Autor Tema: oglasi  (Posjeta: 1497522 )

0 Članova i 36 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mojitobar

Odg: oglasi
« Odgovori #1576 : 29 Travnja, 2014, 07:29:01 »
joj kakva šteta,auto je prekrasan

ima i kod nas sličnih...zanimljivo kako je corsa,kao mali gradski auto,skoro veća nego rekord,koji bi trebao biti,kao,veliki obiteljski karavan

slikano u Konavlima prije mjesec dana...
built,not bought

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1577 : 29 Travnja, 2014, 08:55:17 »
Kaj mu nije oznaka TAS na krivoj strani  :scratch_one-s_head:

Jooooj...  :punish2:
Kaj ne kužiš da je to - selfie.  :)) :)) :))
To mu je zrcalni odraz iz - logički... Zrcala.
PrrRrRrrrrraavi Golf.  :)) Novo iz Juge, nalazi se u Rigenlauzengatenkirhenu a kilometri ''malo kraći'' nego što ima od granice do spomenutog  Rigen..lauzero...katerkirhenu...  :))
Možda je i - uvoz iz Juge u Njemačka - ipak je tamo bilo manje Golfova nego u državi u kojoj se proizvodio.  :)) :)) Pa je ovo ipak malo salonskih kilometara.  :))
Ali - kraj šale...  :no: :no:
Da je novo - fakat je novo.  :eek: :eek: :eek:
Eee da se vratit' u ono doba, pa opet proživit' mladost i sjećanje na mezu i sanduke piva kad ga dopeljaš u ulicu i naravno, onaj vlastelinsko-feudalno-buržoazijski osjećaj ... Prvi put prdnit u novi sic... Uffff...  :yahoo: :yahoo:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline tomtom

« Odgovori #1578 : 29 Travnja, 2014, 09:03:16 »
Hm, a nije selfie :dntknw:, volan mu je na pravoj strani, a i slova su na pravu stranu.
Mene je zagolicalo jer ih znam nekolicinu koji znak imaju na ljevoj strani, a i sve GTI, sincro, diesel i ine oznake su se nalazile koliko pamtim sa ljeve strane  :scratch_one-s_head:
Kad uhvatim vremena ću proguglat  :umnik2:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline tomtom

« Odgovori #1579 : 29 Travnja, 2014, 09:04:00 »
a da je novo, je! mališa je ravno iz fabrike  :good:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1580 : 29 Travnja, 2014, 09:28:08 »
Ma zar zbilja postoji  :shok: :shok: netko tko mene - ozbiljno shvaća?   :)) :))
Naravno da nije selfie.  ;D
Ali da je oznaka '' na čudnom mjestu'' - je, na čudnom je mjestu.
Da je nov - matere mu nov je.
Da bi valjalo prdnit' u novi sic - neka odzovni o onaj najlon  :)) :)) - valjalo bi, vala,  :yes2: ''za sve pare''. :))
Uvijek su me fascinirale ovakve priče... Nešto slično kao i Tamić kolege Dobija ili ona ''repaš S klasa Mečka'' prije nekoliko godina iz oglasnika kao - ''iz Titine pratnje'' - odvezla službeni đir i - parkirana u garažu i k'o fol  :pleasantry: svi zaboravili   :pleasantry: na nju.  :koo-koo: Imala je neku divlju cijenu od nekoliko desetaka tisuća EUR-a
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline romyo

« Odgovori #1581 : 29 Travnja, 2014, 10:58:39 »

Offline Lav

• Antique Member
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #1582 : 29 Travnja, 2014, 11:12:32 »
Pa nov nije kosta 11.200€
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #1583 : 29 Travnja, 2014, 11:28:09 »
A aaahahahah - a vidi rasprodaju za Bubu...  :)) :))
A nemalo unazad - lik te je doslovce puškom tjerao sa dvora kad si samo htio pitati išta. Drzak, bahat, nekomunikativan...
A sada ''sve po dogovoru'' i to ne samo Buba, nego koliko vidim - svi oglasi su mu na tu foru. Kao da ga kamatari zajahali.
I đabe - sve će završiti na otpadu.  :read:

Offline Ace_Rimmer

• Antique Member
« Odgovori #1584 : 29 Travnja, 2014, 14:36:12 »
Mojito to je i meni fascinantno,gledaju auto sam za sebe,ovaj rekord izgleda ogroman ali usporedo s ovom korsicom uopce nije
Peugeot 309 XLD,309XSi,406 2.OT,406 Coupe 2.0 16v

Offline mojitobar

« Odgovori #1585 : 29 Travnja, 2014, 16:28:23 »
to je prvo što mi je palo na pamet kad sam ga vidio,vozio sam i vratio se poslikati,doslovno se bio sakrio iza corse.nije mi se dalo izlaziti i slikavati detaljnije,znam di je,ne miče se izgleda već dulje vremena i ako bude potrebe lako ga poslikam...samo su mi te usporedbe pale na pamet jer su parkirani jedno pored drugoga pa je vidljivo..
built,not bought

Offline Darjan

« Odgovori #1586 : 29 Travnja, 2014, 17:19:05 »
joj kakva šteta,auto je prekrasan

Stvarno šteta za taj vezni lim. Da nije njega, delegacija stručnjaka Oldschoolhr foruma bi već dosad restaurirala auto.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1587 : 29 Travnja, 2014, 18:26:41 »
Ma kaj je šteta,to je samo hrpa trulog smeća.Tu se samo treba skinut šajba i još pokoja sitnica ako valja,a sve drugo u drobilicu.Ima i pravih auta za restaurirat pa se bacaju jer nema svrhe niš raditi,a kamoli takav auto.

Offline Yellow bird

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: Opel Kadett B coupe

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #1589 : 04 Svibnja, 2014, 09:52:49 »
Najbitnije da je sve "original",od metalik boje,nasračkani pragovi i vezni lim sa smolom,volan,desni retrovizor,felge,sve je original i vrijedi ko novi.Baš bi me zanimalo kak izgleda kada se dignu haube i otvore vrata.