nije bio zaključan i izvadili budale satove i potrgali još nekoliko stvari.

vlasnik je imao dosta posla ovako i nije se stigao posvetit autu i nači sve dijelove te složit auto, u međuvremenu je odustao od svega.

ako ima netko zainteresiran za auto neka se javi na navedeni broj moba i sve se dogovori sa gazdom.

Slika:
(Image removed from quote.)
« Zadnja izmjena: 25 Siječnja, 2010, 16:44:02 meshin »

meshin

• Gost
oglasi
« Odgovori #574 : 25 Siječnja, 2010, 16:43:23 »
I prelijepo slozena Carina .. ali ne navodi cijenu, nekako mi se cini da je opaka lova.

http://www.njuskalo.hr/auti/toyota-carina-1.6-oglas-908002

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
oglasi
« Odgovori #575 : 25 Siječnja, 2010, 16:46:30 »
Citat: crna ovca;133890
yugo integrale:

http://www.auti.hr/automobili/oglas-607412/

ovaj lik je bolestan, pa jeftinije je kupit pravu lanciu deltu integrale
samo mi reci zasto je lik bolestan???sta takav auto ne vrijedi toliko??odi ga sam radi pa ces vidit koliko ces potrositi, i to bez da racunas radne sate

Offline modri

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: AR 147, 159 sw, 33...1000 tcr replica
oglasi
« Odgovori #576 : 25 Siječnja, 2010, 17:00:14 »
potrošiti ćeš možda i više ali zna se da se uloženo nikad ne može naplatiti u prodaji...to je na kraju samo prerađeni yugo
a za istu lovu se nađe dobra integralka...
na yugo je sigurno potrošeno puno ali teško je naći kupca koji će to cijeniti i platiti

Offline MantaFan

oglasi
« Odgovori #577 : 25 Siječnja, 2010, 18:52:07 »
Ovaj Sunbeam stoji kod Kockara u Duga Resi vec dosta dugo...uvijek mi je izgledo zanimljivo,al mi nije bilo ni na kraj pameti ga slikat..
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline Provokator

oglasi
« Odgovori #578 : 25 Siječnja, 2010, 18:56:50 »
Citat: meshin;134150
I prelijepo slozena Carina .. ali ne navodi cijenu, nekako mi se cini da je opaka lova.

http://www.njuskalo.hr/auti/toyota-carina-1.6-oglas-908002

Nekako mi se čini da je tip preprodavač. Taj auto se vrtio prije godinu dana za 3000 € i prodan je nakon 6 mjeseci za 1500 €.
Ja sam razmišljao o njemu al nema se.
« Zadnja izmjena: 25 Siječnja, 2010, 19:44:52 kowalski »

Offline crna ovca

oglasi
« Odgovori #579 : 25 Siječnja, 2010, 19:02:27 »
Citat: STOLE ABARTH;134151
samo mi reci zasto je lik bolestan???sta takav auto ne vrijedi toliko??odi ga sam radi pa ces vidit koliko ces potrositi, i to bez da racunas radne sate

zato jer jednostavno mislim da je bolestan - eto zato :p

ne vidim svrhu ulaganja hrpe love u jugića da bi napravio kopiju lancie delte integrale kad za tu istu lovu može kupiti originalni auto koji kopira i taj auto će uvijek vrijediti više od te blijede kopije. slažem se da je prava integralka kultni auto i tu nema rasprave ali raditi od jugića integralku stvarno nema smisla.
da nebude zabune, nije stvar što je u pitanje jugić. istog sam mišljenja da netko od primjerice audija 80 GT coupea ide raditi quattro kad ga može kupiti gotovog :pda:

c cupe zd

• Gost
oglasi
« Odgovori #580 : 25 Siječnja, 2010, 23:20:27 »
Citat: STOLE ABARTH;134151

ekipa ovaj yugić vridi i više od ovih 11000€ svaka čast ovom ko je to radija:palac::palac::palac:

Offline STOLE ABARTH

• Antique Member
    • www.stolesraceshop.com
  • Vozilo:: Fiat 128 rally 1300
oglasi
« Odgovori #581 : 25 Siječnja, 2010, 23:22:57 »
Citat: crna ovca;134187
zato jer jednostavno mislim da je bolestan - eto zato :p

ne vidim svrhu ulaganja hrpe love u jugića da bi napravio kopiju lancie delte integrale kad za tu istu lovu može kupiti originalni auto koji kopira i taj auto će uvijek vrijediti više od te blijede kopije. slažem se da je prava integralka kultni auto i tu nema rasprave ali raditi od jugića integralku stvarno nema smisla.
da nebude zabune, nije stvar što je u pitanje jugić. istog sam mišljenja da netko od primjerice audija 80 GT coupea ide raditi quattro kad ga može kupiti gotovog :pda:
blijed je tvoj ograniceni mozak, covjek očito ima novaca i da je mislio kupiti lanciu bi je kupio, ovaj je auto radio iz zadovoljstva, hobija, ovakvim izjavama ne omalovazavas samo jugo na cije smo omalovazavanje vec navkli, nego omalovazavas tuđe znanje i trud

Offline HILLMAN

oglasi
« Odgovori #582 : 25 Siječnja, 2010, 23:24:43 »
Ovo gore je sambeam rapier
bitno je znati šta neznaš

meshin

• Gost
oglasi
« Odgovori #583 : 26 Siječnja, 2010, 00:11:16 »
Citat: HILLMAN;134319
Ovo gore je sambeam rapier..
..  Fastback Coupe (nastavak) :)

Offline crna ovca

oglasi
« Odgovori #584 : 26 Siječnja, 2010, 07:28:16 »
Citat: STOLE ABARTH;134318
blijed je tvoj ograniceni mozak, covjek očito ima novaca i da je mislio kupiti lanciu bi je kupio, ovaj je auto radio iz zadovoljstva, hobija, ovakvim izjavama ne omalovazavas samo jugo na cije smo omalovazavanje vec navkli, nego omalovazavas tuđe znanje i trud

imam samo jedno pitanje jer mi nešto nije jasno, tj. ne drži vodu - kažeš da covjek ima novaca i da je auto radio iz zadovoljstva i hobija!? zašto ga onda prodaje? :eek:

p.s. nisam te vrijeđao pa nemoj ni ti mene. ja sam samo stavio link na oglas i dao svoj kratki komentar, a ti odmah krećeš u raspravu. zar si toliko isfrustriran da samo čekaš gdje bi se s nekim prepucavao i svađao?
s obzirom da pametniji uvijek popušta neću se upuštati u daljnje rasprave s tobom i tebi sličnima jer nemam ni volje ni živaca za to. ugodan dan :gosp: